Alsnog cursus gaan volgen?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Gucci&SophieGucci&Sophie

honden foto van Gucci&Sophie

Inmiddels ook contact gehad met quiebus. De gedragstrainster raadde ons aan om deel te gaan nemen in de puppy cursus, zodat Gucci leert dat andere honden niet eng en vervelend zijn, maar leuk zijn. Ook heeft ze ons alvast wat tips gegeven waar we alvast mee aan de slag kunnen:-).

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. 3 doggies

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

;-)  Indien puppycursus niet mocht lukken kun je kijken naar pubercursus zelfde opzet als puppycursus voor honden die zeg maar de puppycursus gemist hebben.

honden page profiel MariskaMariska 3 doggies

honden foto van Mariska

Toen wij Remy kregen, hij was 5 jaar, en hup we gingen op cursus. Nooit te oud om te leren

honden page profiel Gucci&SophieGucci&Sophie

honden foto van Gucci&Sophie

Ik wilde inderdaad ook liever de pubercursus, maar ze zei echt nadrukkelijk dat we het beste in de puppycursus konden beginnen. Vanwege het contact met andere honden en dat hij die weer als leuk moet gaan zien..

honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond 3 doggies

honden foto van Lady & de (ex-)Vagebond

" Ik wilde inderdaad ook liever de pubercursus, maar ze zei echt nadrukkelijk dat we het beste in de puppycursus konden beginnen. Vanwege het contact met andere honden en dat hij die weer als leuk moet gaan zien.. "


Hier is Misia (ergens tussen de 1 en 2 jaar) ook gewoon begonnen met puppycursus). Misia had als zwerfhond natuurlijk ook niet een cursus gevolgd en mocht daarom instromen tussen de pups. Ze was wel de oudste van het groepje, maar ze vond het prachtig en ze heeft al veel geleerd :-).

honden page profiel Gucci&SophieGucci&Sophie

honden foto van Gucci&Sophie

Vraagje.. Ik zie in het mailtje dat ik Gucci's entingenboekje mee moet nemen (zijn paspoortje dus neem ik aan).. Hij heeft zijn laatste enting in juli 2012 gehad. Die met 1 jaar hebben we niet laten doen, omdat ik las dat het niet nodig is.. 
Mag hij dan nog wel meedoen aan de cursus?

honden page profiel Laura&RoxyLaura&Roxy

honden foto van Laura&Roxy

Als je hond ouder is dan 8 maanden kan je een blackbox cursus gaan volgen

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^