Is dit een Hondenpuberteit verschijnsel?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel francienfrancien

De dames zijn 2x loops geweest, en hebben nu borstvorming, harde stukken achter de tepels, alsof ze zwanger zijn, maar dat is uitgesloten.
Hoort dit nu bij de puberteit, of moet ik me zorgen maken, er komt geen vocht uit, en ik mag ze gewoon over de buik kroelen dus pijn doet het ook niet, en ze waren (tegelijk) voor de tweede keer loops geweest, toen het begon?!
Wie kan mij, buiten de DA, hier antwoord op geven?
Bij voorbaat bedankt, Francien.

honden foto van Orchidee&Huskpower; Misty&Fakie <3

Die harde stukken zijn opgezette melkklieren... dit houd in schijn zwanger!! Dit zal elke keer terug gaan komen na de lloopsheid. Schijn zwanger zijn is niet fijn. Dus even langs DA voor medicatie die zorgt dat de melkgift stopt en hormonen weer dempt geloof ik (gedrag iig). Beste is dan yoch steriliseren in dit geval.. overigens ook daardoot geen kans meer op baarmoeder ontstekingen en kleinere kans melkkliertumoren.


Maar toch houd dat in: naar dierenarts :-)

honden foto van Orchidee&Huskpower; Misty&Fakie <3

Merk je geen ander gedrag? Veel aandacht willen of juist afstandelijk en misschien nesteldrang. Slepen met speeltjes en die verzorgen en beschermen.

honden foto van Orchidee&Huskpower; Misty&Fakie <3

http://www.nmlhealth.com/c,5649,,/Schijnzwangerschap-bij-de-hond.aspx


honden page profiel Danielle, Kim en ElvisDanielle, Kim en Elvis

honden foto van Danielle, Kim en Elvis

Ik denk inderdaad ook dat ze schijnzwanger zijn. Even langs de dierenarts is naar mijn idee het beste. Merk je verder niets aan het gedrag?

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^