Zou ik aan EEN hond genoeg hebben ?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Melissa en Jeffrey & HummerMelissa en Jeffrey & Hummer 3 doggies

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

Is al wel een tijd terug in 2006 ofzo, toen woonde ik nog thuis en hadden we een hollandse herder. Liep met hem toen het bos in bij ons om de hoek, daar liep een duitse herder op mij af (deze liep los), heel vals blaffend en grommend. Hij wilde mij bijten en ik werd op zij geduwt door mijn hollandse herder, en hij pakte die duitse herder vast. Zijn baas was nergens te bekennen en ik raakte nogal in paniek. Was bang dat me hond werd gebeten of dat die duitse herder mij nog een keer probeerde te bijten. Na 10 miniten kwam zijn eigenaar aan lopen en kon hem nauwelijks houden. Ben toen maar snel terug richting huis gelopen. Me hond mankeerde vrij weinig gelukkig, had een wondje op zijn boot dat een beetje bloedde en liep een beetje mank. Ook had hij een wondje in zijn nek

honden page profiel Kim en CasperKim en Casper 3 doggies

honden foto van Kim en Casper

Haha hier 2 keer iets meegemaakt.

Een keer kwam de carnavals vereniging bij ons na drinken na t stappen. Ik lag al in bed met Casper. Een hoop herrie en gegiechel. Had Casper nog nooit vals gezien maar nu werd ik er bang van. Hij bleef maar blaffen en grommen en niet een alarmerend blafje maar serieus vals... Haha

En ik keer ging in snachts de kliko aan straat zetten. Casper mee los.. Vanuit t niets nam ie de benen en stond even later grommend en blaffend in een hoek. Ik schrok ervan en was best even bang.... Bleek t mij. Schaduw te zijn.... Hahaha

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

@Linneke, juist. ;-)


@Marijke..... in het donker zijn de meesten honden alert, hou je de hond heel kort bij je, dan zeker, de hond is dan alerter naar anderen toe.

Anny, ik wist het, een bordje wat niet lijkt op Lance, hoe durf je. O-)


Eline..... maakt niet uit wat je bij je hebt, een hond is altijd een fijn maatje om bij je te hebben, met een hond ben je toch altijd wat veiliger dan alleen.


@Baylay Hunter en Ares... honden voelen dat zeer goed aan dat je zelf onzeker bent, jouw angst, als het angst is, een onbevredigend gevoel, voelen de honden echt aan. vandaar dat ze zo reageren.

honden page profiel Elsa<3Elsa<3 3 doggies

Jeetje da's wel heftig. Zo iets heb ik persoonlijk nooit meegemaakt. Maar mijn oma en mijn neef wel, in India.

Ze hadden (inmiddels overleden :'() een Labrador genaamd Elsa. Ik weet niet waarom, maar op die dag hadden ze haar vast gezet, misschien omdat er net visite kwam,  ik heb werkelijk geen idee.

Toen mijn neef weg was, was mijn oma alleen thuis samen met de mensen die altijd koken en schoonmaken.
Het was middag dus iedereen deed een dutje dus niemand had wat door. Er was een slang op het terrein gekomen, dus Elsa begon keihard te blaffen. Nou iedereen werd dus wakker, en dus zagen ze die slang. Zelf konden ze natuurlijk wel ontsnappen maar Elsa zat nog vast.
Ze gooide een stok naar die slang waardoor die verder van Elsa afging, en hierdoor konden ze haar losmaken en mee het huis in nemen. Die slang is zelf afgeschrikt door die stok die hij op zn kop kreeg....


