Het avontuur gaat van start! *wat moet er veranderen volgens jou?*

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ALMALM 3 doggies

honden foto van ALM

Geliked en gedeeld!! Super dat je dit doet!

honden page profiel Rana & KojiRana & Koji

honden foto van Rana & Koji

" Geliked en gedeeld!! Super dat je dit doet! "

 

Bedaaaaaankt 

En nog eens bedankt, haha 

Ik ben erg blij dat ik de kans gekregen heb om dit überhaupt te doen!

ik kijk vooral uit naar 22 maart, waar we onze campagnebeelden zullen maken... Spannend!

Maar tot dan is het de bedoeling dat we ons thema concreet uitwerken dmv te praten met verschillende figuren, organisaties, ....  

honden page profiel LoesjeLoesje 3 doggies

honden foto van Loesje

Vond het volgende droevige verhaal over een broodfokteef (working girl) op Facebook (openbare gedeelte)

 

Waarschuwing; hondenleed

 

Citaat

 

Iets om over na te denken ...

Ik ben een "working girl".

Mijn baan (en die van mijn collega's) is er een van 24 uur per dag , 365 dagen per week en jaar in jaar uit. ...

Van cao, sociale voorzieningen, medische ondersteuning en loon compensatie hebben we hier nooit gehoord..en de arbeidsomstandigheden zijn ronduit slecht te noemen.

Als we geluk hebben krijgen we soms vers water en een beetje eten.

Maar ik hoor dat we wel heel nuttig werk doen, want we produceren iets wat iedereen wil hebben...nl goedkope pupjes! Juist omdat we dit zo goed doen, kunnen mensen steeds opnieuw weer zo'n pupje kopen en als deze niet meer bevalt, doen ze die weer weg en kopen een nieuwe pup!

Ik begrijp dat deze zelfs op afbetaling gekocht kunnen worden, al voor een paar euro per maand wordt zo'n pupje aan je deur afgeleverd en met een beetje geluk blijft zo'n diertje dan leven tot je het afbetaald hebt.

Mijn naam is teef 61.

Vaag kan ik me herinneren dat ik een andere naam had...toen was ik bij iemand thuis en had een lekkere mand om in te liggen.

Ik had een eigen etensbak waar steeds weer iets lekkers ingedaan werd en een lief mensen-meisje die heerlijk met me kwam knuffelen.

Ineens was dat over..ik hoorde iets van : allergie...geen tijd meer...andere baan etc. en toen kwam iemand die op "marktplaats" mijn foto had gezien om me op te halen.

Het meisje had wel hele rare natte ogen toen ik weg ging, maar de mama zei toen: ze gaat het heel goed krijgen en wij nemen wel weer een ander hondje ....ooit!!!

Ik werd ergens in een schuur gezet bij een hele boel andere honden, die me vertelden dat zij ook "working girls" waren...wat het betekende wist ik toen nog niet...maar wel dat het erg hard werken moest zijn, want ze waren allemaal erg mager en verdrietig.

De 1ste dagen gebeurde er niks...ik kreeg af en toe wat eten, maar nooit zoveel dat ik weer dat lekkere warme gevoel in mijn buik voelde.

Toen werd ik zwanger, raar is dat...!

Steeds meer kreeg ik het gevoel dat er iets bijzonders ging gebeuren en na weken was het zover...ik beviel van 9 gezonde baby's en ik was zo trots!!

Ze zagen er prachtig uit en ineens vond ik het niet meer erg om working girl te zijn in een donkere schuur.

Ook de honger voelde ik niet meer zo erg.

Mijn dagen waren vol liefde voor mijn kindertjes die goed groeiden en steeds meer gingen lopen en stoeien met mij en met elkaar.

We waren een geweldige familie en zo had ik het wel jaren vol kunnen houden.

Toen kwam de dag dat een meneer langs kwam en alle kindertjes wilde zien.

Uiteraard liet ik dit toe, want als trotse moeder vond ik het geweldig dat ze zoveel bewondering kregen. Ik hoorde iets zeggen van : ze zijn toch haast 6 weken? Da's oud genoeg...en ineens... was mijn nest leeg! Ik wachtte en wachtte...maar niemand kwam mijn kindjes weer terug brengen. Toen ik luidkeels lag te huilen over dit gemis, kwam er iemand met grote laarzen aan die me een flinke schop bezorgde.

