Verhaart jullie hond nu ook zo erg?!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel HUS Leon Can DoHUS Leon Can Do 3 doggies

honden foto van HUS Leon Can Do

denk dat het een combi van hormoonspiegel en verharen is, dat laatste is ook echt ontzettend nu hier! gelukkig het meeste er nu uit, ze moesten evengoed allemaal gewassen worden, daarna met de waterblazer, nog even een dagje goed laten drogen toen kam er door en hoppa! 
heb trouwens een pooch zapper, echt geweldig ding,(tip!, wel duur spaar nog voor de echte ooit)
 beste kam die ik tot nu toe heb gehad. herdersharkje werkte ook altijd wel goed, maar dan alleen voor tussen echte verhaarmomenten door.
maar mooooie leonberger heb je;-)

honden page profiel JolandamarietteJolandamariette

honden foto van Jolandamariette

" denk dat het een combi van hormoonspiegel en verharen is, dat laatste is ook echt ontzettend nu hier! gelukkig het meeste er nu uit, ze moesten evengoed allemaal gewassen worden, daarna met de waterblazer, nog even een dagje goed laten drogen toen kam er door en hoppa! 
heb trouwens een pooch zapper, echt geweldig ding,(tip!, wel duur spaar nog voor de echte ooit)
 beste kam die ik tot nu toe heb gehad. herdersharkje werkte ook altijd wel goed, maar dan alleen voor tussen echte verhaarmomenten door.
maar mooooie leonberger heb je;-) "

Bedankt voor compliment! Wat is een pooch zapper? Ben wel merk pooch tegengekomen, maar welke is de zapper?? 
.

honden page profiel HUS Leon Can DoHUS Leon Can Do 3 doggies

honden foto van HUS Leon Can Do


dat is dus deze:-D heb zelf de variant die volgens mij origineel groen is, dus iets minder heavy maar als ik overnieuw zou kiezen zou ik de rode nemen (officieel is die voor vervilting en klitten maar mijn leo heeft een aardig dikke vacht en dan heb je de rode wel nodigO-))

honden page profiel RianneRianne

honden foto van Rianne

ik had net ook een topic gemaakt over de rui (wist niet dat er al een topic over was) Kyra is een kruising labrador/ mechelse herder en ook lang in de rui door dit zachte weer, niet erg in de rui hoor maar als ik s'avonds op de bank zit tv te kijken en zij ligt op de grond naast mij dan aai en kroel ik haar wel eens en dan haal ik toch wel wat plukken haar mee. ik heb gelukkig laminaat even stoffer en blik pakken en tis weer netjes maar toch is ze langer in de rui dan wanneer we wel een goeie winter hebben.

Anne-Miek (Gast)

Hallo Jolanda,

Ik dacht dat het aan mijn honden lag wantik raap me suf. Volgens mij denken ze dat het voorjaar wordt. Jammer dan want het moet nog gaan winteren. Niets aan de hand kennelijk.

Anoniem (Gast)

Kan ook aan het eten liggen. Wij geven Carnibest. bevalt heel goed geen allergische reacties. Onze Leo had ook altijd last van z'n oren. Ook dat is over. Succes ermee  

Pieter Brandhorst

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

anoniem, Pieter, het topic is al van een jaar geleden

 

 

hier geen hond in de rui, een mooie winter vacht, ondanks dat het niet koud is geweest, de winter komt er aan, en ze heeft al een flinke dubbele vacht.

 

verleden jaar was Bamse al in januari in de rui, dacht mmm wat vroeg, okee dubbele cijfers wat temperatuur betrof. maar loops geworden he, na twee maanden en ja dat is dan hormonale rui, en dan maakt het niets uit, warmte of koude. de vacht gaat eruit om zich voor een dekking mooi te maken.

 

 

geen rui op het moment, heerlijk, stofzuigen alleen voor de kruimels die er liggen.

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: Trimmen dwerg schnauzer
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^