Ik vond dit een zeer bijzonder verhaal en was zo trots op Elsa. Het is echt een schat en zo'n lieverd. Knap dat ze die mensen heeft gered! Ben er heel dankbaar voor. ;-)

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Onze vorige hond, een Briard reu, was wat dat betreft een verhaal apart. Als ik hem 's-avonds voor het slapen gaan uitliet en er kwam iemand in het donker op ons aflopen dan werd hij "attent" maar meer niet. Als mijn vrouw hem daarentegen in het donker uitliet en hetzelfe deed zich voor dan ging hij steevast voor haar zitten, bromde (niet grommen) laag en liet duidelijk merken dat hij er was. Er is nooit iets gebeurd, hij is nooit naar mensen uitgevallen o.i.d. maar het was voor mijn vrouw (en dus ook voor mij) wel een heel veilig gevoel. "



beschermend naar je vrouw, en jij bent zijn meerderen geweest. je vrouw zwakke geslacht. :-D gekheid hoor, maar is toch waar, honden beschermen sneller vrouwen dan mannen, en jij zal de meerderen zijn geweest van je hond. :-D

.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Gastinnetje.... als een hond wat terughoudend is vooral in het donker, niet erg. houd de hond vlakbij je, als er dan een vreemde aankomt, zal die vreemde je heus niet lastig vallen hoor, een hond voelt ook aan of iemand kwaad in de zin heeft.

oeps. Hondenhumor, nimmer meer doen, koffie aanbieden, geweldig en netjes van je, maar geef het buiten, en niet meer binnen, gelukkig had je Sasja bij je, herders zijn zo wie zo al beschermend naar baasjes toe.


Tamara, heus als je belaagt wordt en zeker in het donker, en je hebt odie kort aan de lijn, al blaft en gromt tie maar, degene die jou wil belagen is verdwenen. O-)

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Marijse, ik zou ook niet willen dat Bamse iemand aan zou vallen, en of ze het zou doen ? nee. O-)

maar een hond van 70 kilo schrikt zo wie zo al af. :-D

en nogmaals als ze vragen.. doet ze wat ? .. dan zeg ik zekers doet ze wat, maar ik zeg niet wat. hahahahah

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Ik hoorde het vanmiddag op Omroep Flevoland :-)

Ik weet niet wat Mellow zou doen, denk wel dat ze van zich laat horen, dat sowieso. En misschien zou ze ook wel hier en daar een hap uitdelen, ik weet het niet.
Ze heeft wel eens 's avonds heel hard geblaft tegen 2 mannen. En een andere keer vertrouwde ze een man ook absoluut niet, ze bleef maar omkijken, zijwaarts lopen, hem volgen tot ie helemaal uit beeld was.
Dus ik denk wel dat ze iets zou doen. Maar ik hoop dat ik dat nooit zeker zal weten (oftewel: dat ik niet in zo'n situatie kom als deze mevrouw).

honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond 3 doggies

honden foto van Lady & de (ex-)Vagebond

Ik weet niet wat mijn honden zouden doen en ik heb het gelukkig ook nog nooit zo hoeven meemaken.
Wel weet ik dat ik als niet zo fors/groot 'meisje' best alleen 's avonds een ommetje durf te maken met Lady. Zeker als ze haar muilkorf om heeft schrikt ze toch mensen af..en dat vind ik aan de ene kant wel jammer, want Lady is juist dol op wat vriendelijke aandacht..maar aan de andere kant geeft het me ook wel een veilig genoeg gevoel om ook 's avonds laat nog even een rondje te lopen in onze buurt. Met Misia heb ik dat niet zo, terwijl die bangig is van vreemde mensen en zich zeker zou laten horen als mensen haar/ons benaderen..en voor een hondje van nog 13 kilo komt er een behoorlijk diep geluid uit..

honden foto van Hondenhumor Sasja de Eerste ITC-Hond die nu met pensioen is.

@ Willemijn....Bamse hoeft niet te bijten.
Zodra die bovenop een mens gaat zitten....kom je niet zo snel weer overeind,
Die nagelt je gewoon vast aan de grondO-)

honden page profiel SiaraSiara 3 doggies

honden foto van Siara

Ik zou zeker Bamse niet kwaad willen hebben hoor x__x ik denk dat als ie gromt en eens luid blaft dat ik meteen de benen neem, haha~

Het is toch zo'n teddybeer :3 maar ja...wel een grote hé!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Juud, voor je geboren bent. O-)


Melissa, toch grote schrik als dat gebeurt. niet leuk.