Door de pijn vergat ik heel even waar ik zo'n verdriet over had, maar mijn leven bleef erg leeg.

Na iets meer dan een half jaar was ik weer zwanger, deze keer had ik 8 pupjes. Weer was ik gelukkig en nam me voor dat deze niet bewonderd mochten worden, want ik wist het resultaat al. Ik zou vechten voor mijn baby's.

De andere meiden zeiden me dat dit geen goede beslissing was, want zij hadden al mee gemaakt wat daar het gevolg van was....

Mijn baby's groeiden iets minder goed dan de vorige keer...ik had te weinig voeding voor ze en soms kon ik niet slapen van het hongerige gepiep van hun.

De dag dat die meneer met zijn laarzen langs kwam naderde en ik zette me schrap!! Toen hij mijn hok in kwam begon ik te grommen en liet mijn tanden zien. Zo...dát zal hem wel leren dacht ik toen!

Ik heb de stok niet echt zien aankomen...maar toen ik weer bijkwam, was het nest leeg..al mijn baby's waren weg!

Inmiddels is dit al 6 x gebeurd.....ik huil niet meer als ik ze mis, ik laat de meneer komen en grom niet eens meer...de meiden/collega's vertellen me dat ik het goed doe, door me er maar bij neer te leggen en dat mijn baby's ergens opgroeien waar ze wel eten en drinken krijgen. Maar ineens gebeurde er weer iets wat me alle goede voornemens liet vergeten.

Hok 59 en 60 waren al een tijdje geruimd...geen idee wat dat woord betekent, maar dan gaan die collega's ineens slapen en worden ze weg gedragen in een ton.

Nu kwamen er 2 nieuwe collega's, dus ik keek even door de gaten wie het waren. Ineens drong het tot me door dat daar 2 dochters van me zaten. Ik herkende ze meteen en ook zij begonnen van pure opwinding te janken. Even later werden ze vreselijk geschopt en toen....kwam al mijn vechtlust weer boven. Ik wilde het beter voor mijn kinderen...en nu werden ze vreselijk pijn gedaan.

Dagen heb ik geblaft dat ze hun vrij moesten laten...gegromd naar iedereen die in de buurt kwam van onze hokken. Mijn nagels zijn afgesleten van het springen tegen de wand op.

....................................................

Ik ben zwak...niemand geeft me meer iets te eten, eigenlijk wil ik wel gaan slapen, maar wie komt er dan nog voor mijn dochters op?

Als ik eerst maar eens wat te eten zou krijgen...dan werd ik weer wat sterker....

Net hoorde ik dat ik mijn nutteloos geworden was...teef 61 moet worden afgevoerd.

Geen idee wat het betekent om nutteloos te zijn...maar ik hoorde wel dat ik eindelijk werd afge"voerd" en .....voer betekent eten.

Gelukkig!! Ik zal proberen om een beetje van dat "af voer" te bewaren voor mijn dochters...die hebben ook zo'n honger!!!!

Verhaal opgetekend namens vele "working girls" die zelf niet de mogelijkheid hadden, maar gelukkig nu niet meer hoeven te lijden en voor alle toekomstige working girls die wij met ons allen laten bestaan omdat we steeds opnieuw bij broodfokkers blijven kopen.

 

Geplakt uit <https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151635915885885&set=a.39420810884.52397.746335884&type=1&theater>

honden page profiel Silvia, Blackie & SaffiraSilvia, Blackie & Saffira 3 doggies

honden foto van Silvia, Blackie & Saffira

Goed dat het nog eens ge-upt wordt, want ik zie dat ook de likes op fb wat stilgevallen zijn. Jammer 

honden page profiel Rana & KojiRana & Koji

honden foto van Rana & Koji

Jammer genoeg wel ja, maar de pagina zit al aan 209 likes, dus dat is al super 

 

honden page profiel Rana & KojiRana & Koji

honden foto van Rana & Koji

Inmiddels heeft de pagina al 211 likers! Toppie!

Volgende week zaterdag is de dag dat we ons campagnebeeld maken en slogan verzinnen, zodat mijn campagne van start kan gaan. Nu is het echter de bedoeling dat ik mijn thema concreet uitwerk, en hiervoor heb ik opnieuw jullie hulp nodig. Help mij bij het definiëren van dit thema, zodat het concreet in 3-5 zinnen te beschrijven valt.

