Barf rauwe ei met of zonder schaal?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Paula en KeetPaula en Keet

honden foto van Paula en Keet

Hoi allemaal,

Ik ben bezig met het maken van een BARF menu voor Keet en heb er veel over kunnen vinden op internet (ook al is niet alles even duidelijk) maar ik zie dat je rauwe eieren kunt voeren (2x per week) alleen geef je dan die hele ei zonder m kapot te maken of maak je m kapot en gooi je de schaal weg?

Alvast bedankt voor de hulp!

honden page profiel TZNTZN

kan allebei. Mijn reu krijgt hem zonder schil en zelfs nog geklutst (anders hoeft hij hem niet). Wifi krijgt gewoon een heel ei in haar bak (maakt ze zelf kapot en eet alles op inc. schil). Ravi maakt hem ook zelf kapot, maar likt hem uit en laat de schil liggen. Alles kan dus....

honden page profiel Paula en KeetPaula en Keet

honden foto van Paula en Keet

Bedankt! raar dat dat nergens goed aangegeven staat toch

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

rauwe eieren, daarvan de schil is een goede natuurlijk calcium bron, maar.... de schil is scherp, heel fijn prakken dan kan je het geven in zijn kvv.

een gekookt ei daarvan is de schil niets meer waard.

10 kilo gewicht, een eitje per week, is je hond nou lichter dan ook een eitje in de week, zware honden tien kilo per een ei per week gewicht.

hier krijgt Bamse iedere dag een rauw ei, ik breek het ei en de schil maak ik goed fijn zodat er niets scherps meer aan is.

honden page profiel Lianne, Mara & MaybeLianne, Mara & Maybe

honden foto van Lianne, Mara & Maybe

Hier krijgt ze hem met schil,
Maar ze is aan het puzzelen, net zo lang tot ze hem open heeft en eet dan alleen de binnenkant eruit en laat de schil liggen ;-)

Volgende forumvraag: Kvv, dringend tips gevraagd!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^