Wat doet dat in MIJN sloot?!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Anouk & Balou<3Anouk & Balou<3

honden foto van Anouk & Balou<3

https://www.facebook.com/photo.php?v=573934992661356¬if_t=video_processed


Kijk jongens er zat vandaag wat in mijn sloot. Mijn vrouwtje en ik hebben geen idee wat het was maar het lukte me niet om het te verjagen! En ik durfde er daar niet eens meer in!

honden page profiel Lisanne, Misha, Tessa&ArrowLisanne, Misha, Tessa&Arrow 3 doggies

honden foto van Lisanne, Misha, Tessa&Arrow

haha ik ken het,
een kennis van mij heeft forellen visvijvers en zijn hond (ODH) loopt alijt mee naar achter.
ik was er s'ochtens al een  keer alleen heen gelopen en had een groot stuk drijvend boom stronk uit de vijver gehaald. 
dus ik loop later die dag naar achteren met diesel erbij, op zo'n 100 meter afstand gingen zijn  haren recht omhoog staan en begon hij hevig te blaffen, tot hij zag dat het een boomstronk was en hij liep er snel voorbij alsof er  niks gebeurt was. 
echt van "ik ging niet te keer tegen een stuk boom, wie denk je wel niet wie ik ben :p"

honden page profiel Anouk & Balou<3Anouk & Balou<3

honden foto van Anouk & Balou<3

Haha ja leuk is dat he. Soms zijn ze lekker dullig. Dit leek op een soort schuim dus ik wist niet of het verstandig was om Balou aan te moedigen om te gaan kijken. Anders had ik dat wel gedaan...

We waren ook een keertje op een veldje waar in het midden een oude brommer helm lag, dat vertrouwde Balou ook voor geen meter. Totdat hij durfde te snuffelen toen was er niks meer aan de hand haha.

honden page profiel RoosjeRoosje 3 doggies

honden foto van Roosje

Hihi, Dribbel had laatst ineens dat ze tegen een lantaarnpaal tekeer ging.. Helemaal bang voor die lantaarnpaal die er al weet ik hoe lang staat.. Daar sta je dan met die zwarte bouvier waar veel mensen o zo bang voor zijn.. hahaha!

Ik denk dat het met een luchtje te maken had (honden plassen er tegenaan). Ze had het namelijk ook ineens met een spoorboom, terwijl die er ook al mijn hele leven staat en ze daar dus vaker langs kwam zonder te reageren.

Zodra ik het aanraak, snapt ze dat er niets aan de hand is en gaat ze snuffelen. Ik laat haar in geen geval van dat soort dingen bang weglopen. Ik wil dat ze er ontspannen aan kan snuffelen en dan zorg ik dat ik er nog een paar keer langs loop van verschillende kanten tot ze er echt niet meer bang voor is. Ik wil geen bange hond :-)

Maar ik snap dat je dat bij schuim niet doet.

honden foto van Hondenhumor Sasja de Eerste ITC-Hond die nu met pensioen is.

Gelukkig hebben de hondjes nog slimme baasje die het goed op weten te lossen;-)

honden page profiel DogsDogs

honden foto van Dogs

Hahaha! Lucky had het met containers die aan de straat stonden. Stilstaande dingen kunnen ze niet plaatsen. En een rode auto op het losloopstrand. Die hoorde daar ook niet ;-)

Volgende forumvraag: Onze eerste show!!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^