 

WAT willen jullie CONCREET zien veranderen met betrekking tot de import van puppy's die afkomstig zijn van broodfokkers? Welke wetten en regels zouden moeten veranderen of gemaakt worden? Bijvoorbeeld, zou er een maximum op de import moeten staan, bepaalde papieren die de honden moeten hebben, ...

 

 

honden page profiel DoberkikiDoberkiki 3 doggies

honden foto van Doberkiki

een up!

 

en zet je link op iedere pagina ttz in iedere reactie van je!

honden page profiel kk 3 doggies

honden foto van k

Ik heb je pagina opnieuw ff gedeeld, verder ben ik net terug van een feestje en heb ik net in een ander topic ook al een melige reactie aangepast. Ik probeer morgen even serieus mee te denken.

honden page profiel Silvia, Blackie & SaffiraSilvia, Blackie & Saffira 3 doggies

honden foto van Silvia, Blackie & Saffira

Ik heb raad gevraagd aan enkele mensen die wel verstand hebben van dit soort dingen. Iemand kwam al met een zeer goed idee: 
"Dat is heel simpel: naast de raad van beheer een zelfde instantie oprichten die stamboomloze hondjes registreert, dekking melden en geboorte melden, net als bij rvb, na chippen en controle een vergunning verlenen om de pups te mogen adverteren, dit kan met een vergunningsnummer om bv op marktplaats een advertentie te plaatsen, zodra de pups verkocht zijn en opnieuw geregistreerd op nieuwe eigenaar vervalt het nummer en is opnieuw adverteren onmogelijk..En natuurlijk een import verbod voor stamboomloze honden."

 

Als er nog zulke goede reacties komen zet ik ze hier neer 

honden page profiel Rana & KojiRana & Koji

honden foto van Rana & Koji

" een up!
 
en zet je link op iedere pagina ttz in iedere reactie van je! "

 

Bedankt!

 

Vind je? Dan heb ik namelijk het gevoel dat ik het topic een beetje 'vervuil'...

honden page profiel Silvia, Blackie & SaffiraSilvia, Blackie & Saffira 3 doggies

honden foto van Silvia, Blackie & Saffira

" Ik heb je pagina opnieuw ff gedeeld, verder ben ik net terug van een feestje en heb ik net in een ander topic ook al een melige reactie aangepast. Ik probeer morgen even serieus mee te denken. "

 

Jeetje Kevin, wat moeten we nu wel niet denken van jou.. En dat dan nog in de week, op een donderdag! 


Swift, als je last hebt van je baasje, kom hier maar een lekker glaasje met Saffira drinken! Wat baasjes kunnen, kunnen honden beter! 

honden page profiel HannaHanna 3 doggies

honden foto van Hanna

" Ik heb raad gevraagd aan enkele mensen die wel verstand hebben van dit soort dingen. Iemand kwam al met een zeer goed idee: "Dat is heel simpel: naast de raad van beheer een zelfde instantie oprichten die stamboomloze hondjes registreert, dekking melden en geboorte melden, net als bij rvb, na chippen en controle een vergunning verlenen om de pups te mogen adverteren, dit kan met een vergunningsnummer om bv op marktplaats een advertentie te plaatsen, zodra de pups verkocht zijn en opnieuw geregistreerd op nieuwe eigenaar vervalt het nummer en is opnieuw adverteren onmogelijk..En natuurlijk een import verbod voor stamboomloze honden."

 

Als er nog zulke goede reacties komen zet ik ze hier neer  "

 



o simpel os het niet, was het maar waar..maar ik volg..vind het een goede insteek.

honden page profiel Rana & KojiRana & Koji

honden foto van Rana & Koji

" Ik heb je pagina opnieuw ff gedeeld, verder ben ik net terug van een feestje en heb ik net in een ander topic ook al een melige reactie aangepast. Ik probeer morgen even serieus mee te denken. "

 

Hihi, dat gevoel ken ik maar al te goed  

Alvast bedankt!

honden page profiel Rana & KojiRana & Koji

honden foto van Rana & Koji

" Ik heb raad gevraagd aan enkele mensen die wel verstand hebben van dit soort dingen. Iemand kwam al met een zeer goed idee: "Dat is heel simpel: naast de raad van beheer een zelfde instantie oprichten die stamboomloze hondjes registreert, dekking melden en geboorte melden, net als bij rvb, na chippen en controle een vergunning verlenen om de pups te mogen adverteren, dit kan met een vergunningsnummer om bv op marktplaats een advertentie te plaatsen, zodra de pups verkocht zijn en opnieuw geregistreerd op nieuwe eigenaar vervalt het nummer en is opnieuw adverteren onmogelijk..En natuurlijk een import verbod voor stamboomloze honden."
 
