Zou ze zindelijk zijn?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Nicolina & LuaNicolina & Lua

honden foto van Nicolina & Lua

Zou het zover zijn?
Lua is nu 22 weken oud en plast al 10 weken netjes overal in huis. Hoewel ze soms liet merken dat ze moest, gebeurde er dagelijks toch altijd nog wel een ongelukje. Ze is ook zo enthousiast en soms moet je dan plotseling plassen. De weg van ons appartement naar de straat is wat lang, dus waarom wachten tot het vrouwtje eindelijk met je buiten staat.
Maar, al 3 dagen lang zijn er helemaal geen ongelukjes gebeurd! Hoewel ik niet denk dat er nu geen ongelukjes meer zullen gebeuren, ben ik wel super blij en trots op onze meid. Soms leek het alsof het nooit zover zou komen, maar ze zit op de goede weg. Ze snapt dus toch wel dat ons huisje geen openbaar toilet is ;-)

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ze plast al 10 weken netjes overal in huis ? :-D :-D


er kan altijd weer even een terugslag gebeuren, hoera niet te hard. :-D maar je gaat de goede kant op. de volhouder die wint he. :-D

honden page profiel Nicolina & LuaNicolina & Lua

honden foto van Nicolina & Lua

Het was ook een kleine hoera :-)
We zijn er nog niet, maar deze 3 dagen zijn een mijlpaal voor haar. Ze leek het vaak in huis maar gewoon te laten lopen, maakte niet uit waar ze op dat moment was, hahaha.
Ik blijf doorzetten, we komen er wel!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

net baby,s he, lijken wel lek :-D maar opeens..... de stop zit erop, geloof me maar, nu heeft je hondje het door, en gaat zijn plasjes ophouden voor buiten.


;-)

honden page profiel Floor, Bouncer & TankFloor, Bouncer & Tank

honden foto van Floor, Bouncer & Tank

Ik hoop het voor je, bij mij was het ook ineens van de ene op de andere dag dat hij het begreep. Je hoort nog net niet het kwartje vallen. Daarna heb ik nog 2x een ongelukje gehad, 1x bij me oma op visite en 1x om 4 uur 's nachts omdat hij 's nachts ineens super veel had gedronken, toen had hij maar besloten mij er niet voor wakker te maken maar naar het uiterste hoekje van het huis te lopen en daar te gaan zitten drieten.

dus als ik het zo hoor komt het helemaal goed :-) ik deed nog wel 2 weken lang een vreugdedansje met hem elke keer als het netjes buiten was en daarna langzaam af gebouwd naar om het plasje en nu komt hij alleen nog trots een aai halen na het plassen :-)

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^