Weet iemand nog een goede hondenopvang in Eindhoven/Weert, omstreken?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

Ik ben op zoek naar een dagopvang voor Obi. Maar ja je wilt hem natuurlijk niet zomaar overal achterlaten. Heeft iemand een idee voor een goede opvang waar ook ongecastreerde honden welkom zijn? (Ik wil Obi namelijk niet laten helpen omdat hij zo'n onzekere pipo is). En ik bang ben dat dat alleen maar erger gaat worden als ik het wel zou doen. 

En een opvang waar hij de hele dag in een kennel zit zie ik ook niet zitten.

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

upjeO-)

honden page profiel TheaThea 3 doggies

honden foto van Thea

Ik ken een héél goede opvang. Het is iemand die ik persoonlijk ken van een ander hondenforum. Zij heeft max 5  honden in de opvang en die zijn allemaal in huis en grote tuin en niet in een kennel, ze hoeven ook niet gecastreerd te zijn.
Ze gaat 2x daags een grote wandeling met ze maken in een veilig gebied, maar ze woont in Almkerk (ff googelen) is richting waalwijk.

honden page profiel denisedenise 3 doggies

honden foto van denise

Een vriendin van mij heeft een kleine hondenopvang. Maximaal 8 honden. Het is gewoon bij haar aan huis. Ze hebben heel veel land eromheen en voor de honden is een speciaal hondenhuis gebouwd. Ik en ook de honden vinden het daar heerlijk. De opvang heet for dogs only en is in Kelpen Oler. Iets onder Weert. Ze heeft ook een website die kun je via google vinden. 
Groetjes Denise

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

Thx allebei voor jullie antwoorden. Klinken allebei veelbelovend ik ga eens even googelen.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^