Als er nog zulke goede reacties komen zet ik ze hier neer  "

 

Super! Heeeeeel erg bedankt Silvia!

Hier kan ik zeker wat mee  Hoop dat je nog van die goede reacties zal binnenkrijgen! 

honden page profiel Rana & KojiRana & Koji

honden foto van Rana & Koji

"  
Jeetje Kevin, wat moeten we nu wel niet denken van jou.. En dat dan nog in de week, op een donderdag! 
Swift, als je last hebt van je baasje, kom hier maar een lekker glaasje met Saffira drinken! Wat baasjes kunnen, kunnen honden beter!  "

 

Ik ben volgende week donderdag ook genoodzaakt om uit te gaan, omdat ik zaterdag vroeg in Brussel moet zijn i.v.m dit project en dus vrijdag niet kan uitgaan ondanks dat ik die dag mijn 100 dagen heb... 

 

Haha, Koji zou dat aanbod ook niet afslaan, hoor  Lach me kapot, alleen al bij de gedachte, hahaha. 

honden page profiel Rana & KojiRana & Koji

honden foto van Rana & Koji

"  

o simpel os het niet, was het maar waar..maar ik volg..vind het een goede insteek. "

 

Nee inderdaad, maar vind het een goed idee ondanks dat het dus vrij idealistisch is. 

Nog van die insteken en ik ga een heel goed uitgewerkt thema hebben! 

 

Vind het belangrijk dat de stem van iedereen die aan de huidige problematiek iets wil veranderen, wordt gehoord. Zal met mijn sterk rechtvaardigheidsgevoel te maken hebben, haha.  

honden page profiel Rana & KojiRana & Koji

honden foto van Rana & Koji

" Vond het volgende droevige verhaal over een broodfokteef (working girl) op Facebook (openbare gedeelte)
 
