Wat ondernemen jullie allemaal met je hond?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel mariaamariaa

honden foto van mariaa

Ik ben benieuwd hoe vaak en lang jullie de hond uitlaten? en wat ondernemen jullie allemaal nog meer met je hond.
Lijkt met leuk om van elkaar te lezen.....

Om met mezelf te beginnen:
s'morgens wordt buck ongeveer een half uur aan de lijn uitgelaten,vast rondje met het doel benen strekken en zijn behoefte doen.
Daarna gaat Buck heerlijk de hele morgen ergens liggen slapen.
Aan het einde van de ochtend ga ik even wat kleine (speur)spelletjes met hem doen.
Om 14uur ga ik een uur met hem naar een plek waar hij los kan rennen,
soms in het bos en meestal bij de dijk......
Als we terug zijn is Buck meestal wat actiever en gaat hij lang op zijn bot kluiven om vervolgens wéér te slapen.
Na het eten ( 19 uur) ga ik 3 kwartier met hem lopen aan de lijn en wat trainen wat we in de les hebben geleerd.
Hij mag dan ook even los op een veldje.
Hierna gaat hij er niet meer uit, het laatste rondje voor het slapen heeft hij niet nodig.

Op vrijdag mag Buck mee naar de markt,even kaas proeven;-)
In de weekende gaan we vaak naar het strand of ergens anders naar toe waar waar je leuk kan wandelen.
En soms mag hij mee op visite of uiteten maar alleen als weet dat mensen het geen probleem vinden.

gr mariaa en buckie




Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wat ondernemen jullie allemaal met je hond?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel ladylady 3 doggies

honden foto van lady

eerst natuurlijk een lange wandeling daarna een uur uitkammen :p want dat vind ze leuk comando's spelenderwijs aanleren 'hier' 'kom' 'blijf' enzo
mits een snoepje iedere keer .
ze slaapt nog veel dus dat is het zo'n beetje voorlopig toch

pootje van teisha

honden page profiel WilmaWilma 3 doggies

honden foto van Wilma

Barca zijn dag ziet er heel anders uit.

Al naar gelang wie er het eerste wakker is of thuiskomt, wordt hij uitgelaten. Daar kan een enorme variatie inzitten. De een komt net uit zijn nachtdienst en laat Bassie eventjes uit. De ander vertrek voor zijn vroegdienst en ach..die laat Barca eventjes uit. Anders moet hij zo lang knijpen voordat iemand aan hem denkt. Met het gevolg dat hij inderdaad aan het knijpen is om er ook nog maar iets uit te krijgen....hij wil zo graag naar huis!

Daarna word ik wakker en dan is het eerst tijd voor één of twee senseo-tjes. Drie mag ook. Douchen - aankleden - eten + koffie en lekker een stukje ontspannen wandelen met Barca.

Huishoudelijke werkzaamheden-computeren-boodschapjes en Barca is ondertussen uitgerust. We starten aan onze flinke wandeling en soms ben ik drie uur weg. In die drie uur wandelen wij echt niet aan een stuk door, hoor! Soms zitten we gezellig op een bankje naar de natuur te kijken. Barca vermaakt zich in de herfst kostelijk. Al die rondvliegende blaadjes, de puizende bloemetjes en de laatste rondzoemende vliegjes zijn allemaal reden om in actie te komen. Hij begint zelf de nog hangende takken interessant te vinden. Zelfs de laatste blaadjes 'hapt' hij van die tak en briest dan net als een pony! Hij vindt zichzelf dan zo knap na al dat harde werken.

Eenmaal thuisgekomen gaat Barca lekker liggen en ik zet het eten vast op. Baasjes komen al naar gelang wel of niet thuis en Barca, heeft dat schema nog niet helemaal in zijn hoofd. Zit hij te wachten op onze zoon komt het baasje thuis en visa versa. Of ze zijn beide in de avonddienst en dan moet hij het met mij alleen doen.