Kim toch. hahahaha geweldig...

ook even vertellen, was aan het sociliseren, niet met Bamse maar met een andere newfy. in het donker, moet ook gebeuren he, en zo klein als ze was, grommend achter me verbergend, mijn schaduw in het licht. hahahaha O-) O-)

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Elsa... mooie naam trouwens, wat een geluk dat ze als een gek te keer ging.... een slang zal niet zo gauw verdwijnen door geblaf, maar jullie werden wakker, hebben jullie haar gered. :-D zal hier in nederland niet zo snel gebeuren natuurlijk. brr moet er niet aan denken. en ja Elsa heeft deze mensen gewaarschuwd, er is wat loos.


Cindy, nee laten we dat niet hopen, de tegenpartij kan rare dingen doen met je hond , hard doorlopen, is de beste remedie denk ik zelf .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Lady, ik heb het er niet zo op om savonds laat de straat nog op te gaan, ik heb natuurlijk altijd Bamse bij me, maar dan nog. ik hou ze heel kort, haar omvang zal best afschrikken, maar haar laatste plasje gaat toch mooi achterin de tuin.

Hondenhumor, je hebt helemaal gelijk, als bamse zich laat vallen, boem, niemand komt meer overeind. :-D


Sandy...... denk dat je wel gelijk hebt. het is een goedmoedige reus, maar als ze iemand niet mag, zal ze degene geen blik waardig keuren, en zal ze ook niet accepteren dat tie bij me komt. een goedmoedige reus daar vergissen mensen zich vaak in.

ze is goedig, soms te goedig, maar als ze zich bedreigt voelt.... ik geloof dat iedere hond dat toch in zich zal hebben.

honden page profiel linnekelinneke 3 doggies

honden foto van linneke

" @ Linneke, hahaha, pak hem, en je hond springt gelijk op schoot, of omhelst hem, en lebbert heel zijn gezicht af, jee die man schrikt zich dood.

:-D
@Anny, een kleintje kan ook afschrikken hoor, alleen moet je dan Lance leren om een zware stem op te laten zetten.  O-) "

ze springt soms tot aan het gezicht, hoog genoeg om zo'n gast doodsbang te maken haha.

maar natuurlijk ziet iemand die echt wat van honden kent dat ze gewoon dol enthausiast is ;-)

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

nog even een anecdote vertellen... O-)


sinds ik alleen ben heb ik overal sloten op zitten, raamgrendels enz. zelfs in de badkamer tralies voor het raam geplaatst een hor met schroeven vast gemaakt zodat niemand er zo maar in kan. en toch het raam open kan staan. :-D

alarm op de twee buitendeuren , daar kan niemand ongezien dus naar binnen bij mij, en.... ik heb immers bamse bij me. :-D


op een nacht.... heel toevallig sliep Bamse niet in de badkamer, de deur was dicht, ze sliep bij mij in de slaapkamer onder het raam, midden in de nacht, een hoop glasgerinkel, dacht...... daar komt iemand binnen...

ik naar benenden, eerst nog even naar Bamse gekeken, die luid lag te snurken en niets hoorde of gehoord had.

overal licht aan gedaan, niets te zien, deuren waren nog dicht, geen alarm niets.... alle lichten aan gelaten voor de verdere nacht... en ik dacht.......

ga nog even naar de w.c. in de badkamer, doe de deur open een grote ravage van glas.... wow... raam dicht, hor met tralies ervoor nog heel, wat was er gebeurd ?

de lamp aan het plafond had de geest gegeven en naar beneden gevallen, een bollamp van glas... oorverdovend kabaal, en.... Mevrouw de gevreesde BEER, lag vredig onder het raam te snurken, raar..... hahahaha al lopen er tien kerels hier in huis rond, zal dr een worst wezen. :-D