Waarschuwing; hondenleed
 
Citaat
 
Iets om over na te denken ...
Ik ben een "working girl".
Mijn baan (en die van mijn collega's) is er een van 24 uur per dag , 365 dagen per week en jaar in jaar uit. ...
Van cao, sociale voorzieningen, medische ondersteuning en loon compensatie hebben we hier nooit gehoord..en de arbeidsomstandigheden zijn ronduit slecht te noemen.
Als we geluk hebben krijgen we soms vers water en een beetje eten.
Maar ik hoor dat we wel heel nuttig werk doen, want we produceren iets wat iedereen wil hebben...nl goedkope pupjes! Juist omdat we dit zo goed doen, kunnen mensen steeds opnieuw weer zo'n pupje kopen en als deze niet meer bevalt, doen ze die weer weg en kopen een nieuwe pup!
Ik begrijp dat deze zelfs op afbetaling gekocht kunnen worden, al voor een paar euro per maand wordt zo'n pupje aan je deur afgeleverd en met een beetje geluk blijft zo'n diertje dan leven tot je het afbetaald hebt.
Mijn naam is teef 61.
Vaag kan ik me herinneren dat ik een andere naam had...toen was ik bij iemand thuis en had een lekkere mand om in te liggen.
Ik had een eigen etensbak waar steeds weer iets lekkers ingedaan werd en een lief mensen-meisje die heerlijk met me kwam knuffelen.
Ineens was dat over..ik hoorde iets van : allergie...geen tijd meer...andere baan etc. en toen kwam iemand die op "marktplaats" mijn foto had gezien om me op te halen.
Het meisje had wel hele rare natte ogen toen ik weg ging, maar de mama zei toen: ze gaat het heel goed krijgen en wij nemen wel weer een ander hondje ....ooit!!!
Ik werd ergens in een schuur gezet bij een hele boel andere honden, die me vertelden dat zij ook "working girls" waren...wat het betekende wist ik toen nog niet...maar wel dat het erg hard werken moest zijn, want ze waren allemaal erg mager en verdrietig.
De 1ste dagen gebeurde er niks...ik kreeg af en toe wat eten, maar nooit zoveel dat ik weer dat lekkere warme gevoel in mijn buik voelde.
Toen werd ik zwanger, raar is dat...!
Steeds meer kreeg ik het gevoel dat er iets bijzonders ging gebeuren en na weken was het zover...ik beviel van 9 gezonde baby's en ik was zo trots!!
Ze zagen er prachtig uit en ineens vond ik het niet meer erg om working girl te zijn in een donkere schuur.
Ook de honger voelde ik niet meer zo erg.
Mijn dagen waren vol liefde voor mijn kindertjes die goed groeiden en steeds meer gingen lopen en stoeien met mij en met elkaar.
We waren een geweldige familie en zo had ik het wel jaren vol kunnen houden.
Toen kwam de dag dat een meneer langs kwam en alle kindertjes wilde zien.
Uiteraard liet ik dit toe, want als trotse moeder vond ik het geweldig dat ze zoveel bewondering kregen. Ik hoorde iets zeggen van : ze zijn toch haast 6 weken? Da's oud genoeg...en ineens... was mijn nest leeg! Ik wachtte en wachtte...maar niemand kwam mijn kindjes weer terug brengen. Toen ik luidkeels lag te huilen over dit gemis, kwam er iemand met grote laarzen aan die me een flinke schop bezorgde.
Door de pijn vergat ik heel even waar ik zo'n verdriet over had, maar mijn leven bleef erg leeg.
Na iets meer dan een half jaar was ik weer zwanger, deze keer had ik 8 pupjes. Weer was ik gelukkig en nam me voor dat deze niet bewonderd mochten worden, want ik wist het resultaat al. Ik zou vechten voor mijn baby's.
De andere meiden zeiden me dat dit geen goede beslissing was, want zij hadden al mee gemaakt wat daar het gevolg van was....
Mijn baby's groeiden iets minder goed dan de vorige keer...ik had te weinig voeding voor ze en soms kon ik niet slapen van het hongerige gepiep van hun.
De dag dat die meneer met zijn laarzen langs kwam naderde en ik zette me schrap!! Toen hij mijn hok in kwam begon ik te grommen en liet mijn tanden zien. Zo...dát zal hem wel leren dacht ik toen!
Ik heb de stok niet echt zien aankomen...maar toen ik weer bijkwam, was het nest leeg..al mijn baby's waren weg!
Inmiddels is dit al 6 x gebeurd.....ik huil niet meer als ik ze mis, ik laat de meneer komen en grom niet eens meer...de meiden/collega's vertellen me dat ik het goed doe, door me er maar bij neer te leggen en dat mijn baby's ergens opgroeien waar ze wel eten en drinken krijgen. Maar ineens gebeurde er weer iets wat me alle goede voornemens liet vergeten.
Hok 59 en 60 waren al een tijdje geruimd...geen idee wat dat woord betekent, maar dan gaan die collega's ineens slapen en worden ze weg gedragen in een ton.
Nu kwamen er 2 nieuwe collega's, dus ik keek even door de gaten wie het waren. Ineens drong het tot me door dat daar 2 dochters van me zaten. Ik herkende ze meteen en ook zij begonnen van pure opwinding te janken. Even later werden ze vreselijk geschopt en toen....kwam al mijn vechtlust weer boven. Ik wilde het beter voor mijn kinderen...en nu werden ze vreselijk pijn gedaan.
Dagen heb ik geblaft dat ze hun vrij moesten laten...gegromd naar iedereen die in de buurt kwam van onze hokken. Mijn nagels zijn afgesleten van het springen tegen de wand op.
....................................................
Ik ben zwak...niemand geeft me meer iets te eten, eigenlijk wil ik wel gaan slapen, maar wie komt er dan nog voor mijn dochters op?
Als ik eerst maar eens wat te eten zou krijgen...dan werd ik weer wat sterker....
Net hoorde ik dat ik mijn nutteloos geworden was...teef 61 moet worden afgevoerd.
Geen idee wat het betekent om nutteloos te zijn...maar ik hoorde wel dat ik eindelijk werd afge"voerd" en .....voer betekent eten.
Gelukkig!! Ik zal proberen om een beetje van dat "af voer" te bewaren voor mijn dochters...die hebben ook zo'n honger!!!!
Verhaal opgetekend namens vele "working girls" die zelf niet de mogelijkheid hadden, maar gelukkig nu niet meer hoeven te lijden en voor alle toekomstige working girls die wij met ons allen laten bestaan omdat we steeds opnieuw bij broodfokkers blijven kopen.
 