In de avond doen we spelletjes, schijn daar volgens Barca heel goed in te zijn. Af en toe 'n nieuwe commando aanleren en soms hou ik een kamavond. Tanden worden gepoetst, nagels nagegeken en haren uitgeplozen of er iets geks tussen zit. Uiteraard gaat hij naar training. Soms met baasje erbij soms ga ik alleen met hem. Ik sta wel altijd met hem op het veld.

Al zijn speelgoed gaat een waterbak in om even schoon te spoelen, de rest kieper ik in de handige ijzeren Miep. Oogjes schoongemaakt en oortjes nagekeken. Daarna zijn laatste wandeling en een gevulde waterbak en etensbak.

Barca gaat soms mee winkelen maar niet mee op bezoek. Ik vind dat ik dan zelf niet lekker zit. Barca doe ik er ook geen plezier mee en gelukkig ik ga zelden op bezoek...of we plannen het zo dat er altijd iemand thuis is. Braca gaat dan met de trein, boot, bus, metro of auto...al zijn al die dingen niet zijn favorietje.

In het weekend zijn we vaak te vinden op het strand of in het bos. En ja, soms in de ring voor een show. Al met al zijn we veel met hem bezig. Het is eigenlijk onmogelijk om hier alles neer te pennen.

Barca krijgt wel een laatste rondje, elke avond tussen 21.00 en 22.00 uur. Dit is een kort rondje van ongeveer 15 minuten. Om soms iets te vroeg en iets te vaak in de ochtend er weer uit te moeten! :-)

Oh ja, een keer per drie maanden -hoop ik!- gaat Barca naar de trimsalon om zijn pantoffeltjes bij te houden.

honden page profiel 3 doggies

Hier is geen dag gelijk, of het moeten de ochtenden zijn want mijn teckeltje komt écht voor elven z'n bedje niet uit (als het aan hem ligt).
Drie keer per dag een wandeling, afstanden en tijden verschillen en verder gaat Jazz vaak mee winkelen, zaken doen etc. En er wordt veel gespeeld! Zijn we in de caravan dan zijn er heel veel boswandelingen, wat hij heerlijk vindt!

honden page profiel Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.) 3 doggies

honden foto van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

de dagen van mij en Banbi;

door de weeks beginnen die erg vroeg. ik ga om 6 uur uit mijn bed, aankleden en dan rond 7 uur naar de trein. onderweg naar de trein wordt bambi even snel uitgelaten. op het werk loopt hij de ochtend met mij mee, met het schoonmaken van de kennels (ik werk in het asiel). 's middags als de klanten komen ligt hij bij mijn baas op het kantoor. hahaha ze heeft het goed bekeken hoor die hond. Rond 3 uur loopt ze weer met mij mee met het afsluiten (honden eten geven en de buiten verblijven poep vrij spuiten. de dag op mijn werk kan bambi op haar eigen houtje haar behoefdes doen. na het werk richting de trein krijgt ze weer even de gelegenheid om te plassen enzo. maar soms doet ze het nog steeds wel eens perongeluk op het station, oeps... eenmaal thuis begroet ze de katten en gaat ze met haar knuf spelen en eten ('s ochtends op het werk krijgt ze ook eten). en dan rond 11 uur een half uurtje lopen voor haar laatste rondje.

in het weekend rond 10 uur 's ochtends haar eerste rondje. die is vrij kort. daarna eten en dan ga ik even douchen, huishoudelijke dingen doen. Daarna een fikse wandeling (van ong.2 uur) rond een uur of 1 en dan moet ze toch echt even alleen zijn zodat ik de wekelijkse boodschappen kan doen. de andere dagen dat ik vrij ben moet ze even alleen zijn zodat ik kan paardrijden en met mooi weer gaat bambi lekker mee met paardrijden. dan voelt ze zich helemaal stoer naast haar grote vriend. daarna na het eten nog een half uur lopen en voor het slapen gaan weer.
Toen ik bami meenam uit het asiel dacht ik met haar leuk iets qua training ofzo te kunnen gaan doen, maar dat vind mevrouw echt stom. dus dan maar niet haha!
maar al met al heeft bami best een druk leven. het alleen zijn vind ze echt niet leuk, maar dat gaat nu eindelijk steeds beter en ik merk dat als ik thuis kom dat ze stiekem op de bank heeft gelegen dus ze begint nu de rust te vinden!