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Linneke, ja dat denk ik ook, wij dieren liefhebbers zien dat echt wel , het verschil tussen kwaadaardig en enthousiastme... mensen die bang zijn, zien dat niet. :-D

en vaak zijn kleine hondjes nog veel feller dan die grote lobbessen.

wel is het zo dat herder gedrag toch vaak beschermend tegenover de baas is dan bijvoorbeeld mijn newfy. ik heb een duitse herder gehad, die beschermde mij, Bamse bescherm ik. :-D

honden page profiel AnnemiekAnnemiek 3 doggies

honden foto van Annemiek

Nero heeft misschien  een 'stoer' uiterlijk, omdat de meeste mensen al met een boogje om ons heen lopen, maar daar is alles dan ook mee gezegd.
Hij zal eerder degene omver kwispelen en onder kwijlen O-)
Maar ja, dat weten wij, een vreemde natuurlijk niet.

Tot mijn dochter laatst een keer thuis kwam van het wandelen. Het was aan het schemeren en een donkere man was haar tegemoet gelopen en wilde haar aanspreken.
Ze had hem niet kunnen verstaan ( sprak een vreemde taal, zei ze ) en ze voelde zich erg ongemakkelijk.
Dat veranderde toen Nero voor haar ging staan en een laag brom geluid liet horen.
Ze vertelde dat de man zich snel omdraaide en weg liep.

Wellicht was het helemaal niks en wilde de man in kwestie ( weet ik veel ) de weg vragen, maar het feit dat Nero het nodig vond om voor mijn dochter te gaan staan, zegt mij toch wel genoeg.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Annemiek, donker , de meeste honden zijn wat alerter en toch wat wantrouwig dan, het is geheimzinnig de donkerte, er komt zomaar opeens iemand uit het donker naar ze toe, die ze dan ook niet kennen. niet erg, mooi kort bij je houden, doorlopen en zeker niet als het een vreemde is blijven staan die je niet vertrrouwd.

en natuurlijk is het niet nodig om bang te zijn savonds, en blijf in het licht als je savonds je hond uitlaat als dat mogelijk is.

met een hond loop je toch veilig savonds over straat, maar blijf in het licht, en ga niet midden in de nacht me je hond lopen, of hij moet ziek zijn, maar blijf dan dicht bij huis.

honden page profiel Eef en TjibbeEef en Tjibbe 3 doggies

honden foto van Eef en Tjibbe

Ik weet niet wat Tjibbe zou doen buiten. In huis weet ik het wel. Ik heb medelijde met degene die zo stom is om bij ons in te breken. O-) Ik heb buiten wel gehad dat ik met de nare buurman stond te praten en Tjibbe hem duidelijk niet vertrouwde (grommen, z'n houding...alles). Dus ik denk wel dat hij me verdedigt als het nodig is. Maar gelukkig kan ik daarnaast ook zelf nog behoorlijk van me afbijten en als m'n vriend erbij zou zijn is het gemiddelde straatschoffie dat ons lastig wil vallen helemaal de klos. O-)

honden page profiel Eef en TjibbeEef en Tjibbe 3 doggies

honden foto van Eef en Tjibbe

Overigens had ik vroeger een vriendin met een dalmatiër. Leuk en lief beest. Op een gegeven moment wordt ze buiten lastig gevallen en wat doet haar hond? Juist...die gaat achter haar schuilen. O-)

honden page profiel Jana & Romi Jana & Romi 3 doggies

honden foto van Jana & Romi

Romi beschermt mij wat te snel :p maarja een klein hondje zal niet veel uithalen. Wanneer een persoon in mijn buurt komt die ze niet vertrouwd zal zij al snel in hun benen hangen maar dit gebeurt enkel bij sommige mannen. Mensen met een donkere gelaatskleur zullen zeker nooit te dicht bij me mogen komen, al sinds ik haar net uit het asiel haalde is ze daar razend op als ze mij of haar aanraken

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) 3 doggies

honden foto van Jeanine :)

Echt beschermen in de zin van ... aanvallen ... nee dat niet. Maar wel al paar keer gewaarschuwd bij poging tot inbraak. 

