Wie wil er vandaag wandelen bij Breda?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel PP

Het is een béétje kort dag, maar..

Ik moet vanmiddag om 14u in Rijsbergen zijn. Ik wil daarvoor (rond 12 uur, 12.30 uur) een uurtje gaan wandelen in het Ulvenhoutsebos in Ulvenhout (net onder Breda). Nou is alleen wandelen ook maar saai, dus ik dacht.. misschien heeft er iemand uit die regio zin om met me mee te wandelen? Het hoeft geen hele groepswandeling te worden, da's te intimiderend voor Mik, maar gewoon.. iemand die toevallig in de buurt woont en niks te doen heeft?

Het Ulvenhoutsebos is een losloopgebied, het is er erg rustig, zelfs in het weekend. Het is wel héél erg modderig, je zit gerust tot aan je kuiten in de modder, dus als je niet houdt van vies worden.. ;-) Parkeren kan gratis aan de Huisdreef in Ulvenhout.

Iemand zin/tijd om met ons mee te wandelen? :-)

honden page profiel PP

Upje voor mezelf! O-)

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

He jammer, als ik vandaag niet moest werken was ik wel mee gegaan, ik woon namelijk 5 minuutjes van Ulvenhout af. Hopelijk vind je nog iemand die mee wil ':-) Veel plezier!

honden page profiel PP

" He jammer, als ik vandaag niet moest werken was ik wel mee gegaan, ik woon namelijk 5 minuutjes van Ulvenhout af. Hopelijk vind je nog iemand die mee wil ':-) Veel plezier! "


Jammer! Ach, we gaan maar lekker met z'n tweetjes :-) Ook gezellig!

Volgende forumvraag: Belgische ardennen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^