te dun??

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel PetraPetra 3 doggies

honden foto van Petra

Floor & Bouncer, ik heb je een superantwoord gegeven, ik had het niet beter kunnen verwoorden.

Lieve meid, je hond is echt niet te dik maar helaas hebben moeders altijd het laatste woord (die puberzoon van mij vindt me soms ook een zeurende moeder hoor, troost je)

Frolic is idd niet het beste voer maar misschien laat je moeder zich wel wat zeggen door een dierenarts (want já die hebben er voor geleerd hé ;) )

Ik snap heel goed dat het soms hartstikke lastig is, je hebt je eigen mening maar als volwassenen niet genoeg naar je willen luisteren is dit enorm frustrerend (dit laat ik dus égnie aan mijn zoon lezen hé gheghe ).

Probeer eens rustig met je moeder te praten op een rustig moment en ik ken jou en je moeder natuurlijk niet maar uit eigen ervaring tussen mij en mijn zoon weet ik dat rustig en met redelijkheid praten, zonder elkaar te gaan verwijten dat dit het beste helpt.

SUCCES.

Eens kijken of ik een foto kan toevoegen van mijn hond toen ie net getrimd was (ik ben helaas een bar slechte fotografe sorry) daar ziet hij er schrikbaren dun uit maar hij is perfect op gewicht.

Leidraad is, leg je platte hand neer en wrijf over je knokkels.

Als het zó aanvoelt bij je hond dan is ie perfect

En met je andere problemen, daar heeft Floor je al een heel mooi antwoord gegeven.

Rustig blijven lieve meid, ooit zullen moeders en pubers weer tot elkaar komen, vást en zeker.

honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda 3 doggies

honden foto van Mirjam en Curly Koda

Haha nog zo'n krielkip poedel :-D

honden page profiel PetraPetra 2 doggies

honden foto van Petra

" Haha nog zo'n krielkip poedel :-D "

Ja hé haha, heb nog steeds het schrikbeeld van mijn jeugd (langgggggg geleden) onze buurvrouw was stapel op poedeltjes maar in notime waren de prachtige hondjes veranderd in dikke waggelende rolmopsen (bisquitjes geweekt in koffie, slagroom, je kent het misschien wel) en allemaal gingen ze voortijdig hemelen (gék hé).

Ik waak daar angstvallig voor, hij krijgt een pond vlees per dag met de nodige kluiven en met oefeningen kleine trainingssnoepjes.

Hij doet het er goed op dus dit houd ik dan zo aan.

honden page profiel <3 Ayla&Jara <3 <3 Ayla&Jara <3 3 doggies

honden foto van <3 Ayla&Jara <3

" ja hij is ook goed. maar me moeder vindt hem te dun en we gaan weer over op frolic hoe dom is dat echt weet je wat ze zij ja maar onze andere hond was lief en ook een beetje dik. ik ben er klaar mee hoor ik ga nu voor een eigen hond kijken. of ik ben klaar met me leven. mijn moeder zegt ja het is hondenvoer. ik hoop dat ik snel weg ben van deze wereld want ja iedereen weet beter dan mij he "



Ik wou niet reageren..
Maar ik doe het toch....
Kijk achteraf wel of dat dom was of niet..

Uit meerdere topics komt naar voren dat je met jezelf en je thuissituatie worstelt.
Dat kan, sterker nog ik ken het maar al te goed!
Maar ik wil je dit zeggen, al meen je je bovenstaande opmerking ga dan alsjeblieft hulp zoeken! Is het via internet/telefoonlijn of echt hulp in RL bij een hulpverlener, doe wat het beste voelt bij jou...
Je mag mij ook PB'en, ik ken worstelen met jezelf en/of thuissituatie heel goed!

Maar als ik het zo lees en je andere topics is wat je zegt een beetje een puberale opmerking, een sneer naar je moeder...
En dat komt bij mij een beetje verkeerd binnen.
En dat kan je weleens hebben als je boos bent! Dat snap ik, dat heb ik ook weleens (ook al zou ik nooit zulke dingen zeggen..)

Maar ik wil toch wel zeggen, dat je moet begrijpen dat je met zo'n makkelijk geplaatste opmerking mensen heel veel pijn kan doen..
Mij bijvoorbeeld, ik heb meermaals zelfmoord van dichtbij mee gemaakt, ik zie nu de schade nog bij de nabestaande ik zie hoe die er kapot van zijn..
Dus ik schrok heel erg van je opmerking!!
Ik lees een topic over een hond die volgens moeder te dun is en dochter zegt hij is gewoon goed (wat ook zo is), maar dat is geen reden voor zulke opmerkingen..

Je woont nou eenmaal nog thuis en helaas leef je dan naar de regels en het "gezeur" van je ouders
En dat is ruk, dat weet ik zelf ook wel..
Maar dit soort opmerkingen :(

Maar zoek alsjeblieft hulp als je de dingen die je typt meent en denk anders alsjeblieft iets beter na bij wat je plaatst op een forum..
Want iedereen kan het lezen, niet alleen wij...

honden page profiel MaartjeMaartje 3 doggies

honden foto van Maartje

Tja meis, ik maak me eerlijk gezegd ook meer zorgen om wat je schrijft dan dat je hond dan wel te dun of te dik is.

 

Ik kan niet in je hoofd of in je hart kijken maar als er echt iets is, dan zou ik wel proberen om 't uit te spreken.

Over de honden zou ik me proberen niet zo druk te maken, na 1 nachtje slapen zijn ze echt niet super dun of dik en alles is in goede banen te lijden zolang je bereid bent je best ervoor te doen.

Misschien kun je met mams om te tafel met 'n lekker kopje thee, bespreken dat je zo bang bent voor overgewicht bij honden en waarom je daar zo bang voor bent, samen sta je sterker meisie.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Dieetbrokken ... levenslang!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^