Op vakantie met de hond, maar waarheen? UPDATE: Boekings site?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Lizzie en SterreLizzie en Sterre 3 doggies

honden foto van Lizzie en Sterre

" Alle tips en adresjes door gekeken, maar Limburg sprak me het meest aan. Ook eigenlijk omdat me oma daar vandaan komt. We gaan naar Residence Klein Vink in Arcen in Limburg. Nu me oma nog vertellen!! Benieuwd wat ze ervan vind "

 Hartstikke leuk, heel veel plezier! Ik ben afgelopen najaar met m'n moeder en m'n honden een weekend op het park Klein Vink geweest, was erg mooi :-) het natuurgebied vlakbij zijn we helaas niet meer geweest door de regen, maar de thermaalbaden hebben we wel even kunnen meepikken en dat was heerlijk!! O-)

honden page profiel Suzanne & SennaSuzanne & Senna

honden foto van Suzanne & Senna

"  

Hartstikke leuk, heel veel plezier! Ik ben afgelopen najaar met m'n moeder en m'n honden een weekend op het park Klein Vink geweest, was erg mooi :-) het natuurgebied vlakbij zijn we helaas niet meer geweest door de regen, maar de thermaalbaden hebben we wel even kunnen meepikken en dat was heerlijk!! O-) "

 

Dankje wel! Helaas gaan we toch nog even verder kijken. Nogmaals even jullie tips verder uitspitten haha en wat meer Google. Al houden we Klein Vink wel in ons hoofd :p

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^