Goedemorgen, hoe laat is jouw hond wakker?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Lynn & CharlieLynn & Charlie 3 doggies

honden foto van Lynn & Charlie

Charlie is een enorme langslaper, als je hem laat doen ligt hij om 11u30 nog in zijn nest (lees: mijn bed). Doordeweeks wanneer ik les heb, staan we op rond 7u30, veels te vroeg naar Charlie's zin. :-D Ik moet hem dan ook echt uit bed tillen en naar beneden dragen om tuigje aan te doen. Maar eens we buiten staan is hij ook écht wakker, schud zich eens uit en dan beginnen we aan onze ochtendronde van een halfuurtje. Nadien eten we en dan vertrek ik en blijft Charlie alleen voor 3 á 4 uurtjes (heerlijk slapen in bed!). In de week wanneer ik een vrije dag heb of in het weekend dan blijven we makkelijk liggen slapen (ik ben geen ochtendmens ;-)) tot een uur of 10, vaak staan we ook pas om 11u buiten. En vaak wil Charlie nóg niet opstaan, ik rommel dan vaak wat rond in huis tot hij eens komt kijken waar ik zit. Ik heb ook een echte luiwammes zou je kunnen zeggen. ':-)

honden page profiel Eve & Amstaff ZoëEve & Amstaff Zoë 3 doggies

honden foto van Eve & Amstaff Zoë

Hoi

':-) Mijn vriend laat ze 's morgens voor zijn werk buiten rond 07u30, ik ga er id voormiddag mee ga wandelen (50 min). Meestal ga wij rond 9a10u onze eerste wandeling aanzetten. Mjah ik zoek nou werk, aangezien ik afgestudeerd ben. Euhm als ik naar Gent ging voor school stond ik vroeger op (anderhalf uur), zodanig dat ze haar voormiddag wandeling achter de poten had. Dit moet tussen 5u15 opstaan, 5u45 zeker aanzetten. Ik geniet momenteel van vrije zonnige winterdage met mijn Zoë ;-) Eenmaal werk hoort het vroeger opstaan voor de kleine spruit er nou eenmaal bij. Ik ben een voorstander van lichaamsbeweging voor de hond, enkel id tuin hollen is naar mijn inziens niet genoeg. Een hond begint zijn ochtend zij aan zij met zijn/haar baasje. 

Groetjes

honden page profiel Dirk en JoppeDirk en Joppe 3 doggies

honden foto van Dirk en Joppe

Is volledig afhankelijk van het weer. Bij droog weer komt hij rond 8h30 naar de slaapkamer,en legt zich rustig op het matje naast het bed, langs de kant van mijn vrouw. OM 9h is het dan tijd om het baasje wakker te maken dus komt hij bij mij staan en begint me ofwel pootjes te geven op mijn arm, ofwel krijg ik een heerlijke natte koude snuit tegen een blote voet gedrukt. Bij regenweer echter kom ik rond 9h in de woonkamer en ligt hij nog heerlijk in de zetel, net te doen of hij nog slaapt, en krijg ik hem bijna niet buiten

honden page profiel Eve & Amstaff ZoëEve & Amstaff Zoë 3 doggies

honden foto van Eve & Amstaff Zoë

Ze gaat wel terug slapen, nadat mijn vriend haar heeft uitgelaten. Ik tref ze vaak nog snoezend aan om 9u. We hebben ons al eens overslapen, mjah tegen 10u begint ze zeker te janken etc. Ze heeft dus wel een maximum uur, tot 11 u zie ik haar zeker niet snoezen.

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

Hier ook zo een braaf slaperke, wel af en toe zuchten ...wordt ze nu nóg niet  wakker ? Maar dan legt hij zijn kopje weer neer en , wrijf ik enkele rondjes op zijn buikje......en meneer slaapt terug in.
Rond negen uur pas eruit, en dan stormt hij gelijk naar de tuin. En stormt daarna nog rapper weer naar de ontbijttafel...O-)  Jawel.....voor zijn ontbijtje en lepeltje koffie met melk.;-)
Pas rond 11 uur eerste uitje. Toiletje is dan gedaan en onverzorgd gaat hij niet buiten, lopen veel te veel chicks ook buiten rond dat uur. O-)

honden page profiel S&F.S&F. 3 doggies

honden foto van S&F.

Hier een heerlijke gemakkelijke hond. Ik maak haar iedere morgen wakker, de tijd verschilt nogal. Kan 7 uur zijn, kan 10 uur zijn.