Geplakt uit <https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151635915885885&set=a.39420810884.52397.746335884&type=1&theater> "

 

Wauw, super geschreven. Zal het in de toekomst eens delen!

Voor de zoveelste keer heel erg bedankt, Loesje!  Ben je echt zeer dankbaar. 

honden page profiel HannaHanna 3 doggies

honden foto van Hanna

"  

Nee inderdaad, maar vind het een goed idee ondanks dat het dus vrij idealistisch is. 

Nog van die insteken en ik ga een heel goed uitgewerkt thema hebben! 

 

Vind het belangrijk dat de stem van iedereen die aan de huidige problematiek iets wil veranderen, wordt gehoord. Zal met mijn sterk rechtvaardigheidsgevoel te maken hebben, haha.   "

 



Mensen met zulke gevoelens, zijn er voor mij nog lang niet genoeg....je hebt dus van mij zeker een "vind ik leuk" klik.

honden page profiel Rana & KojiRana & Koji

honden foto van Rana & Koji

"  

Mensen met zulke gevoelens, zijn er voor mij nog lang niet genoeg....je hebt dus van mij zeker een "vind ik leuk" klik. "

 

Bedankt 

 

Het goede is dat ik, sinds het begin van dit project, al aan een aantal mensen heb moeten uitleggen wat de broodfok is, met als gevolg dat er nu opnieuw minder mogelijke broodfok-pup kopers zijn! 

 

Ik kijk vooral uit naar 9 mei, de dag waarop we vertrekken naar Straatsburg voor een weekend, om campagne te voeren en in dialoog te gaan met 5000 andere Europese jongeren, over ons thema 

honden page profiel Silvia, Blackie & SaffiraSilvia, Blackie & Saffira 3 doggies

honden foto van Silvia, Blackie & Saffira

"  
Ik ben volgende week donderdag ook genoodzaakt om uit te gaan, omdat ik zaterdag vroeg in Brussel moet zijn i.v.m dit project en dus vrijdag niet kan uitgaan ondanks dat ik die dag mijn 100 dagen heb... 
 
Haha, Koji zou dat aanbod ook niet afslaan, hoor  Lach me kapot, alleen al bij de gedachte, hahaha.  "

 

Haha, Koji, dan mag jij volgende week donderdag een glaasje komen drinken! 
En ja, in jouw geval kan je natuurlijk niet anders he  Je bent zowat verplicht om donderdag uit te gaan! 

honden page profiel Rana & KojiRana & Koji

honden foto van Rana & Koji

"  
Haha, Koji, dan mag jij volgende week donderdag een glaasje komen drinken! En ja, in jouw geval kan je natuurlijk niet anders he  Je bent zowat verplicht om donderdag uit te gaan!  "

 

Haha, inderdaad! Langs de ene kant kijk ik er natuurlijk naar uit, maar langs de andere kant ook weer niet omdat ik in het team zit dat verantwoordelijk is voor de organisatie van heel de 100-dagen. Dus ik moet waarschijnlijk met een (lichte, hopelijk, haha) kater alles in goede banen zien te leiden 

honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 3 doggies

honden foto van Angelique, Kleine Maybe en Tess <3

Hier ook een like (: Misschien als je wilt heb ik nog wel een foto van mijn pubertje uit de broodfok die bij de da opgenomen werd (PARVO) 

honden page profiel Rana & KojiRana & Koji

honden foto van Rana & Koji

" Hier ook een like (: Misschien als je wilt heb ik nog wel een foto van mijn pubertje uit de broodfok die bij de da opgenomen werd (PARVO)  "

 

Zag het ook net, bedankt! 

 

Je mag mij die foto zeker doorsturen hoor, het kan zeker zijn dat ik eens zo'n foto nodig heb of wil delen op de pagina. 

honden page profiel evyevy 2 doggies

honden foto van evy

heb ook bewust geen fb kan iemand  het voor ons doen !!!

