Dat snap je toch niet???

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van *~Maartje & Mila~* ( v.a. 9-2 geen actief lid meer )

Ik moet het even kwijt hoor!

Loop ik met Mila in een losloopbos, komt er een jong stel aan. Bij hun lopen een chihuahua en een bull-terrier. Ik loop gewoon langs hun heen, we zeggen gedag en Mila loopt gewoon met mij mee verder.
Maar de Bull-terrier is een reu en nogal hitsig en loopt achter Mila aan. Verschillende keren probeert hij erop te komen en ik vind Mila nog aardig geduldig met hem. Maar op een gegeven moment komt ie erop en geeft Mila hem een snauw. Gewoon kort maar krachtig zo van: en nu wegwezen.
Komt die jongen terug lopen en begint ineens te roepen dat mijn hond zijn hond uitlokt tot vechten en als zijn hond Mila eenmaal vast heeft hij écht niet meer loslaat!

Meisje tilt gauw de chi op en loopt een stukje verder.
Ik was gewoon helemaal beduusd! Maar goed, maar de lieve vrede bewaren.
Ik probeer m te vertellen dat zijn reu op mijn teef wil kruipen en dat Mila gewoon laat zien dat ze dat niet wil, niets aan de hand toch?

Maar nu moest ik volgens hem mijn hond toch echt beter onder commando hebben...
Pardon? zei ik, Mila loopt gewoon met mij mee en jouw hond komt achter ons aan te klieren.
Nu werd ik boos, mijn onschuldige Mila wordt gewoon als 'vals' bestempeld.

Kon de verleiding niet weerstaan om nog te zeggen dat ie misschien eerst verstand van honden moet hebben voordat ie er een aanschaft. Dat híj zn hond onder controle moet houden!
Geen reactie...

Hij maakte zijn hond vast en liep verder. En Mila? Loopt gewoon met mij mee.


Ik kan daar zo ontzettend boos om worden, een hitsige reu die niet luistert is tot daar aan toe, maar als zn baasje dan tegen mij gaat uitvallen over mijn ongehoorzame hond , sorry hoor maar dan kan ie de waarheid heel duidelijk te horen krijgen!

Hebben jullie dat ook weleens? Mensen die het zo verkeerd inzien en dan tegen je uitvallen?

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Dat snap je toch niet???" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel LiesbethLiesbeth 3 doggies

honden foto van Liesbeth

Ja, gisteren nog op een grasveld waar alle mensen hun honden laten spelen, komt een echtpaar met kinderwagen met een jack russel aan de lijn aangewandeld. Bo ha leuk een hond, rent er naar toe, begint die man te gillen, loeihard. Degene waar ik mee stond, zei dat deze man gewoon wilt dat alle honden aangelijnd zijn, als zij er aankomen. Nou Bo kwam naar me toe toen ik hem riep en toen snel voordat ik hem kon pakken nog een keer erop af en daarna kwam hij terug en bleef bij me.

Het echtpaar liep op een pad tussen de groententuintjes door langs het grasveld, daar kwamen weer andere honden hun loslopend tegemoet en hij brullen.

Vervolgens kwam hij langs ons, Bo weer nieuwsgierig in de buurt, de hond doet een uitval, vind ik normaal ik heb mijn hond immers los en niet bij me.

Het echtpaar gaat door naar het veld, tussen de maisvelden, onverhard pad, en daar horen we hem gillen tegen mensen die hun honden los hebben dat ze hun honden moeten aanlijnen.

Ik heb hun nog nooit eerder gezien, maar op deze plek worden alle honden uit de buurt losgelaten, kunnen ze weinig verkeerds doen, geen autoweg of straat in de buurt.

Het was bizar om iemand daar met vrouw, kinderwagen en aangelijnde hond te zien lopen, aangezien er een verharde fietspad vlak langs het veld en groententuinen loopt.

;-)

honden page profiel Sanne & BoSanne & Bo 3 doggies

honden foto van Sanne & Bo

Hahaha!
Sjonge.. wat bestaan er toch een hoop idioten! O-)

honden page profiel RoosRoos 3 doggies

honden foto van Roos

vervelend, maar volgens mij kun je met zulke mensen maar beter niet in discusie gaan.

