hoe kan ik mijn hond opvroljjen?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Jessica rakker - luna r.i.p. leika

Mijn hondje luna rouwt om de dood van onze hond leika 1 week geleden.
Ze ligt de hele dag op haar kussen, eet slecht/niet, gaat wel mee uit maar als we terug komen ligt ze weer direct op haar kussen.
Wij hebben sinds 5 weken een pup bij maar daar kijkt ze sinds de dood van leika ook niet meer naar om

Hoe kan ik haar weer opvrolijken? Hoe lang moet ik dit aan kijken?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

je hebt er een pup bij ? doe aparte dingen met Luna,ga wandelen waar Leika en Luna samen niet zijn geweest, geef het de tijd.

geef ze wat extra aandacht, een pup nu vergt al veel aandacht van je, Luna voelt zich een beetje naar de achtergrond gedrukt, vandaar doe veel dingen apart met Luna. wandelen, en vooral spelen, probeer ze uit haar mandje te krijgen, en laat dan de pup even op een aparte plek, alleen aandacht even geven aan Luna.
en nogmaals geef het wel de tijd dat Luna zichzelf even niet is.

honden page profiel Lianne, Mara & MaybeLianne, Mara & Maybe

honden foto van Lianne, Mara & Maybe

Ook honden zijn in rouw net als wij doen.. geef luna lekker extra aandacht..ga lekker alleen stukken met haar wandelen en accepteer van haar dat ze momenteel ook even rouwt om Leika

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

Toen Rex dit jaar overleed is Dribbel ook zo enorm van slag geweest. Ik ben toen bewust behendigheid en extra wandelingen in los loop gebieden gaan doen. Daarnaast leerde ik iemand kennen die een herder heeft. Rex was ook een herder. Dribbel leerde die hond zelfs hoe hij zoals rex moest spelen. Die 2 zijn dikke maatjes.

Volgende forumvraag: Verdriet
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^