welke bench?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Jack&DavyJack&Davy

honden foto van Jack&Davy


hallo,

kga vandaag n bench halen vo jack (duitse herder)
Nu is de vraag welke? ik zie op sites overal maat 1 tot en met 6 van zoveel kilo tot...

k dacht aan maat 4 da's tot 35 kilo, maar dat is toch groot voor hem nu? moet ik daar n wandje in gaan maken zodat hij zijn behoefte nergens daarin zal doen?

Mvg

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "welke bench?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel wil geen lid zijnwil geen lid zijn

honden foto van wil geen lid zijn

wat je ook zou kunnen doen is op mp kijken voor een goedkope kleinere bench en dat je als ie groter word een nieuwe grotere aan schaft. zo kun je geld uitsparen.
Want die kleine bench is ie zo uitgegroeid.

honden page profiel HannekeHanneke

honden foto van Hanneke

Hoi Davy!

Ik heb ook een iets te grote bench voor Boris nu, maar het is absoluut aan te raden om er een schotje in te maken! Eerst deed Boris namelijk ALLS in zn bench, was echt om wanhopig van te worden! Tot op een gegeven moment iemand mij het advies gaf om er een schotje in te maken. Dit hebben we gedaan. Het schotje kwam op 1/4e van de bench en sindsdien gaat het helemaal goed! :-D Hij heeft daarna niets meer in z'n bench gedaan!
Als ik jou was zou ik indd de grote nemen en dan een schotje in maken (mijn vader heeft er 1 voor me van hout gemaakt). Anders blijf je kopen! En je kan op deze manier ook de ruimte mee laten groeien met je pup...
Succes ermee en vooral veel plezier met je pup!

honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker

honden foto van Angela • Bodhi

Voor een Duitse herder zou ik de grootste maat nemen (rond de 115/120 cm in lengte). Hij kan dan in de bench groeien, hoef je straks niet weer een nieuwe te kopen. Als hij wat groter wordt, heeft hij toch nog lekker wat ruimte. Als je niet van plan bent om de bench te houden, maar alleen te gebruiken voor zindelijkheidstraining, dan kun je een kleinere bench nemen. Mocht je hond gaan slopen straks in de puberteit, dan heb je wel weer een grotere maat bench nodig, dus vandaar dat je beter de grote kunt kopen.
Een schotje is idd aan te raden, als de hond in de bench plast. De hond moet net genoeg ruimte hebben om zich om te draaien. Als hij groeit, verschuif je het schotje gewoon weer.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "welke bench?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^