Marjan (Gast)

Pfff wat een verhalen zeg! Sommige mensen kunnen zo raar reageren...
De hondenwereld werkt zo anders dan de mensenwereld.
Even blaffen, kontensnuffelen en dan is het ook gauw klaar. Wanneer het niet helemaal goed gaat moeten baasjes misschien even ingrijpen, maar in eerste instantie (als je je eigen hond kent) redden die beesten zich wel.
Het is inderdaad onkunde van vele bazen, die eigenlijk niet weten met wat voor wezen ze hun huis en leven delen.
Op verplichte training, die bazen!

honden page profiel isabelle isabelle 3 doggies

honden foto van isabelle

zegt veel over de eigenaar.. :'( O-)

honden page profiel MarianneMarianne 3 doggies

honden foto van Marianne

Had maar tegen Mila gezegd, dat ze hem in zijn billen greep,(pak m) :-D hihi, nee is grapje, kan natuurlijk niet, maar wat een aso figuur, helaas lopen die ook rond :'( , trek je er maar niets van aan, en de volgende keer weer vrolijk met Mila naar het bos ;-)

Groetjes
Marian

honden page profiel CynthiaCynthiabijna goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Cynthia

Tjeeee, wat een gedoe zeg, ik ben altijd maar weer voorzichtig met mijn (nnog niet ) goed luisterende dame. zij wil iedereen begroeten, maar ik wee tniet hoe ik haar nu dat gedrag moet afleren,
Maar daarom lijn ik haar aan.
Geen enkel punt om welke hond dan ook , die vrolijk meeloopt en luistert los te laten lopen, waar dan ook
Maffe gestreste idioten he

honden page profiel Marianne v. B.Marianne v. B. 3 doggies

honden foto van Marianne v. B.

Ik liep eens met mijn twee aangelijnde loopse(!) honden op een rijwiel/wandelpad. Natuurlijk expres op een stuk waar honden niet los mogen lopen, komt er een loslopende hitsige reu (mechelse herder) op mijn honden af.
Ja... daar stond ik dan lekker onhandig te draaien met mijn twee zéér onrust wordende loopse teefjes! De oudste van de twee had al eens een nestje gehad, dús... die wilde wel!

Hoewel ik naar de man riep, en vroeg of hij zijn hond wilde vasthouden, bleef hij op een flinke afstand lachend en hoofdschuddend staan kijken. Térgend langzaam kwam hij vervolgens dichterbij en riep van een afstandje dat "zijn hond niks deed".
Toen hij eindelijk naast zijn hond stond en hem aanlijnde, kreeg ik nog even te horen: "Het is je eigen schuld hoor, dat je honden zo onrustig worden... moet je ze maar los laten lopen!"

Toen ik hem -inmiddels wat minder vriendelijk- vertelde dat mijn beide honden loops waren, stamelde hij alleen maar heel onhandig: "O, ik dacht je bang was dat mijn hond die van jou zouden aanvallen."

honden page profiel Marianne v. B.Marianne v. B. 3 doggies

honden foto van Marianne v. B.

zouden aanvallen = zou aanvallen

honden page profiel alfred,.alfred,. 3 doggies

honden foto van alfred,.

jemig wat een achterlijke reactie van die jongen,
hij had zijn hond gewoon bij zich moeten houden ,en als hij van mening is dat zijn hond ,eenmaal vast heeft en niet weer los laat ,dan snap ik niet dat hij zijn hond achter je hond aan liet gaan terwijl hij je hond niet kende,

hij kan er niet van uitgaan dat van een onbekend persoon zijn hond een lieverd kan zijn, en zijn hond niet kan bijten , zodat zijn hond dan terug zal bijten en niet weer los zal laten deze keer ging het goed met jouw hond de volgende keer met een andere hond mischien wel verkeerd,,

honden page profiel HondenboelHondenboel 3 doggies

honden foto van Hondenboel

ja komt me bekend voor,ik hou benji altyd aan de lijn omdat hij geeen allemans vriend is, loop ik in het stadspark waar een lijn plicht is, is er een vrouw met een jack die los loop, dus ik ben kort houden en jahoor jack blijft bij ons staan klieren, nou had ik al 3x gewaarschuwd en ja toen viel benji uit, gewoon een snauw, ja toen ging ze commentaar leveren op myn hond, ik kon het toen niet laten om te roepen hou je hond dan ook bij trut. heb haar nie meer gezien.............
sommige mensen........... O-)

Louise (Gast)

