Loopsheid symptomen of blaasontsteking?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Loopsheid symptomen of blaasontsteking? Poll

Ja (9)
 
Neen (0)
 
(0)
 

Urineerde jou teef vaker tijdens haar loopsheid?

Ja
Neen

honden page profiel Eve & Amstaff ZoëEve & Amstaff Zoë

honden foto van Eve & Amstaff Zoë

Hallo

Zoë is nou al drie dagen loops. Er is bloed gespot. Ik vraag mij wel of of het normaal is dat ze zich vaker neer zet, en een paar druppeltjes plast? Da zei dat er ook mogelijk een blaasontsteking speelt ad telefoon. ik vroeg mij wel af of jullie deze druppelige symtomen herkennen?

Mvg

Evelien

honden page profiel Eve & Amstaff ZoëEve & Amstaff Zoë

honden foto van Eve & Amstaff Zoë

Net zag ik ze id tuin 4 keren na elkaar op een andere plekje een paar druppeltjes doen, in een tijdspannen van 3a4 minuten. Normaal gedrag? Of dierenarst morgen bellen om dit te laten controleren?Het is mijn eerste hond, dus ik kan niet inschatten in welke maten ik mij hier wel/geen zorgen moet over maken?

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Alaska's Finest!

Veel markeren is idd een symptoom van de loopsheid, de hond wil namelijk aan iedereen kenbaar maken dat ze er helemaal klaar voor is ;-).
Maar dat ze dit in eigen tuin ook doet, is misschien wat vreemder. Dat doen de mijne bijvoorbeeld helemaal niet. Die weigeren in de tuin te plassen omdat ze al hun kostbare geurende urine willen houden voor openbaar terrein ':-)
Het kan nooit kwaad om even wat urine op te vangen en te laten nakijken. Een blaasontsteking is namelijk ook geen pretje...

honden page profiel Orchidee&Huskpower; Misty&Fakie <3Orchidee&Huskpower; Misty&Fakie <3 3 doggies

honden foto van Orchidee&Huskpower; Misty&Fakie <3

Naar mijn weten met loopsheid normaal. . het zijn ander soort plasjes zeg maar :-) om ook reuen te laten weten dat ze loops is. Honden snuffelen altijs aan andere honden hun plasjes en poepjes en communiceren ook via dez weg. Plassen er nog eens overheen etc.
Mijn teefjes plassen ook vaker wanneer ze loops zijn. 


Mocht je het niet vertrouwen vang dan morgen de eerste plas op met een pollepel of bakje en breng dat binnen vier uur naar de dierenarts dan kunnen ze toch even onderzoeken. Als je de plas niet rap kan brengem dan zet je het het beste even in de koeling :-)

honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

loops. dan gaan ze laten merken dat ze er zijn, buiten.

is het zo dat ze binnen ook vaak moeten plassen naar buiten gaan, dan kan er een blaasontsteking zijn, de vulva staat open de baarmoeder mond ook, dan kan er een blaasontsteking in een klein hoekje zitten.

wees alert daarop. vaak plassen ze dan met een wat kromme rug, blaasontsteking doet pijn. alhoewel ze loops zijn is het toch te zien dat er een blaasontsteking is, niet goed maar toch voor de dierenarts een indicatie. urnie opvangen en eiwitten zijn dan hoger dan normaal, is ook met loopsheid, maar dierenarts ziet wel het verschil, mits je een goede hebt. :-D


Bamse was loops, buiten heel normaal dat ze overal de plas achterlaat, maar in de tuin om de drie minuten, direkt plas opgevangen en de dierenarts na laten kijken, te veel eiwitten, ook hebben ze dat als ze loops zijn, maar er is een verschil volgens de dierenarts, na twee dagen antibiotica was het al verminderd. kuurtje wel afmaken dan.

honden page profiel Eve & Amstaff ZoëEve & Amstaff Zoë

honden foto van Eve & Amstaff Zoë

Hallo 

Dierenarst komt morgen op huisbezoek, dan kan het probleem direct bekeken worden. 
Mjah toch beter op veilig spelen :3 

Groetjes & bedankt voor alle reacties!

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^