Wat brengt je hond jou?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van  Kiki met Harley D. & Pampus

hij is mijn spiegel en mijn schaduw.
hij volgt me overal en als ik merk dat hij niet lekker in zijn vel zit dan bespeur ik vaak ook het een en ander bij mij.
we versterken elkaar in onze goede maar ook zeker in slechte eigenschappen.
en elke dag ben ik nog blij dat de mensen voor mij hem niet wilde hebben.

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

Hein wat een kippenvel verhaal.

honden page profiel Eline, Gruul en ThaliaEline, Gruul en Thalia

honden foto van Eline, Gruul en Thalia

Er zijn geen woorden om te omschrijven wat de honden voor ons gedaan hebben. Alleen honden hadden dit kunnen doen en alleen honden kunnen dit in de toekomst doen door hun oprechte liefde voor de baas.

Gruul en Thalia zijn de missende delen in mijn leven. Ons gezin is compleet met de 2 honden. We gaan samen wandelingen maken als gezin waardoor we tijd nemen voor elkaar. Tijd nemen om lekker te kletsen of met de honden te spelen. We praten met veel meer mensen door onze gezamenlijke liefde voor de honden. Ze zorgen ervoor dat we niet alleen maar thuis zitten en werken. Ze zijn blij als ik weer thuis ben, en ik ben blij om ze weer te zien. Als ik huil likt Gruul mijn tranen weg en komt hij tegen me aan liggen. Als ik ga slapen is hij de knuffel waar ik mijn armen omheen sla en mijn gezicht ligt fijn tegen zijn vacht aan. Sochtends word ik wakker door een likje die de restjes mascara van mijn gezicht haalt.

En zo kan ik nog lang doorgaan.

Wat ik het heerlijkste vind om te zien is als Gruul en Thalia rennen, zeker als ze richting ons rennen. Ze hebben allebei een dikke glimlach op hun gezicht en gelukkiger kunnen ze niet meer worden lijkt het.

 

honden page profiel selinaselina

honden foto van selina

wat Kiki schrijft herken ik ook, een spiegel. Ze leert me ook anders te kijken tegen bepaalde situaties, me niet zo druk te maken en inderdaad, iemand die onvoorwaardelijk van je houd, ook als je even niet zo goed in je vel zit.

 

 

honden page profiel Jose VenebergJose Veneberg

honden foto van Jose Veneberg

Ik ben vroeger misbruikt en mishandeld.. ik ben nu bang voor mensen. De honden geven me de kracht om naar de hondenpenning te gaan. Mijn ouders los te laten en vooral mijn familie buiten de deur te houden..

honden page profiel Jose VenebergJose Veneberg

honden foto van Jose Veneberg

Hondenpenning is hondenvereniging

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^