Sommige Mensen kunnen zo dom reageren.
Hele poos terug onze hond loops....aan de lijn...niet meer los dus....loop ik langs iemand die bij ons in de straat woont.( zij stond te praten met andere buren)
Omdat we dicht langs hun moesten passeren...vroeg ik op afstand heel normaal of haar hond gecastereerd was of niet! word ik door haar uit gescholden van hier tot tokio! een achterlijke reaktie op een normale simpele vraag!
Die andere buurman die er bij stond...vond haar reaktie ook abnormaal!
Dus ik....laat me niet zo behandelen...maak haar duidelijk mijn hond loops is en ik geen pups wil en daarom haar normaal die vraag stel!
wat ze allemaal zei weet ik niet meer...door haar geschreeuw niet erg verstaanbaar!
Zo zijn er ook mensen die hun hond al op tillen omdat ik met een hond aan de lijn kom lopen! hun hond net zo groot als de mijne! zo maak ik meerdere achterlijke mensen mee! terwijl er niets aan de hand is.
mensen die geen verstand van honden hebben!

honden page profiel HILLHILL 3 doggies

honden foto van HILL

heb ik paar keer per mnd,,heb twee americaanse stafs,,sulletjes..worden altijd voor alles uit gemaakt,,vecht honden etcmmblablabla ze doen niks,,maar ook altijd aanval van de andere hond..of hun heel angstig hond weg slepen,,oooooooooogh kijk uit pitt bulls,,mijn honden hebben goed opvoeding genotenmmtuutlijk snauwen ze ook wel eens als er op ze gereden etc word door die befteckels?maar ze lopen dan netjesweg..grote bekken van de eigenaren..wil je niet weten,MAAR DENK DAN ALTIJD ZIE JE WEL..OPVOEDING BEGINT BIJ DE BAAS?

honden page profiel  G & M G & M 3 doggies

honden foto van  G & M

helemaal met je reactie eens hoor ;-) zou ik ook doen!

zulke mensen bestaan inderdaad.

zo had ik toen ook loop ik in een HONDENBOS, komt er een man en een vrouw aan mylo die aanzienlijk nog een pup was stormde op die mensen af, en zat voor hun voeten te kwispelen DUS NIET EENS SPRINGEN.

vervolg ik roep mylo weer want die vrouw deed een panische aanval van dat honden vies,lelijk,stinken, en vooral bijten.

dus werd die man LAAIEND op mij dat ik me hond maar snel moest vast maken anders wist hij er wel raad mee,

dus toen liepen ze voorbij, en zei ik tegen mylo AHHH, lieverd doen ze onaardig.........
dus die man keek en toen zei ik SUCCES IN HET HONDENBOS DAN NOG HE...

en ben toen door gelopen.

maar goed asho's

als je bang bent voorhonden waarom ga je dan in godsnaam naar een honden bos. :'(

honden foto van *~Maartje & Mila~* ( v.a. 9-2 geen actief lid meer )

Ja dat had ik ook een keeer, hoor.
Wij hebben een ikweetniet hoe groot bos en een stukje daarvan is losloopgebied. Loop ik een keer met Mila daar, modderig pad, Mila in de modder, je weet het wel. Zie ik een vrouw in een werkelijk te overdreven soort galajurk aankomen, hakschoentjes enz. ( wat doet die in het bos??? )
Roept die vrouw al van ver 'Doe die hond vast!!'
Ja, mooi niet he? Dit is nou net een stukje waar ze los mag. Maar goed, die vrouw staat dus te roepen en wat denkt Mila: Roep je me? Ik kom eraan!
Dus die rent met dr modderlichaam op die vrouw af waarop die vrouw nog harder gaat roepen en Mila nog harder gaat rennen.
En Mila springt niet, bevuilt haar niet, helemaal niks. Maar die was toch boos!
Ja, dan is mijn reactie ook: ga dan niet precies hier lopen...

honden foto van *~Maartje & Mila~* ( v.a. 9-2 geen actief lid meer )

Een nog erger verhaal ( komt allemaal naar boven nu )
Mila was nog heel klein, een van de eerste keren dat ik dr los liet in het bos, ook een losloopgebied.
Lopen er een oudere man en vrouw. Mila, echt nog heel klein en schattig, wandelt naar die mensen toe en gaat snuffelen en met de kleine voorpootjes tegen die man zn broek aan ( ze was dus niet vies ).
Geeft die vent Mila toch een rotschop ineens!
Nou toen had ik het niet meer, ik ontplofte zowat!!!
Zegt die kerel ook nog dat ik de hond vast moet houden!
Nou wordt ie helemaal te gek! Dus ik kwaad schreeuwen dat hij niet in een losloopbos moet gaan wandelen als ie puppy's al eng vind, zegt ie dat ik dan de hond maar beter op moet voeden!
Nou echt waar, ik had het niet meer.. opvoeden, heb je gezien hoe klein ze is?