Behalve als mijn (nouja onze) vriend niet hoeft te werken. Dan staat ze flink te swingen voor het bed om even een potje te vechten.

Van het weekend dacht ik om 9 uur oke ik ga eruit en toen was het zomaar half 12. De avond ervoor was ze ook rond die tijd het laatst uit geweest maar ik moest haar alsnog wakker maken.

Moet er wel bij zeggen dat ze overdag zo goed als de hele dag wakker en bezig is. Ze gaat pas echt slapen wanneer we boven zijn.

honden page profiel DieselDiesel 3 doggies

honden foto van Diesel

Diesel wordt wakker als wij op staan, maakt hem niet uit of het 7 of 11 uur is.
Lekker makkelijk dus.

honden page profiel kk 3 doggies

honden foto van k

Ik werd vanochtend om half 5(!) wakker gemaakt door meneer, want hij vond het nodig om naast mijn bed zijn nieuwe piepspeeltje te uit te proberen. (Gisteren nieuw binnengekomen bij een zak voer)
Ik heb met de grootste moeite één oog open weten te wrikken, dat ding uit z'n bek gehaald en het op de kast gegooid, mij omgedraaid en de dekens over mijn hoofd getrokken. Ik hoorde hem nog wat verontwaardigd piepen voordat hij terugging naar zijn eigen slaapplek...
Wat ben ik toch een slecht en lui baasje;-)

honden page profiel nora jazzy en poppynora jazzy en poppy 3 doggies

honden foto van nora jazzy en poppy

nou dan heb ik hier de grootste luiaards van het forum.ik heb geen kinderen en geen man dus ik hoef er niet zo heel vroeg uit maar als ik dan een keer om 7 uur opsta en denk,nou ik heb wel zin in een lekkere wandeling,en ik sta klaar kijken 2 koppies mij heel verontwaardigt aan zo van,jaaa ga jij maar lekker zelf,wij moeten ons schoonheidslaapje nog doen. O-) ze komen pas tegen 11 uur half 12.wel makkelijk hoor.er word wat afgeluierd hier. :-D :-D

honden page profiel JadeJade 3 doggies

honden foto van Jade

Billy is wakker als de laatste opstaat haha! Ik werk onregelmatig dus als ik vroeg werk 6.30 en dan slaapt hij na het plasje weer verder en als we uit kunnen slapen, slaapt hij tot 10.30-11.00

honden page profiel Baasje van 2 verwende damesBaasje van 2 verwende dames 3 doggies

honden foto van Baasje van 2 verwende dames

Hier een echte "ochtendhond". Door de weeks sta ik om 5uur op voor een wandeling van 45/60minuten. Zelfs in het weekend meldt Nina zich stipt om 5uur (ook als ik om 4uur thuis kom en ze dan nog uit geweest zijn). Inmiddels kan ik de weekenden blijven liggen tot 7... Maar goed normaal ben ik ook een ochtendmens dus komt goed uit!
Lara is wat gemakkelijker en wacht gewoon haar beurt af, haar maakt het niet uit hoe vroeg of laat het is.

honden page profiel Marijke Marijke 3 doggies

honden foto van Marijke

Joep wordt gelijk wakker als ik wakker wordt, als ik moet werken om 5:30. Voor Dwight is dat eigenlijk veel te vroeg, die wordt het liefst pas wakker als het licht wordt buiten. Hij gaat uiteindelijk wel mee als we naar de oppas (mijn vader) lopen maar liever ligt hij nog een paar uurtjes langer te ronken.

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

Als ik Max zn gang liet gaan.... Dan komt hij rond 13:00h in beweging ;-)

honden page profiel Maks met Fenna & YunaMaks met Fenna & Yuna 3 doggies

honden foto van Maks met Fenna & Yuna

het is hier heel verschillend. Doordeweeks wordt ze gewoon wakker als wij opstaan om 7 uur, rond een uur of half 8 laat ik haar dan uit.
In het weekend slapen we vaak gewoon met z'n alle uit tot 11 uur, fenna slaapt dan ook nog als we beneden komen.
Ze word dan rond een uur of 12 / half 1 uitgelaten, maar daarvoor loopt ze wel lekker in de tuin.

honden page profiel Lauren, Joekie & FlynnLauren, Joekie & Flynn 3 doggies

honden foto van Lauren, Joekie & Flynn

Joekie is vaak wakker rond 9:00/10:00 en wil dan is spelen en gaat dan weer slapen.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Precies Skip
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^