Hond schoppen??!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel sorayasoraya 3 doggies

honden foto van soraya

Ze had eigenlijk zichzelf een rotschop moeten geven,want zij is zo onverstandig om haar hond los te laten lopen,terwijl deze andere honden op/na jaagt.

Een hond gaat pas luisteren als je hem dat zelf goed hebt aangeleerd!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Hond schoppen??!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.teckelventje Lobke Lodewijk en de rest. 3 doggies

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

Zelf Heb ik het laatst meegemaakt,schopte iemand zijn hond ,omdat hij ging blaffen,vrouw stond te kletsen voor de supermarkt,toen ik naar binnen ging, toen ik een 20minuten later buiten kwam stond ze er nog te kletsen, hond blafte en kreeg een schop. vlak voor mijn neus en voeten had van woede haast dat mens een schop gegeven.Heb haar wel de waarheid verteld en beslist niet netjes,een kwaad vvis wijf was er niks bij.Hein.schoppen bah, dat is zo laag.

honden page profiel Dirk en JoppeDirk en Joppe 3 doggies

honden foto van Dirk en Joppe

Ik ga hier maar kort op antwoorden: de enige die gek is, is dat baasje dat zijn(haar) hond zo behandelt. Moest men de hond gewoon weghalen.

honden page profiel  Tosca en ik Tosca en ik 3 doggies

honden foto van  Tosca en ik

Ik heb het ook een keer gedaan, was een reactie omdat ze mij greep in het bovenbeen, zij greep mij achteraf gezien uit onmacht en ik gaf een trap omdat ik verging vd pijn. Had haar anders ook niet meer kunnen houden denk ik, want het naar huis lopen daarna was verschrikkelijk....maar mee dat ik haar die trap gaf en haar mij aan zag kijken van, wat heb ik nou gedaan, kon ik wel janken.

Heb daarna nog een tatanis spuit moeten halen, zal mij straf geweest zijn denk ik, heb daarna wel gelijk een gentle leader gehaald, omdat ik haar met een gewone halsband niet genoeg onder controle kan houden als er andere mensen hun hond gewoon los op mij af laten lopen, in een gebied waar honden vast moeten.

joosje (Gast)

Ik vind dat je dat niet kan maken. Ik maakte vanmiddag ook zoiets mee. Ik liet mijn hondje uit en het was druk, dus ik dacht ik loop wel even een stukje terug dan loop ik ergens anders heen. Ik draai me om en ik loop verder, maar ik had niet door dat mijn hondje bleef zitten. Ineens schiet de riem met de halsband eraan naar voren. Ik kijk om en ik zie mijn hondje "vechten" met een ander hondje. Ik rende er naar toe maar de baasjes van de hond werden boos en een er van wil

mijn hondje een schop geven. Gelukkig week mijn hondje uit.

honden page profiel luzluz

honden foto van luz

En toch vind ik dat we dat soort mensen moeten aanspreken over hun dierenmishandeling....ik doe het wel, maar ja ben ook al een stuk ouder.

honden page profiel Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk)Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk)

honden foto van Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk)

Vreselijk zoiets. Veel kun je er niet aan doen, juist zulke mensen zijn vaak moeilijk te overtuigen van het feit dat wat ze doen misschien niet helemáál opvoedkundig correct is.. O-)

Ik liep eens in het bos toen een enorme Duitse Herder bovenop een aangelijnd Boomertje dook. Dusdanig dat ik me echt even afvroeg of het Boomertje het zou gaan overleven. De eigenaar van de herder trok de hond van het kleine hondje af en stompte (ja, stompte) hem een paar keer in het gezicht. Zelfs de eigenaar van het Boomertje had zoiets van, jemig zeg, doe eens normaal! De agressie en frustratie van de hond leek niet van een vreemde te komen.

Máár ik heb ook wel eens meegemaakt dat een hond, nadat hij uit het asiel gejat was en weer totaal verknipt gevonden werd, naar de keel van een vriendin van me vloog. We verstijfden allebei, maar de beheerster van het asiel was ook in de buurt en die gaf de hond, die inmiddels al in de lucht hing, een schop. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik toen best blij was met die schop.. maar ja, da's een heel andere situatie..

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

Oud topic.

Deze gaat opslot.

 

 

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Hond schoppen??!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^