Ik heb vanaalles naar die man geroepen, dat zijn kinderen ook niet meteen opgevoed waren toen ze werden geboren enz. Ik kan me best wel inhouden, maar als ze Mila zo klein als ze was gaan lopen schoppen omdat ze even komt snuffelen in een losloopbos, ga ik door t lint.

Heb de hele terugweg lopen janken, dacht dat haar inprentingsfase nu mislukt was enz.

Dat zulke mensen dat doen, daar kan ik echt niet bij.
Een nette oude man....ik kan me niet voorstellen dat je een hekel kan hebben aan zo'n bolletje haar wat je vrolijk komt begroeten....

honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Angela • Bodhi

Sjonge, wat een clueless persoon zeg. Die weet echt niets van hondengedrag af... :'(

honden page profiel alfred,.alfred,. 3 doggies

honden foto van alfred,.

godsamme maartje ,

wat een vieze vuile viezerik dan die man wat je hondje schopte,, als mij zo iets was overkomen oww wat had ik hem dan te grazen genomen ,,brrr kan kwaad worden dat ik t lees

honden foto van *~Maartje & Mila~* ( v.a. 9-2 geen actief lid meer )

@ Alfred

Ik heb ook vanalles naar hem geschreeuwd! Ik weet eigenlijk niet meer precies alles, mn moeder was dr bij en die zei dat k behoorlijk tekeer ging :-)

honden page profiel  G & M G & M 3 doggies

honden foto van  G & M

HAHAHAHA maartje die mila helemaal leuk! :-D :-)

die interacties vind ik altijd achteraf wel leuk! O-)

honden foto van *~Maartje & Mila~* ( v.a. 9-2 geen actief lid meer )

Jahaaa
Mila is ook niet gek he? Die denkt gewoon 'ik ga jouw even bang maken in je mooie schone jurk' :-)

honden page profiel Esther (Woezel&Keiko)Esther (Woezel&Keiko) 3 doggies

honden foto van Esther (Woezel&Keiko)

Heb alle verhalen gelezen in dit topic

Wat een idioten heb je toch helaas rondlopen !

honden page profiel  G & M G & M 3 doggies

honden foto van  G & M

OMG je 2e verhaal had ik nog niet gezien
wat een idioot
heb zo die man een schop in zn klote verkocht,
liefst heb ik dan nog een schaar en knip ik zn scrotum eraf! O-) maar ja je weet nooit wat je kan terug verwachten naturlijk. tis al erg genoeg

nu had ik ook het zelfde gedaan hoor als jou ook lopen huilen,
zo had ik dat ook met een oppas hond!
die was idolaat van water en kwam er ook niet meer uit
achteraf moest die hond gered worden door de water politie . dat verhaal had ik gemist tijdens het intake gesprek van onze loge.

nou ben in het water gesprongen begon dat kreng te grommen!
ik bang, maar zijn riem lag verder op die had ik aan de kant gelegd.

dus gevolg kwam er een renster voorbij, en ik zeg huilend kunt u me even helpen die riem pakken. want ik kan hem niet loslaten dat zei ik niet maar ze was al doorgerend ik heb gezegt ACHTERLIJK WIJF ! heb ik naar der geschreeuwd maarja.
ze kwam niet even om te helpen,

want zitje daar op je knieetjes in de brandnetels met een agressieve hond die terug het water in wilt. zonder riem.

jaaaha en dan? niemand helpt even.

nou en dat hele gebeuren om die hond uit het water te krijgen was ook geen succes.......... roepen koekjes lief roepen boos roepen als een hond idolaat is dan kunje het shaken.
maar goed heb mylo naar hem toe gestuurd en die heeft hem naar mij gebracht, HOE vraag me niet HOE maar waarschijnlijk was mylo het ook zat na een uur zwemmen............ :'(

maarja zo zijn de mensen hier in almere, VERSCHRIKKELIJK. heb ook heimwee maar goed dat terzijde het ging over mila bolletje wol die lief naar die klootviool toe ging :'(

honden page profiel Corrina  & BaileyCorrina & Bailey 3 doggies

honden foto van Corrina  & Bailey

Hier in het dorp betalen wij geen hondenbelasting!
Echter moeten we wel poep opruimen!!

