Acana, DLG of Wolfsblut - Waar te koop?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Saar13Saar13

honden foto van Saar13

Nu duidelijk is dat ik Saar beter geen puppybrokken kan geven (zie mijn vorige topic) ben ik dus op zoek naar een goede brok voor haar. 

 

Ik heb begrepen dat ik voor grote honden (Saar is een halve Mastiff) het beste een brok kan hebben met een calciumgehalte van rond de 1% (max. 1,6%) en een eiwitgehalte tussen de 23% en 28%.

 

Acana, DLG Passion en Wolfsblut hebben een aantal varianten die daarvoor in aanmerking komen, en ook nog eens graanvrij/graanarm zijn. Dat is iets wat ik ook belangrijk vind. Bij Zooplus verkopen ze Acana, voor een heel schappelijke prijs. Maar helaas geen DLG of Wolfsblut. Bij de Welpenhoeve verkopen ze héél veel varianten Acana en Wolfsblut, wat ik op zich heel positief vind, maar het prijsverschil met de Acana bij Zooplus is redelijk fors. Wel hebben ze kleinere verpakkingen, wat ik, om mee te beginnen, ook wel prettig vind. Saar moet het ook lekker vinden en verdragen natuurlijk...

 

Waar kopen jullie bovenstaande merken? 

 

Groetjes, Ricky & Saar

honden page profiel Team Black & WhiteTeam Black & White 3 doggies

honden foto van Team Black & White

Mikai krijgt hier wolfsblut (als we op vakantie zijn)dit kopen we hier : http://www.food4pets.be/webshop/28728-WOLFSBLUT

honden page profiel Hannah + Ginny & WinterHannah + Ginny & Winter 3 doggies

DLG heeft hun eigen webshop =)

 

http://shop.dogloversgold.eu/

honden page profiel Annemieke & ScottieAnnemieke & Scottie 3 doggies

honden foto van Annemieke & Scottie

Ik ben met hetzelfde bezig.. Wat ik dus begrijp is dat Orijen het beste is van dit slag voer, maar vindt ik erg duur.. Nu heb ik ook Purizon gezien zit op 70% vlees geen graan. 10%meer vlees als Acana. Maar scheelt nog al in de prijs. Deze is ook via zooplus te krijgen. Bestel je via de duitse website is die nog goedkoper.

MAAR ik ben geen voedingsdeskundige!!

Ben er nu een ochtend druk mee omdat ik dezelfde vermoedens heb bij mijn Border pup.

 

Je schijnt er wel wat meer van te moeten geven als Acana lees ik in oude topics hier op t forum.. ??

?? dacht altijd hoe meer vlees hoe minder ze nodig hadden ?? in verhouding dan he..

honden page profiel Saar13Saar13

honden foto van Saar13

" Ik ben met hetzelfde bezig.. Wat ik dus begrijp is dat Orijen het beste is van dit slag voer, maar vindt ik erg duur.. Nu heb ik ook Purizon gezien zit op 70% vlees geen graan. 10%meer vlees als Acana. Maar scheelt nog al in de prijs. Deze is ook via zooplus te krijgen. Bestel je via de duitse website is die nog goedkoper.
MAAR ik ben geen voedingsdeskundige!!
Ben er nu een ochtend druk mee omdat ik dezelfde vermoedens heb bij mijn Border pup.
 
Je schijnt er wel wat meer van te moeten geven als Acana lees ik in oude topics hier op t forum.. ??
?? dacht altijd hoe meer vlees hoe minder ze nodig hadden ?? in verhouding dan he.. "

 Purizon heeft een te hoog eiwitgehalte. Dat is voor grote honden die nog in de groei zijn, af te raden, omdat ze dan te snel kunnen groeien en last van groeipijnen kunnen krijgen.

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Ik bestel Wolfsblut ook bij food4pets, zie linkje van Lisa.

Food4pets levert snel. Heel snel. Vandaag besteld, morgen in huis. En dat is vaak zelfs sneller van NL -> NL post...

 

Via de website van Dog Lovers Gold kun je ook verkooppunten bij jou in de buurt zoeken.

En via die verkooppunten kun je ook kleine proefzakjes krijgen (hele kleine zakjes hoor, ik kreeg toen 2 zakjes á 100 gram mee).

 

De Wolfsblut brokken die we tot nu toe hebben gehad bevielen bijna allemaal. Helaas de laatste 15 kilo niet, daarvan is ruim 14 kilo weer doorverkocht...

Dus als je voor het eerst iets gaat geven zijn de proefverpakkingen (4 zakjes van 1 kilo of 4 zakjes van 3 kilo) wel een aanrader, dat was ook mijn eerste aankoop, 2 proefpakketten van zakjes van een kilo (en daar zat eerder genoemde smaak ook bij...).

 

Ik heb een tijd geleden wel een heel document gemaakt met het % van de eerste 2 ingrediënten, % calcium, % vet en % eiwit (geen idee waarom precies, leek me wel handig )

Ook nog de prijs per dag erbij en hoe lang ik met een zak zou doen. 

honden page profiel Annemieke & ScottieAnnemieke & Scottie

honden foto van Annemieke & Scottie

"  Purizon heeft een te hoog eiwitgehalte. Dat is voor grote honden die nog in de groei zijn, af te raden, omdat ze dan te snel kunnen groeien en last van groeipijnen kunnen krijgen. "

 Dacht juist dat dat t calcium en fosfor was... pff ik vindt brokken geen z*k meer aan

Henk (Gast)

Ellens dierenwinkel in Nijkerk. o.a. Acana. Gratis verstuurd en een prima service. Reageert altijd op je mail.......

honden page profiel Hond in de potHond in de pot

honden foto van Hond in de pot

Ik bestel altijd direct bij DLG.

Wendy (Gast)

Ik ben me ook eens aan het orienteren als voorstander van vers voeren. Dit omdat ik momenteel niet tevreden ben over de algehele uitstraling vd jongste. Mijn toetsing op internet kwam op 4 merken uit : Acana, Taste of the wild, Orijen en Wolfsblut. Orijen viel direct af ivm kip   Acana viel ook vrij snel af. Tijdje puzzelen tussen de 2 over geblevene en daar kwam Wolfsblutt uit. Echter ook maar 3 varianten : Black Marsh, Red Rock en Polar Night.    Nu maar gaan proberen. Ik ben benieuwd. 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^