groetjes ciska en bambi

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

Hoi,

Meestal gaan Loek en ik rond 08.00/08.30 naar buiten voor de eerste wandeling. Heb ik een vroege dienst dan is dat om 05.45, heel blij is ze dan vaak niet in eerste instantie maar ik ga d'r dan altijd als ik zelf opsta eerst even wakker maken (lampje aan en even kroelen) en als ik dan weer aangekleed en wel beneden kom is ze wakker genoeg voor een wandeling:-)

Na de ochtend wandeling is het eten en voor mij tijd om wat zaken op orde te stellen en even achter de pc te kruipen. Loekie ligt dan meestal op de bank of zoals nu... komt ze aan mijn arm krabbelen en duwt d'r koppie ertussen ten teken dat ze op schoot wilt waar ze nu dus ook lekker ligt (en ik wat onhandig zit te typen...).

Veders gaan we meestal rond 12.00-15.30-19.00 en 22.00 nog een ronde wandelen (en ondertussen ook trainen en spelen), varierend van 20 min. tot een uur (meestal is de middag wandeling de grootste, lekker door de polder struinen). In de wijk loopt ze dan altijd aan de riem maar zodra we daaruit zijn en ze los kan gaat de riem af en "vliegt" ze lekker alle kanten uit.
Daarnaast doen we in huis geregeld samen spelen maar dat wisseld per dag. 's avonds zijn we beide altijd lekker lui en liggen we samen op de bank.

Waar mogelijk gaat Loekie met me mee als ik weg moet. En kan dit niet dan ligt het eraan of ik heb moeten werken of niet ofdat ik dan nog ga want ik laat d'r 't liefst niet 2 keer op een dag alleen.

Groetjes Elvira en poot van Loekie

honden page profiel BrigitteBrigitte

honden foto van Brigitte

Wel leuk om te zien wat iedereen met zn hond(en) onderneemt op een dag en in de week!

Smorgens gaan Cleo en Achilles samen met mijn vriend een standaardrondje door de wijk, daarna weer naar boven, nog lekker verder slapen.... :-) Eten staat ondertussen ook klaar, en laat ik heel de dag staan...
Dan zijn ze tot 15.00 uur alleen thuis, dan komt mijn vriend thuis om ze op te laten en dan mogen ze mee naar zijn werk...
Daar hebben ze een heel groot terrein tot hun beschikking, samen met nog 2 andere honden, dus gaan ze heel de middag ravotten...
Om 1900 gaan de hondjes weer mee naar huis, om een heerlijke nieuwe bak met voer te verorberen, en daarna nog even een tukkie te doen, om bij te komen van de speeldag... :-)
Dan is het weer tijd om naar buiten te gaan, voor de laatste ronde...

Maandagavond gaat Cleo mee naar de EG-training, en zaterdagochtend gaat Achilles mee voor de VEG-training.
Binnenkort komt daar ook nog de jachttraining/speurwerk bij...Dus weer een drukke planning voor boeg..

In het weekend is het smorgens het standaard uitlaatrondje, en smiddags heerlijk uitje naar het park, bos of strand..

