transportbench (halfopen) of toch open bench volledig uit traliewerk?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel greetgreet

wij kunnen een transportbench gebruiken van mijn zus. het is een bench uit kunststof die open is langs één kant met traliedeurtje, langs de zijkanten zitten ook wel wat kleinere openingen in het plastic. of kopen we toch beter een gewone bench volledig uit traliewerk zodat de hond toch meer zicht heeft op wat er allemaal rond hem gebeurt? of maakt dat niet veel uit? en is zo'n tranportbench in huis juist knusser voor een hond?

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

Neen zeker geen transportkooi ! Veel te gesloten, jouw hond moet niet afgesloten zitten van jullie. Je maakt er op die manier een neuroot van :'(  Uren opsluiten in zoiets .......arme hond. 
Als je dan toch een bench wilt gebruiken , is een draadkooi veel beter en fijner voor het dier. Zo is hij helemaal mee in de sfeer van je gezin. En dat is toch de bedoeling van een hond nemen ? 
Het brengt altijd kosten mee, een hond in huis nemen, maar je krijgt er ook zoveel voor in de plaats':-)

honden page profiel greetgreet

bedankt voor het snelle antwoord. Ja, wij zullen inderdaad best nog een echte bench aankopen. De transportbench kunnen we dan gemakkelijk in de auto laten staan zodat we daar niet voortdurend mee moeten sleuren. Veel webwinkels verkopen benches in verschillende prijsklasses, jammer dat je de stevigheid nat. niet zo kan nagaan. Weet iemand een websites die stevige benches(zwart, maat 109 cm) aanbieden voor een redelijke prijs?

honden foto van Waka, Robi, Joy, Abby en het vrouwtje

mijn bench zwart maat 107 geloof ik heb ik via witjesverzendhuis gekocht.

het hangt er een beetje vanaf wat de hond prettig vindt, en wat jij liever in je woonkamer hebt staan. er vanuitgaande dat de transportbench en gewone bench even groot zullen zijn. Sommige honden hebben meer rust als de bench gedeeltelijk gesloten is, daarom hangen mensen er soms een kleed overheen. Andere honden worden juist onrustiger als ze wel vanalles horen maar niks kunnen zien. het is dus niet zomaar te zeggen dat het ene zieliger is dan het andere...

Volgende forumvraag: Blijf aanleren
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^