Leuke camping Italie kort bij Rome om met mijn hond naartoe te gaan?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel offermans ingridoffermans ingrid

Wij willen begin augustus samen met onze hond op camping ( eigen tent) Liefs Toscane/ Umbrië kort bij Rome. mag aan een meer zijn. heeft iemand ook ervaring met camping villaggio italgest ?

honden page profiel Marissa & ZukoMarissa & Zuko

honden foto van Marissa & Zuko

Mijn moeder en haar vriend hebben een huisje in de streek Ligure. Daar zou ik je genoeg over kunnen vertellen. Ben ook al is in Rome geweest maar aan een camping kan ik je niet helpen. Iig een upje voor je!

honden page profiel Kim en CasperKim en Casper

honden foto van Kim en Casper

De enige ervaring die ik heb is dat t in augustus in Rome veeeel te heet is voor honden... Zou eerder in mei of oktober gaan.

honden page profiel judithjudith

honden foto van judith

Ben het met Kim eens. Ik ben ook in de zomerperiode in Rome geweest, maar dan zonder hond, want het is echt veel te warm dan.. daar doe je een hond geen plezier mee, zeker niet op een camping waar je dus bijna geen afkoeling kan vinden.

honden page profiel B met D&A†B met D&A†

honden foto van B met D&A†

Eens met Kim.
Het is daar veel te warm om met je hond naar toe te gaan in die tijd. Dan kan je beter zonder hond gaan of wat eerder of later in het jaar.

Denk trouwens ook niet dat je een hond een plezier doet met een wandeling in Rome.

honden page profiel Lianne, Mara & MaybeLianne, Mara & Maybe

honden foto van Lianne, Mara & Maybe

Tenzij je niet van plan bent van de zee of meren af te wijken, eerder of later gaan! Niet in het hoogseizoen, dan kan je je hond opdweilen zo heet is het daar dan..

honden page profiel offermans ingridoffermans ingrid

Dank je wel voor jullie reactie's .  Mijn  vakantie moet ik nemen de eerste drie van augustus. Eens kijken Miss. Begin italie? Ideeën  zijn welkom . Zou wel onze shiba inu willen mee nemen, krijg het niet over mijn hart hem naar een pension te nemen.

honden page profiel TommieTommie

honden foto van Tommie

Ook Noord Italië is dan voor Nederlandse honden niet te doen. Behalve dat het ronod bv. het Gardameer dan ook ca. 30-35 graden is, verblijf je in een tent. Wanneer de hond niet mee kan (dus tussen 11 en 18 uur want te warm) zou hij in die tent moeten blijven. Daar wordt het alleen nog warmer.

Je bent nu nog op tijd, misschien kan je hier op HP een advertentie zetten om op elkaars honden te passen?

Ik begrijp wel dat mensen het zielig vinden om hun hond achter te laten, maar dan moet je IMO als je hem mee neemt wel een bestemming zoeken waar je hond ook een leuke vakantie heeft.  Denk aan Oostenrijk, Duitsland, bovenste helft Frankrijk. En liefst een accommodatie zoals een huisje, waar hij koel kan liggen.

honden page profiel B met D&A†B met D&A†

honden foto van B met D&A†

Als je toch graag op vakantie wilt met de hond naar Italië zou ik niet gaan voor een tent o.i.d.
Zoek dan een huisje waar je kan verblijven. Vaak zitten in vakantiehuizen airconditioning, die kan je dan zachtjes aanzetten. Laat het geen te groot verschil worden met buiten maar een paar graden koeler.

Ga regelmatig gewoon lekker zwemmen en zoek veel schaduw op.

Maar ga echt niet met je hond de stad in ofzo.
Dat is veel te druk en veel te warm.

In een huisje is je hond ook veel veiliger dan in een tent.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^