Groetjes Brigitte

honden page profiel joke&taatjoke&taat 3 doggies

honden foto van joke&taat

Bij taat begint de ochtend om een uur of negen dan gaan we even lekker stukje lopen thuis gekomen ga ik haar eten geven en daarna oortjes en oogjes schoonmaken .Dan gaat taat weer heerlijk slapen tot haar middag wandeling dit wissel ik af met de eene dag fietsen en de andere dag een grote wandeling wij zijn dan anderhalf uur a twee uur weg ook wij zitten tussen door op een bankje of staan ergens heel lang te kletsen met andere mensen vind taat helemaal geweldig .Een maal thuis krijgt ze haar karnemelk halve bak vol vanwege haar blaas ontsteking elkekeer en dit helpt goed .en gaat ze weer lekker haar mandje in .S avonds om half tien krijgt ze haar laatste rondje van mijn man .En dan gaat ze weer slapen komt alleen nu of dan haar mand uit om te kijken of wij nog niet naar bed gaan want dan kan ze de rest van de nacht veder op de bank slapen vanaf tien uur worden wij door haar echt weg gekeken van ga nou naar bed dan is die bank vrij .Taat gaat wel mee op visite maar allen waar het kan ik doe het niet met verjaardagen want dan wordt ik gestoord en zit ik echt niet rustig veder doen wij altijd iets leuks in het weekend met haar lekker naar de hei .Nou eigenlijk ben ik wel de hele dag met haar bezig ik vind dit heerlijk .

groetjes joke en taat

honden page profiel JulietteJuliette 3 doggies

honden foto van Juliette

Een dag uit het leven van Lupo:

's ochtends vroeg staat mijn vriend om 7 uur op om aan het ochtendritueel te beginnen.
Lupo komt dan vrolijk naar ons bed getrippelt en komt lekker bij mij liggen tutten.
Rond 8 uur krijg ik een heerlijke kop koffie op bed en rond half 9 sta ik ook op.
Lupo blijft dan heerlijk op bed liggen soezen terwijl ik me douche, ontbijt en achter de computer kruip.

Ik werk het 's ochtends namelijk van thuis uit.
Rond een uur of 11 is mevrouw eindelijk uitgeslapen en dan gaan we lekker even naar buiten. Ongeveer een half uur, drie kwartier. Stukje wandelen aan de lijn en dan op een veldje heerlijk spelen, achter stokken aanrennen en nog meer hondendingen.

Eenmaal weer thuis krijgt lupo haar eten en daarna komt ze lekker bij mijn voeten liggen terwijl ik verder werk.
Om half 1 vertrek ik naar mijn werk en krijgt Lupo een lekkere kluif om haar bezig te houden.

Rond half vijf komt vriendlief thuis en gaat dan met Lupo naar het bos voor een flinke wandeling.

Ik kom dan om half zes thuis, begin met koken en verwelkom Lupo en vriend die uitgeput thuis komen.

Na het eten krijgt Lupo ook haar bakje en daarna liggen we vaak lekker op de bank te luieren en Lupo wordt dan non-stop gekroeld.

Tussen 22 en 23 uur maken we een laatste kort rondje met haar voor het slapen gaan.

Als wij in bed gaan liggen mag ze er nog een kwartiertje bij, en daarna gaat ze lekker in haar mand in de woonkamer liggen slapen.

In het weekend draait bij ons alles om Lupo en wandelen we met haar urenlang door het Limburgse landschap!

Groetjes, Juliette

honden page profiel mandy missy molly en butchmandy missy molly en butch 3 doggies