Nu heb ik honden die mensen afschrikken wat grote enzo betref maar waaks .... nee niet echt maar geloof wel bij echte poging tot, dan gaan ze echt wel in de aanval.

Maar had wel 1 keer met Coach nog een dingetje. Buurjongen richtte een speelgoed pistool richting onze kant over de schutting maar ja ... weet zo'n hond veel of die echt is of niet en aan zijn gedrag te zien en manier van reageren .... buurjongen toch maar even uitgelegd ... doe da maar niet meer want ik sta niet in, in wat Coach gaat doen. 

Wat ik wel grappig vond om te zien is dat Nanook Ziva niet direct herkende in het donker en die ging er dus wel even blaffend op af .... dus ook met haar zit ik al goed :-) 
Maar gezien hoe wij wonen en nog gaan wonen wil ik wel graag een hond erbij die aanslaat gezien manlief veel weg is en over een jaar of wat doordeweeks er niet zal zijn. En gelukkig is een golden ook waaks genoeg :-)

honden page profiel Bear  en Sayen :-PBear en Sayen :-P 3 doggies

honden foto van Bear  en Sayen :-P

Buddy en Tieska jagen inbreker bij de buurvrouw weg.

Mijn man ging met ons (toenmalige) duo wandelen en loopt achter de poort uit. Hij kijkt staat daar een vreemde man, hij heeft de tuinpoort van de buurvrouw al open. Onze doggies slaan direct aan de man duikt de struiken in en onze honden willen er achteraan. Grommen trekken blaffen .... Hij komt aan de andere kant de struiken uit en schreeuwt heel hard NEIN NEIN NEIN. Die zien we nooit meer terug..... ;-)

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Eef. vaak denken we, zou die ? heus wel, een hond voelt het echt aan als iemand kwaad in de zin heeft, we roemen ons er toch dagelijks op dat honden een voelspriet hebben, kwaad en goeds voelen ze toch echt aan hoor, hoe ze dan ingrijpen ? de een gaat er vol in, de ander staat achter de rug van de baas te blaffen, beiden doeltreffend toch ? ;-)

Jana, stoeien in huis is er dus bij jou niet bij, ook niet speels stoeien, je hond accepteert dat niet. ?

Its just me.... geen hond nemen voor veiligheid, maakt echt niet uit hoor, als ze zien dat je honden hebt, lopen ze je deur voorbij, een bordje, zonder foto erop, PAS OP DE HOND, is al voldoende, heus ze komen niet binnen.


Tieska... moest even lachen, hahaha die zien we nimmer meer terug.... toch even eng natuurlijk.
ik zou me geen raad weten als er iemand bij mij zou inbreken, ik zou bang zijn dat ze mijn hond wat aan zouden doen. een goedaardige lobbes is Bamse, die ziet volgens mij geen kwaad in de inbreker, ik hoop dat het bordje voldoende is wat ik heb... en dat ze inderdaad de volgende deur nemen en niet de mijne.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .




dit is echt Bamse, heel jong , net een jaar, hier kijkt ze toch echt heel nors.... als ik haar niet zou kennen, en ze zo kijkt ... om bang van te worden, hahahahaha

nog even en Bamse gaat weer in haar berenjas rondlopen, schrikt echt af...

:-D




hebben jullie fotoos waarvan je ziet van wow, kijk maar uit. ?

honden page profiel SuzanneSuzanne 3 doggies

honden foto van Suzanne

Joey heeft een keer vakkundig 2 dronken mannen weggejaagd die maar om me heen bleven hangen. Ik was Cindy en Joey aan het uitlaten, maar Cindy was al dovig en hoorde me niet meer toen ik riep, dus terwijl ik stond te wachten tot ze klaar was en terug zou komen kwam er twee mannen aan. Ze bleven staan voor een "praatje" maar ik voelde daar maar weinig voor en Joey had dat door. Hij is heeeeeele strakke rondjes om ze heen gaan lopen, haren overeind en zachtjes grommen. Toen 1 van de mannen zijn hand uitstak om te aaien heb ik maar gezegd dat hij dat beter niet kon doen. "Hoezo niet?" "Hij bijt" na nog wat extra gegrom zijn ze doorgelopen, even later kwam Cindy terug en zijn we naar huis gegaan.

