nieuw kussen/mand maar wat?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

 

Hij is wel leuk, ziet er steviger uit dan dat bruine ding wat Mellow had. Maar toch denk ik dat ie met een graver best snel stuk is.

En ik vermoed dat Sjon iets meer graafkracht bezit dan Mellow 

honden page profiel *niet meer actief**niet meer actief*

" ben voor Sjon op zoek naar iets nieuws omdat hij zijn oude bed gesloopt heeft, Hij graaft graag eerste een kuiltje voor hij gaat liggen,
Ben nu aan het denken over deze, 100x140 cm.
http://winkel.chewies-online.nl/uploads/ImagesWinkels/1072/cosy.JPG "

 Leuk, maar nadeel vind ik dat die kleine stekelhaartjes er zo in blijven zitten. Ik krijg die dingen er echt nooit afgezogen.

honden page profiel Judith en SammieJudith en Sammie

honden foto van Judith en Sammie

@ bruce hij is er ook in het nep leer.....voor de haren beter maar ik denk dat die dan weer sneller stuk is www.snobbs.nl/ond/uploads/producten/9/42.jpg baal wel dat mijn afbeeldingen plaatsen niet meer lukt

honden page profiel *niet meer actief**niet meer actief*

Bruce graaft niet, heel zelden en als ik dan zeg, niet doen, stopt hij er mee, gelukkig. Toen ik nog stoffen kussens had, groef hij wel, maar met de nepleren manden niet.

honden page profiel NiennaNienna

honden foto van Nienna

Jackie zweert bij de (originele katoenen) doggy bagg van pet joy, die is in verschillende maten en varianten/stoffen te krijgen en kan naar hartelust opgeschud worden. Ook kan je de buitenhoes makkelijk wassen en kan je hem evt bijvullen zodat ie wat dikker wordt, of juist er wat uithalen zo nodig. Dit is de officiele website, het is een wat prijzig kussen maar je kan hem op andere plekken vaak stukken goedkoper krijgen, zelfs op marktplaats. 

honden page profiel Jeroen & LolaJeroen & Lola

honden foto van Jeroen & Lola

ik heb deze van zooplus, en die is er in 3 maten geloof ik..dit is de middelste.
hij is een beetje lomp en groot door de vorm, maar lootje is er gek op. hij heet iets van cozy mocca of zoiets







die rand kun je losritsen, en dan heb je dus 2 delen, die je kunt wassen. het ding staat hier bijna 2 jaar, geen beschadiging of niks ;-)

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

Omdat Rex zo oud werd en moeilijk uit zijn rieten mand kon komen, kocht ik bij zooplus een kussen van memoriefoam met een kunst leren hoes. Beste aankoop ooit! Hij was er direct verzot van en hij kwam weer normaal zijn mand uit!

Daarnaast makkelijk schoon te maken.

 

Toen hij overleed, kreeg Dribbel hem. Ook zij geniet volop! En het blijkt zeer goed bij een mijten allergie :) Hoes eraf, alles stomen en de hoes er weer op.

 

Hier hebben beide honden heel veel kleedjes kapot gemaakt, maar deze is nog altijd heel..

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

" Jackie zweert bij de (originele katoenen) doggy bagg van pet joy, die is in verschillende maten en varianten/stoffen te krijgen en kan naar hartelust opgeschud worden. Ook kan je de buitenhoes makkelijk wassen en kan je hem evt bijvullen zodat ie wat dikker wordt, of juist er wat uithalen zo nodig. Dit is de officiele website, het is een wat prijzig kussen maar je kan hem op andere plekken vaak stukken goedkoper krijgen, zelfs op marktplaats.  "

 

Ik heb de xtreme all weather. Grootste en dikste maat. Hij moet alleen een nieuwe hoes. De liefhebber mag mij een pb sturen.

De hoezen zijn gewoon los te koop.

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^