Grommen....waarschuwen of agressie ?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Dus vanavond allerlei nieuwe spannende belevingen in mijn bed. Met snoepjes......O-)

Zal de eerste keer zijn dat ik met snoepkes iemand UIT mijn bedstee moet lokken.....

Bedankt hoor mensen ik ga er aan werken en Lance zal het merken.;-)

honden page profiel Waka, Robi, Joy, Abby en het vrouwtjeWaka, Robi, Joy, Abby en het vrouwtjegoedgekeurde fokker 2 doggies

honden foto van Waka, Robi, Joy, Abby en het vrouwtje

"
Zal de eerste keer zijn dat ik met snoepkes iemand UIT mijn bedstee moet lokken.....
;-) "


haha, lol ;-)

maar veel succes ermee, het zou natuurlijk het fijnste zijn als hij zich snel weer gaat gedragen.

wat ik met de puppen hier heb gedaan is elke keer als ze moesten slapen een munchy staafje, of zo'n groot mergpijpsnoepje gegeven in de bench. zoiets kan je ook doen voor lance. dus lekker ff samen op bed, en dan in je mand wat lekkers en slapen.

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Sorry Waka , wou echt drie doggies geven, maar ze zijn zooooooo klein .
gisterenavond, hij stond al te springen aan bed voor ik er was O-), ok,mocht een half uurke naast mij. Toen kwam het moment.....ik toonde een snoepje .....hij sprong recht en liep naar de rand van bed, ik nam hem eraf en hij liep naar zijn mandje en kreeg zijn beloning. 

Nu op de zetel ging het anders. Hij begon weer te wriemelen en me weg te duwen van mijn plaats, ik rustig NEEN , hij bleef duwen toen nam ik hem ....correctie probeerde hem te nemen want het grommen begon ......toonde een snoepje, en zijn aandacht verplaatste zich en hij kwam naar snoepje toe.  En ik bleef op mijn plaats zitten.
Toch voel ik iets niet goed zitten bij die laatste reactie van mij. Hij is best in staat van te komen wriemelen om nadien dat snoepje te krijgen...? Neen daar is iets verkeerds mee maar weet niet wat .

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

Grommen is communiceren zoals al aangegeven is.;-)

Wat ik zou doen is hem gewoon vriendelijk roepen en hem (zo nodig eerst met iets leuks of lekkers) daarheen begeleiden waar je hem wil hebben zonder hem aan te raken.

Het idee van Laura vind ik bijv een goede nanier om Lance aan te leren dat je hem van de bank, bed of stoel of waar dan ook vanaf wil hebben.

honden foto van Waka, Robi, Joy, Abby en het vrouwtje

wat je ook kan doen als hij je van de zetel probeert te duwen, is zelf net wat uitgebreider gaan zitten of desnoods half liggen, dus hem niet oppakken, maar gewoon terugduwen met je lichaam, totdat hij eraf gaat of eraf geduwd wordt. ;-)

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^