honden foto van mandy missy molly en butch

eerste wandeling als we wakker worden is ongeveer 20 min om haar behoeften even te doen, dan krijgt ze eten dat laat ik dan een half uur zakken en dan komt de grote wandeling van ongeveer 1,5 uur..
dan ga ik naar mijn werk en ik kom dan tussen de middag (niet elke dag) naar huis om haar eten te geven en nog een wandeling van ongeveer 20 min..
dan als ik thuiskom neem ik de bal of frisbee mee en krijgt ze weer een lange wandel van minimaal 1 uur en gaat ze van de lijn af en gaan we fetch spelen wat ze helemaal gewe;dig vind.
daarna krijgt ze dan haar avondeten wat ik in kleine kommetjes en porties door het huis heen verstop want dat vind ze leuk om te doen.
nadat ze dan na haar eten geslapen heeft krijgt ze haar laatste wandeling voordat we naar bed gaan en die varieert altijd tussen de 30 tot 75 min ligt eraan welk rondje ik doe.
in het weekend dan rijden we naar het strand of de bergen en lopen we daar ook nog als extratje zo ongeveer 2 uur rond want missy vind get heerlijk om te zwemmen..
en verder ze heeft haar speeltjes er ze is dol op piep of trekspeeltjes.. en dat is het wel moet ik zeggen haha
groetjes mandy en missy

honden page profiel mariaamariaa

honden foto van mariaa

wat leuk om lezen....onze honden hebben allemaal stuk voor stuk een "heerlijk hondenleven!"


honden page profiel ladylady

honden foto van lady

vind dat ook leuk allemaal om te lezen

honden page profiel hondengek , renyhondengek , reny 3 doggies

honden foto van hondengek , reny

wij hebben hier 2 verschillende rassen , met verschillende behoeften , s,morgens gaan alle dogs tegelijk mee en gaan we naar een groot recreatie terrein waar de jackies gaan zwemmen , ballen , mollen vangen etc , en de engelse bulldoggen lopen dan ook hun grote rondje , tussen de middag neem ik er 3 mee ,en laat het oude bulletje thuis , tegen de avond gaan we weer met de hele club tegelijk op pad , of even apart , net hoe het uitkomt , en dan weer racen , zwemmen of fietsen met de jackies , verder veel spelletjes thuis , en in het weekend naar zee , bos duinen polder om mollen te vangen etc , verder mee naar een terras , naar de markt , naar de visboer ,naar hettuincentrum en op vakantie

honden page profiel EstherEsther 3 doggies

honden foto van Esther

Hoi Mariaa,

Leuk topic!

Ik sta ´s morgens om half 7 op en ga dan gelijk met Lucky de deur uit de ene keer tot 7 de andere keer tot 7.15. Hij doet altijd gelijk zijn behoefte als ie buiten is dus we zijn de meeste tijd aan het rennen, spelen en stoeien buiten. Dan naar huis, ik m´n senseo en lucky z´n eten. Daarna stoeien we meestal binnen nog even met zijn flos en dan komt de rest van de familie naar beneden. Ik kleed me dan om en de een na de ander verdwijnt de deur uit, ik het laatst (09.00 uur:-D) Lucky krijgt dan z´n Kong. Om half 1 komt m´n man thuis en ik om 1 uur. Ik ga dan even kort met hem wandelen. Zooneman komt om half 2 thuis en we eten met z´n allen.

14.00/14.30 man gaat weer naar het werk en m´n zoon aan het huiswerk of ander tijdverdrijf. Lucky en ik gaan dan naar het bos voor circa 1 uur. Dan naar huis en dan ligt ie de eerste tijd te pitten.

Om half 6 gaan we weer naar buiten voor circa 20/30 minuten en oefenen we wat we tijdens de training gehad hebben.

Rond 22.00/22.30 gaan we voor het laatste rondje naar buiten en dat is weer zo´n 20/30 minuten.

Tussendoor wordt er nog veel met hem gespeeld, gevoetbald, bal gooien, zoek-spelletjes en ja- en nee spelletje.

Dinsdags gaan we ´s avonds van 18.00 tot 19.00 uur naar de HS, er wordt dan niet getraind, ze kunnen dan alleen lekker spelen en rennen met de andere honden.

´s Weekends gaan we ´s middags altijd voor en paar uur naar het bos, gaan niet vaak naar hetzelfde bos maar varieren meestal. Zondags gaan we ´s morgens nog naar de training.

´k hoop dat ik het nog een beetje duidelijk op papier gekregen heb.

