Jasje voor Pom?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Nouri Nouri

honden foto van Nouri

Tsja ik weet het niet zo goed, ik was altijd tegen jasjes en kleren voor honden (heb je ook niet nodig met zo'n ijsbeer als NouriO-)) Maar ik merk dat Pommetje een veel dunner vachtje heeft.. Kan ik aan haar zien als ze het koud heef? ik zie haar niet bibberen buiten en ze springt nog gerust het water in met deze temperaturen, maar of het nou gezond is? Aan de andere kant wil ik ook geen watje van haar maken, ze is gelukkig een stoere dame:-D 

Wat vinden jullie?

Oh en natuuuuurlijk heb ik al lopen zoeken en ik weet zeker dat dit model haar prachtig zal staanO-)

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Ik voel aan Mellow vaak of ze het koud heeft en zie het ook aan de manier waarop ze ligt.
Haar lijf voelt dan een beetje frisjes aan en ze probeert zich op te rollen tot een hond van het formaat Chihuahua zeg maar ;-)
Trek ik haar fleecetrui aan, dan ligt ze gewoon lekker ontspannen op d'r zij of in een 'los' rondje in plaats van zo strak in elkaar gerold.

Ik vind het wel een gaaf jasje hoor :-)

honden page profiel EstherEsther 3 doggies

honden foto van Esther

Ik heb voor mijn Duitse dog ook een jas en voor mijn Franse bul ook..
Maar voor mijn Sint bernard niet..

De een heeft het nodig ende ander niet..

Maar dat is wel een deftige jas voor jouw dame..

honden page profiel Nouri Nouri

honden foto van Nouri


Zie het even voor jeO-)

honden page profiel TZNTZN 3 doggies

Gewoon doen hoor, vooral jonge honden hebben niet zo'n lekker vachtje...

Als wifi een winterpup was geweest had ze ook een jasje gehad, ze had toen ook zo'n dun vachtje. Nu gaan we de winter in en heeft ze een flinke vacht, hier dus geen jasje meer nodig ':-)

honden page profiel Nouri Nouri

honden foto van Nouri

" Ik voel aan Mellow vaak of ze het koud heeft en zie het ook aan de manier waarop ze ligt.
Haar lijf voelt dan een beetje frisjes aan en ze probeert zich op te rollen tot een hond van het formaat Chihuahua zeg maar ;-)
Trek ik haar fleecetrui aan, dan ligt ze gewoon lekker ontspannen op d'r zij of in een 'los' rondje in plaats van zo strak in elkaar gerold.

Ik vind het wel een gaaf jasje hoor :-) "


.Ja ze ligt heel vaak helemaal strak opgerold en ik voelde net aan haar en ze is redelijk koud, ook haar oortjes.. Bij nouri is zn bovenste laag koud, maar zn oren zijn warm.. hmm

honden page profiel EstherEsther 3 doggies

honden foto van Esther

"

.Ja ze ligt heel vaak helemaal strak opgerold en ik voelde net aan haar en ze is redelijk koud, ook haar oortjes.. Bij nouri is zn bovenste laag koud, maar zn oren zijn warm.. hmm "


Jasjes tijd dus..

honden page profiel Kim & TurboKim & Turbo 3 doggies

honden foto van Kim & Turbo

Ik denk niet dat je de oren als indicatie moet gebruiken (bij Turbo zijn die ook regematig koud, maar daarom heeft hij het niet koud). Turbo is ook een dal en hij is geboren in juli en was dus ongeveer zoals Pom nu (een beetje ouder denk ik). Als pup heeft hij nooit een jasje gedragen en nu ook niet behalve als het heel koud is en hij moet na een wandeling effe stilliggen in de koude auto omdat ik nog ergens naartoe moet. Zolang hij in beweging blijft, heeft hij het niet echt nodig. En als ze zelf nog in het water springt en achteraf niet staat te rillen (of er ongemakkelijk bij staat), dan heeft ze het waarschijnlijk niet koud. Maar ik denk dat dat wel kan verschillen van hond tot hond. Gewoon goed op je hondje letten en je zal het zelf wel zien denk ik. 
Ik heb ooit meegemaakt dat het buiten gesneeuwd had en ik moest met mijn moeder effe weg, dus kon Turbo in de paardenstal op een dikke deken liggen terwijl we weg waren, maar toen ik thuis kwam zag ik op het gras het rondje waar de sneeuw gesmolten was en hij dus gelegen had ...

honden page profiel Yasmine, Perdie & OrgaYasmine, Perdie & Orga 3 doggies

honden foto van Yasmine, Perdie & Orga

Wat een mooi jasje! Ze zal er ongetwijfeld prachtig mee staan. Ik moet zeggen dat Perdie het nog nooit koud heeft gehad... We wandelen gewoon stevig door en dan blijft ze zelfs rond sneeuwtijd gewoon op temperatuur ;-) Ze begint wel te rillen als we dan zouden stilstaan dus dat doen we niet. Ik denk ook wel dat je het zal merken aan haar of ze het koud heeft :-)

Volgende forumvraag: bruine neus
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^