Welke hond past bij mij?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel PieterPieter

honden foto van Pieter

Het lukt nu niet om m'n profielfoto te wijzigen. Morgen nog eens proberen!

honden page profiel Mike WitteMike Witte

Ik ben benieuwd! Zie het graag... Ik vind het vooral indrukwekkend hoeveel Huskies toch blijkbaar altijd los lopen, terwijl je er zulke andere verhalen over hoort.

honden foto van Angelique, Kleine Maybe en Tess <3

Ik ben ontzettend nieuwschierig naar hoe hij er nu ut ziet :D

eddy (Gast)

Neem een zeehond

honden page profiel PieterPieter

honden foto van Pieter

Volgens mij is het gelukt met de profielfoto wijzigen. Toch?

honden page profiel PieterPieter

honden foto van Pieter

Ik zie trouwens alleen mijn oude profielfoto...

honden page profiel Mariska & LunaMariska & Luna

honden foto van Mariska & Luna

Ik volg!! Kan je hier niet wat foto's neer zetten benieuwd.

honden foto van Angelique, Kleine Maybe en Tess <3

Wat een lekker ding :D leuke profiel foto :D

honden page profiel Just The Max   Just The Max

honden foto van Just The Max

Ja het is gelukt, leuke profielfoto! ;-) En wat een prachtige hond <3

honden page profiel PieterPieter

honden foto van Pieter

Bedankt! Ik zie nog steeds alleen de oude profielfoto maar zal vandaag proberen wat foto's in het topic zelf te plaatsen!

honden page profiel judithjudith

honden foto van judith

" Bedankt! Ik zie nog steeds alleen de oude profielfoto maar zal vandaag proberen wat foto's in het topic zelf te plaatsen! "

 Moet je even je pagina vernieuwen (f5) 

Anoniem (Gast)

Tis een beetje laat, maar ik wil even laten weten dat het super gaat met Jimmy! We lopen regelmatig wedstrijden met 'm en we hebben nog geen seconde spijt gehad!

honden foto van Claudia en Tibetaantjes Sarah en Chenpo

Leuk te horen!!! ;-)

honden page profiel bentebente

Heei pieter, Leuk dat je een hond wil. Ook fijn dat je inziet dat ze veel tijd kosten. Ik dacht dat het misschien handig is als ik het dagelijkse leven met een hond beschrijf voorsat ik antwoord geef op je vraag. Als je een hond hebt, sta je op en geef je hem aandacht. Je laat hem uit en geeft hem voer voordat je met je eigen dag begint. Als je thuis komt van school, gelijk er weer uit. (Als je dus gaat afspreken moet je hier rekening mee houden, als er niemand anders is die de hond uit kan laten.) óf, je laat de hond rond etenstijd uit en voert hem gelijk. 'S avonds laat, er weer uit. Uurtje of twaalf ongeveer. Dan geen voer. Husky's zijn super leuke honden, maar vereisen heel veel aandacht en ruimte en tijd. Twee uur zal dan niet voldoende zijn helaas. Een vriendin van mij had vroeger en husky en alaska malamute, allebei buiten in een kooi van 30 bij 30 met twee grote buitenhokken waar ze sliepen. Ze woonden midden in het bos met een giga tuin waar de honden konden rennen onder toezicht, anders in de kooi. De kooi was compleet dicht, van staal en ook een stuk ingegraven zodat ontsnappen niet kon. Dit is hoeveel moeite een husky kost, ik raad het niet aan als eerste hond. Als je een hond wil die alleen jou volgt, koop een herder. Deze hechten zich aan één baas, mijn vader had ze ook altijd en ze luisterden alleen naar hem. Mits goed getraind en gesocaliseerd, zijn het super honden. Herders zijn over het algemeen makkelijkere eerste honden dan husky's. Ik zou eens rondsnuffelen naar onderdanigere/volgzamere hondenrassen. Ik hoop dat je een hond vind die bij je past, en kijk ook zeker in het asiel! Daar zitten vaak echt juweeltjes bij.

honden page profiel Kelsey (kaitlinn) & KenzoKelsey (kaitlinn) & Kenzo

honden foto van Kelsey (kaitlinn) & Kenzo

Ik zat met het zelfde als jou! Ik ben 15. Wou graag een hond t liefste een husky! Ik zou als ik jou was een kleiner hondje nemen! Daar heb je trouwens ook erg veel tijd voor nodig ! Alleen een husky heeft eenmaal wat meer nodig ;-) veel succes !

honden page profiel nadine nadine

honden foto van nadine

" Ik zie trouwens alleen mijn oude profielfoto... "

 

leuke profiel foto

pagina 4 van 4 12 3 4
Volgende forumvraag: Advies gevraagd
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^