Gr. Esther

hoi Mariaa (Gast)

honden page profiel liesbeth,Turbo,Luna, Levi en Faithliesbeth,Turbo,Luna, Levi en Faithgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van liesbeth,Turbo,Luna, Levi en Faith

Hey Mariaa.

Nou hier begint de dag elke dag om 7 uur dan gaan we een rondje van 20 min maken.
Dan is het tijd voor een boterhammetje met leverpatei.
daarna ga ik werken.
s'middagd rond half 1 gaan we weer wandelen maar dan is het tijd om te rennen op een lekker groot veld.
Als we dan na een half uur tot 3 kwartier verder weer thuis zijn ga ik weer werken.
Voor het eten zo rond half zes gaan de honden weer mee en gaan we de paarden op de wei zetten.
Ook hier wordt er weer flink gerend.
na het eten weer een klein rondje van een kwartiertje en dan als laatste voor het slapen gaan nog ff plassen en lekker mee naar bed.
En in het weekend dan loopt het vaak anders dan wordt het bossen en heide.
wat ze ook heerlijk vinden.

honden page profiel  G & M G & M 3 doggies

honden foto van  G & M

ik heb er speciaal een maand voor vrij genomen voor me kleine reutje mylo.

waarom? omdat ik m echt heel erg goed wil opvoeden
zodat ik geen probleem hond krijg die gaat janken als ik weg ben.
dus als het goed is moet het goed gaan.

daarna zal ik smorgens om 7uur een blok om doen.
waarie dan ook lekker kan rennen.
en dan word het om 12uur smiddags een blok om.
en dan om 4uur half 5 als ik thuiskom weer een blokkie om.
en dan savonds na het eten weer lopen

en dan voordat we naar bed gaan nog een blokkie om.

(blok= een lang groen grasveld rondom huizen heen dus waar honden mogen lopen)

honden page profiel IngridIngrid 3 doggies

honden foto van Ingrid

Onze dag ziet er dan weer heel anders uit..

Ik word wakker (7.00) en laat de honden erin. (omgekeerde wereld hahaha)
Ik maak me klaar om te werken, en ga nog even met de honden buiten het hek waar ze de akker over stuiven, en voldaan bij me komen.

ik werken, honden buiten.

17.30 ik thuis, even zitten, even drinken, omkleden en honden in de auto laden.
Vervolgens lopen we zo rond een uur, naja ik loop, zij zijn ergens. en komen af en toe kijken waar ik blijf.

Dan krijgen ze eten, als ik ze dit nog niet heb gegeven, moeten ze even opdrogen in de schuur, en mogen ze de rest van de avond in huis.

op mijn vrije dagen gaan we 's ochtends ook even lopen en in de namiddag.

honden page profiel ToshiToshi 3 doggies

honden foto van Toshi

Hier ten huize van Toshi is de indeling van de dag iedere keer anders.
Onregelmatige uren begin van de dag...Soms al om 4:30 uur.

Enkel de vroege uitlaat deze blijft, wat moet dat moet hé.
Deze is zo tussen 5:00 & 6:00 anders krijg je haar toch niet uit haar bed.

Hier word regelmatig gespeeld - dan wandelen - slapen < Toshi dan of wat dachten jullie?? :-) > na het eten

Zo nu en dan gaat Toshi mee shoppen, wat ze heel leuk vind, samen een koffietje drinken, koffie voor de baasjes en een lekkertje voor Toshi.
s'Avond kijkt ze soms met ons televisie, afhankelijk welk programma zij houd ontzettend veel van de reclames.
In het weekend gaat ze dan mee met baasje een toerke lopen.



honden page profiel    Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre** 3 doggies

honden foto van    Ilja & ***Sterre**


Sterre en ik zijn late opstaanders... :-) Kom ik uit de badkamer en ben ik haar kwijt, dan ligt ze wel eens stiekum in m'n bed... En kijkt dan verstoort op.... ;>

Ik moet 's morgens eerst ff op gang komen... Sterre weet niet beter.
Ook Sterre heeft beslist geen haast..
Soms hobbelt ze alvast mee naar buiten met m'n echtgenoot, pony buitenzetten en de kipjes voeren...

