Eric Laarakker, kreupelden of anyanimal bij nekhernia?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MyraMyra

Mijn hond heeft een nekhernia met uitval van zijn achterbenen. Hij heeft nu benchrust en medicatie.  Mijn dierenarts heeft een operatie afgeraden.  Zit nu zelf te denken om contact op te nemen met Eric Laarakker of Kreupeldier of Anyanimal.  Wat/ wie is het beste aan te raden ?

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Moet rot zijn , sterkte en hoop dat er iets uit de bus komt.':-)

honden page profiel JacquelineJacqueline

honden foto van Jacqueline

Ik was zelf met een hond bij kreupel dier (niet met een hernia!), maar ik hoor meer positieve verhalen over Erwin Gijtenbeek van anyanimal...
Laarakker zou mijn keuze niet zijn voor een hond, eerder bij een paard.

honden page profiel GoldendeleriousGoldendelerious

honden foto van Goldendelerious

Den Hoek in het algemeen heeft veel ervaring met o.a. nekhernia bij honden. Ik zou dus niet specifiek voor Laarakker kiezen (hij doet veelal paarden), maar 1 van de andere dierenartsen aldaar. 
http://www.holistischdierenarts.nl/behandeling_hond/kat/Page-2.html
Ik ken zelf geen ervaringen met Erwin Gijtenbeek, dus kan daar niets over zeggen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

hier mijn hond een nekhernia gehad niet Bamse hoor, maar mijn vorige hond, en die heb ik twee weken rust gehouden, plat. na de twee weken was de pijn over en ze ging weer goed functioneren, naderhand nimmer meer terug gehad.

geen overleg gehad met de dierenarts om eerst even rust te houden ? en dan eens verder kijken als dit niet geholpen heeft ?

honden page profiel MyraMyra

Alvast bedankt voor de info, ik wist de naam niet meer van de praktijk van Eric Laarakker, vandaar dat ik zijn naam zei :-) maar het dus Den Hoek.  Eric Laarakker had ik inderdaad voor mijn paarden maar ook Erwin Gijtenbeek.

Mijn hond heeft nu inderdaad met overleg met de dierenarts rust, vandaar ook de bench, om de 2 dagen heb ik telefonisch contact met mijn dierenarts over hoe het gaat.

honden foto van Ziva †, Bullie †, en Bandhu

Heb ook een vlinderhondje gehad met een nekhernia, moest ook met rust goed komen, en dat is gelukkig ook gelukt!

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

Ik weet niet hoe dat met den hoek zit, maar ik vond meneer geitenbeek belachelijk duur en dat op zich gaf mij geen goed vertrouwen. Mevr. Koning gaf mij wel een goed vertrouwen, vandaar dat ik daar heen ging.

Dit was overigens niet met een hernia.

honden page profiel GoldendeleriousGoldendelerious

honden foto van Goldendelerious

Wat is belachelijk duur? Den Hoek is ook aan de prijs, maar daar zit je wel een tijd voor binnen. En vaak met goed resultaat. Zelf kom ik daar niet meer, aangezien ik een fijn acupuncturist bij mijn dierenartspraktijk heb. Tannetje is zeker ook een prima adres.

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

" Wat is belachelijk duur? Den Hoek is ook aan de prijs, maar daar zit je wel een tijd voor binnen. En vaak met goed resultaat. Zelf kom ik daar niet meer, aangezien ik een fijn acupuncturist bij mijn dierenartspraktijk heb. Tannetje is zeker ook een prima adres. "


volgens mij zat hij boven de 100 euro en er zouden meerdere behandelingen moeten. Mevr. Koning was 1 behandeling en ver beneden de 100 euro incl kruiden.

honden page profiel GoldendeleriousGoldendelerious

honden foto van Goldendelerious

Bij Geitenbeek zullen dan de supplementen waarschijnlijk daar ook nog bovenop komen. Zo'n 3 jaar geleden was ik gemiddeld € 130,-- kwijt bij Den Hoek, inclusief medicatie. Daar zat ik wel ruim 1,5 uur voor binnen. Bij mijn eigen acupuncturist iets van € 58,00 plus eventuele medicatie, om en nabij € 90,00.  Ik ben daar zo'n 25 min. voor binnen, want het zijn al tijden standaard behandelingen. Intake was iets van een uur.

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

" Bij Geitenbeek zullen dan de supplementen waarschijnlijk daar ook nog bovenop komen. Zo'n 3 jaar geleden was ik gemiddeld € 130,-- kwijt bij Den Hoek, inclusief medicatie. Daar zat ik wel ruim 1,5 uur voor binnen. Bij mijn eigen acupuncturist iets van € 58,00 plus eventuele medicatie, om en nabij € 90,00.  Ik ben daar zo'n 25 min. voor binnen, want het zijn al tijden standaard behandelingen. Intake was iets van een uur. "


klopt idd.

Volgende forumvraag: Ontstoken ogen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^