King Amerikaanse bulldog?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Chelsy en KingChelsy en King

honden foto van Chelsy en King

Hallo,

Wij hebben onze King bij mensen weg gehaald die hem net 3 weken hadden (hij is nu 11 weken). We hebben hem dus niet uit het nest. De mensen hadden nog een Amerikaanse bulldog en weten dus van het ras af. Wij zelf hebben ook nog een Amerikaanse bulldog. De moeder was volgens de mensen een Amerikaanse bulldog de mensen die het nestje hadden die hadden geen foto van de vader, heel vreemd! Volgens ons is King geen volle Amerikaanse bulldog, zin bouw en dikke poten wel. Maar als ik naar zijn koppie kijk dan was de vader voor mijn gevoel Stafford of pitbull. Amerikaanse bulldog dat zit er sowieso in maar volgens ons geen volle Amerikaanse bulldog, in zijn paspoort staat dit wel. Wat denken jullie?





honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Dan was hij wel erg jong toen hij het nest verliet..maar goed. Door King's blauwe oog denk ik niet dat hij een volle Amerikaan is. Zonder stamboom kun je er sowieso niet van uit gaan dat hij raszuiver is. Als je echt wilt weten wat er allemaal in King zit, zou je een DNA test kunnen laten doen bij de dierenarts. Hij ziet er in ieder geval wel erg lief uit! :-)

honden page profiel Chelsy en KingChelsy en King

honden foto van Chelsy en King

Ja dat klopt. De moeder heeft met 5 weken alle pups verstoten en toen zijn ze verder met de hand bijgevoerd. En met 7,5 week is hij naar een nieuw huis gegaan. Ken trouwens wel een Amerikaanse bulldog met een blauw en bruin oog. En een DNA test gaan we oom doen maar was benieuwd naar jullie mening. :-)

honden page profiel Chelsy en KingChelsy en King

honden foto van Chelsy en King

Nog meer mensen die een idee hebben?

honden page profiel SuzanneSuzanne

honden foto van Suzanne

" Ja dat klopt. De moeder heeft met 5 weken alle pups verstoten en toen zijn ze verder met de hand bijgevoerd. En met 7,5 week is hij naar een nieuw huis gegaan. Ken trouwens wel een Amerikaanse bulldog met een blauw en bruin oog. En een DNA test gaan we oom doen maar was benieuwd naar jullie mening. :-) "


Huh hoezo met de hand. Met 3 weken kun je ze al pap voeren en met 5 echt wel puppybrokken/pap of fijne KVV. Raar verhaal. Als ze bedoelen dat de moeder geen melk meer wilde geven dat kan, is wel vroeg voor haar om er helemaal mee te stoppen maar op zich niet heel erg raar. Vaag verhaal in elk geval.

Ik denk ook niet dat King volle Amerikaanse buldog is, dat dat in zijn boekje staat zegt niks. Maar leuk is ie wel ;-)

honden page profiel Chelsy en KingChelsy en King

honden foto van Chelsy en King

Ja dat is het verhaal dat wij heb en gekregen van de mensen waar we King hebben gehaald. We hebben de mensen die het nestje hadden gemaild maar geen reactie.

Anoniem (Gast)

misschien is jullie bull meer van het scott type dan van het johnson(of omgekeerd) ? Er zijn twee types AB ,de ene is sportiever en heeft langere snuit, en is minder breed.

Volgende forumvraag: Amerikaanse Stafford doen??
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^