Als Sterre en ik dan weggaan dan is dat minstens voor een uur of langer...

Soms spelen we samen, soms scharrelt Sterre wat voor zich alleen. Maak ik foto's van alles en nog wat..

Soms doen we wat appél oefeningetjes onderweg en dan komt aan het einde vaak de bal als beloning... En sjouwt ze die de rest van de wandeling mee..
Of doet Sterre dansjes, haar bal zoeken of speelt ze met een hond die we tegenkomen.

Thuisgekomen zoekt ze een plekje om te slapen, soms kruipt ze in haar benchje, of ligt ze in de huiskamer...

Ben ik huishoudelijk aan het doen, dan hobbelt Sterre om mij heen... Soms kan ze mij helpen, dingen oprapen, aangeven, ophalen.. Wasmachine leeghalen, wasgoed aangeven om op te hangen...

Bij mooi weer ligt ze lekker op het erf, te genieten van de zon.. :-) Of plaagt ze een kip die een ei legt in het paardenhooi...
Graaft ze een muisje of een molletje uit...

Soms voor het avondeten - af en toe er ná - gaan we weer een andere route rennen... De ene keer door het bos, de andere keer via een lange zandweg...

Minstens 1 keer in de 14 dagen gaan we met Suus en Waldo mee.
Dan is het vaak een wandeling van uren...:-D

Sterre vindt het geweldig om mee te rennen met de pony.
We zoeken extra stille wegen/zandpaden zodat Sterre overal los kan blijven lopen en rennen...
Komt er een toch auto aan o.i.d. dan roep ik haar bij mij en loopt zij strak naast mij, tot ik zeg dat ze weer mag gaan....

Maar ik neem haar ook wel eens mee - boodschapjes doen - naar het dorp, of met de auto naar een stad om te winkelen.

Sterre gaat ook vaak mee als we bij iemand op bezoek gaan.
Ze is een heel makkelijk hondje, past zich aan, aan de omstandigheden...

Op zaterdagochtend doen we nu even een behendigheidcursus van 10 lessen, in december gaan we een speur/sorteercursus doen...

In de avond ligt zij vaak naast m'n echtgenoot - koppie op schoot - op de bank, of ligt zij te kluiven op een bot....

Ga ik naar bed, huppelt zij met me mee, kijken we samen TV.. .. ;-)

Zomaar een greep uit het leven van *Sterre*...

Lieve groet, Ilja
High-five van Sterre

honden page profiel tittit 3 doggies

honden foto van tit

Met hunter doe ik de maandag en vrijdag aan obedience de zaterdag aan flybal. Dus elke de oefeningen van obedience herhalen en dan veel met een tennis bal spelen. dan leeft hij zich uit maar 15 minuten achter een bal hollen, dan hangt zijn tong op de grond. Soms een wadeling op het strand of in het bos hangt af van het weer.

honden page profiel *niet langer lid* *niet langer lid* 3 doggies

honden foto van *niet langer lid*

wij zijn niet van de vroege wandelingen. Voor half 11 zie je ons niet buiten -wanneer wel, dan met enorm ochtendhumeur-
we maken dan meestal een wandeling variënd van 1 uur tot veel langer.
We zijn niet te porren voor stokken, ballen of andere "spelletjes"
wandelen, snuffelen en eventueel achter prooien aan zitten.

de rest van de dag doen we korte rondjes in de buurt gemiddeld klein half uurtje. (met een MAX. van 5 uur tussen de wandelingen)

Vlak voor het slapen doen we een ieniemienie rondje alleen een plasje doen.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wat ondernemen jullie allemaal met je hond?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^