honden page profiel Hannah + Ginny & WinterHannah + Ginny & Winter 3 doggies

Twee keer mee gemaakt dat Ginny mij heeft verdedigd, eenmaal tegen een rottweiler die uit het bos kwam stuiven en mij aanviel. Ze was toen een stukje van mij verwijderd, maar kwam als een pijl uit een boog terug scheuren toen de hond mijn laars en broek aan flarden begon te scheuren en in mijn been beet (ik riep toen ook om hulp want ik viel zowat op de grond al, stond iig al op 4 pootjes :p). Ginny vloog hem naar de keel, smeet hem echt op zijn rug en hapte nog eens in de lucht bij zijn snoet. Duidelijke taal, en de hond droop direct af. Daarna de dierenambulance gebeld en die hebben hem gevonden; hij had geen schrammetje. Nice job, Gin!

De tweede keer was 's avonds laat op straat hier in de buurt. Twee mannen begonnen mij in te sluiten, en Gin had dat vele malen eerder door dan ik. Ik heb haar maar zelden zo fel gezien; tanden ontbloot en dat tongetje dat er steeds tussendoor flitste. Toen een van de mannen mij probeerde te grijpen heb ik Ginny vrije lijn gegeven (desperate times, desperate measures) en die heeft zijn onderarm gegrepen. Meer de mouw voor mijn gevoel, maar zeker zal ik het nooit weten... er werd kleurrijk gevloekt, en toen die achteruit begon te lopen liet ze los en kwam ze terug voor me staan grommen, en weer die tanden en die tong. De twee zijn er toen vandoor gegaan en ik ben op trillende beentjes terug naar huis gelopen...

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) 3 doggies

honden foto van Jeanine :)

Nee willemijn ik neem ook niet een hond puur voor de veiligheid want men is meer bang voor de ' niet zo waakse ' honden. 

Maar voorheen was het alleen Mc die aansloeg de anderen stonden erbij en keken ernaar :-) 

Maar als men vraagt ... doen ze iets dan is mijn antwoord altijd ... zolang men niks doet ... doen zij ook niks. En ja ... het hebben van honden is meestal al genoeg maar toch ..... een fout stukje vlees is snel genoeg naar binnen gegooid ( gelukkig geen brievenbus in deur ) dus van te voren een blafferd in huis ..... vooral als je zo afgelegen woont is wel een prettig gevoel. 

Tijdje terug nog ... wilden ze bij ons, wat we aannemen, de golf meenemen en dat is buiten, stel er was niet aangeslagen .....

honden page profiel Bear  en Sayen :-PBear en Sayen :-P 3 doggies

honden foto van Bear  en Sayen :-P

"
Tieska... moest even lachen, hahaha die zien we nimmer meer terug.... toch even eng natuurlijk.
ik zou me geen raad weten als er iemand bij mij zou inbreken, ik zou bang zijn dat ze mijn hond wat aan zouden doen. een goedaardige lobbes is Bamse, die ziet volgens mij geen kwaad in de inbreker, ik hoop dat het bordje voldoende is wat ik heb... en dat ze inderdaad de volgende deur nemen en niet de mijne. "


Hey Willemijn, Ik denk als er echt een noodsituatie is, zoals een inbreker dat je je Bamse beer niet terug kent. hahaha
Tieska is zo ook een echte goedzak. Alle mans vriendinnetje, lekkere slijmbal die graag bij je zit een echte knuffelbeer. Ik moet eerlijk zeggen ondanks dat wij 2 grote doggen hebben, ben ik ook bang dat ze mijn honden wat aandoen. Je hoort soms de meest gruwelijke verhalen. Wij hebben ook Hier waak ik borden hangen voor en achter.

pagina 2 van 3 123
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^