 

honden page profiel Rana & KojiRana & Koji

honden foto van Rana & Koji

" heb ook bewust geen fb kan iemand  het voor ons doen !!!
  "

 

Wou je 10000 doggies geven voor je antwoord, maar op m'n stomme gsm werden dit er 2 (niet eens 3 dus) 

Sorry! 

honden page profiel evyevy 3 doggies

honden foto van evy

"  
Wou je 10000 doggies geven voor je antwoord, maar op m'n stomme gsm werden dit er 2 (niet eens 3 dus) 
Sorry!  "

 niks sorry , is toch helemaal niet erg !!!  als je maar weet dat we je steunen en het super vinden en willen helpen waar het kan !!!

honden page profiel Rana & KojiRana & Koji

honden foto van Rana & Koji

"  niks sorry , is toch helemaal niet erg !!!  als je maar weet dat we je steunen en het super vinden en willen helpen waar het kan !!! "

 

Zulke antwoorden doen me echt zo goed  Duizendmaal bedankt!

honden page profiel Paula, Noa*, Desi* ,Nola en BobbiPaula, Noa*, Desi* ,Nola en Bobbi 3 doggies

honden foto van Paula, Noa*, Desi* ,Nola en Bobbi

Ik heb ook geliked ik was een stille meelezer vanaf het begin, maar moet nu toch zeggen dat ik je actie fantastisch vind en deze ook zeker blijf volgen.

Er moet een eind komen aan het uitbuiten van honden. Ik word er ziek,zwak, en misselijk van, als ik het zie of hoor

Elke keer weer, ook net na dat verhaal hierboven, krijg ik gewoon buikpijn van....

Dus ik wil ook alles doen om je te helpen, weet alleen niet zo goed hoe.....

Ga zo door, ik heb veel respect voor je.

honden page profiel Rana & KojiRana & Koji

honden foto van Rana & Koji

" Ik heb ook geliked ik was een stille meelezer vanaf het begin, maar moet nu toch zeggen dat ik je actie fantastisch vind en deze ook zeker blijf volgen.
Er moet een eind komen aan het uitbuiten van honden. Ik word er ziek,zwak, en misselijk van, als ik het zie of hoor
Elke keer weer, ook net na dat verhaal hierboven, krijg ik gewoon buikpijn van....
Dus ik wil ook alles doen om je te helpen, weet alleen niet zo goed hoe.....
Ga zo door, ik heb veel respect voor je. "

Een welgemeende BEDANKT! Echt

Super om te zien dat er zo veel hp'ers mij steunen hierin, had niet anders verwacht, maar toch...

Als ik mijn publiek kan blijven uitbouwen zoals nu zal ik hopelijk veel stemmen halen halen (daar kan je later eens mee helpen dus ) waardoor ik het écht op de politieke agenda ga kunnen zetten. 

 

Als je een ideetje krijgt mbt een mogelijke wet of wetswijziging ivm mijn thema mag je het altijd hieronder zetten! Ik wil echt heel graag jullie mening en ideeën hierover horen, dan kan ik kritisch blijven en mijn thema beter uitwerken. Ik zal dit weekend ook hetzelfde posten op mijn pagina.

 

Nogmaals: ik kan jullie niet genoeg bedanken, echt een ongelooflijk dikke merci! 

honden page profiel LoesjeLoesje 3 doggies

honden foto van Loesje

Rana,

Ik heb volgende al eerder geschreven, maar wil dit toch nog eens herhalen; Het is ongeloofwaardig en niet integer dat de FOD Dienst Dier en Welzijn importvergunningen verstrekt heeft aan meerdere breadfokkers uit Oost Europa. Die vergunningen moeten ingetrokken worden. Waarom zijn er meerdere transporten van puppies uit de Oostblok - onderweg naar België - op de Duitse snelwegen onderschept en hoor je nooit van aanhoudingen in België? Knijpt de politiecontrole daar de ogen voor dicht, omdat men weet van eerder genoemde vergunningen? Daar zal dan door andere Oosteuropese breadfokkers flink misbruik van gemaakt worden. De meeste pups uit Oost Europa hebben een Oost Europees paspoort. Als de puppies  eenmaal over de grens in België zijn, kan de handel beginnen. Mocht dat niet lukken en blijven er pups over, dan hebben de Belgische puppy farms afspraken met hondenhandelaren zoals bijv. Dieren zonder Dak in Lommel. Bijna alle pups uit dit asiel worden aan "adoptanten" meegegeven met een Oost Europees paspoort of zoals de laatste tijd  zonder paspoort; wat verboden is. DZD registreert de chip op naam en adres van de "adoptant" zodra de adoptant bekend is, zodat deze niet kan zien op wiens naam de pup voorheen stond.

pagina 3 van 4 12 34
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^