Ik ruim het overal op behalve op het poepveldje waar Bailey het heerlijk vind om te poepen.

Loop ik samen met Bailey over straat (wij hebben geen stoep) met in mijn linkerhand de riem en rechterhand een zakje vol p**p.

Loopt er een man met een hondje voor mij. Xie ik het hondje poepen op het gras van een woonhuis, Wat denk je loopt hij door zonder het op te ruimen.

Oke ik ben ook "jeugd" dus ik roep gewoon, van meneer kunt u dit opruimen? Hier heeft u een zakje.

Werd ik voor vuil uitgemaakt.
Ik heb het maar opgeruimd.......


En dan zeggen ze die jeugd van tegenwoordig!!

(al had ik wel zin om het zakje in de brievenbus van de meneer te stoppen :-) )

honden foto van *~Maartje & Mila~* ( v.a. 9-2 geen actief lid meer )

@ spuit 11

Oh wat zal je gebaalt hebben zeg, wat een trut!!!
Je kan toch wel iets voor een ander doen???

@ Corinna:

Haha, ja had dat maar gedaan! Was net goed gewesst!
Jaja de jeugd van tegenwoordig, daar valt niks meer over te zeggen hoor. De ouderen worden ook steeds asocialer!

honden page profiel ladylady 3 doggies

honden foto van lady

wat heerlijk die verhalen leef me helemaal in en mijn handen jeuken bij dat soort mensen!!!!

hier loopt ook zo een man met een roedel dus 3 honden en dat zijn van die witte hondjes maar die zijn agressief!!!
echt niet normaal met zijn drieen op mijn lady af mijn hondje overstuur dus zeg tegen hem roep ze is terug en hij riep maar die joekels luisteren niet inmiddels begon tommy het uit te gillen heb hem op gepakt en nog een keer aan de ze man gevraagd of hij zijn honden bij hem kan houden.
dus wat doe ik de meest agresieve met zijn tanden telkens blood geef ik een tik op zijn neus en die deinsde een eind achteruit en die man boos kom nog maar een keertje aan mijn hond dan zal je het zien maar ik weer wat wil je doen dan zei dat hij er ook eentje kon krijgen die gek O-)

ik heb geen last meer van hem gehad :-D

honden foto van *~Maartje & Mila~* ( v.a. 9-2 geen actief lid meer )

goed gedaan lady!
Wij kennen een hele vervelende reu ( niet de Bull )
Elke keer als we m zien loopt ie hitsig te doen. Baasje staat meestal te kletsen en let niet op dr hond. En dus loopt de hond gezellig met ons mee ( maar niet heus ) Mila snauwd hem dan af, maar hij gaat gewoon door. Mila word dan bang en gaat tegen mij aan springen. Laatst was ik het zo beu, baasje nergens te zien en die stomme reu maar achter Mila's kont aan snuffelen. Dus heb ik m onder de kin gepakt en gezegd 'en nu wegwezen'! En daar ging ie, nog een keer een poging om terug te komen, toen ben ik boos op m af gerend en hij dr vandoor hihi. Mila was helemaal blij, lief he?

honden page profiel ladylady 3 doggies

honden foto van lady

ja sorry ik doe dat ook hoor moeten ze hem maar bij zich houden.

ik vind het echt niet erg om voor mijn hondjes op te komen :-D :-D :-D

en katten dan sorry maar vind ze verschikkelijk!!!

die gaan ook niet aan de kant voor mijn chihuahua´s nee die ruggen gaan omhoog en blazen nou ik allemaal weer terug bazen zodat die kat opflikkerd wat een gedoe ja die krapt zo hun oogjes uit O-)

nee ben erg beschermend :-D

niet aan mijn kindjes komen ;-)

honden page profiel MarijkeMarijke 3 doggies

honden foto van Marijke

Ja sommige bazen van honden snap ik ook niet.

Vorige week stonden wij ook met een (vast) groepje met onze honden op het uitlaatveld (losloopveld). Bij ons stond een man met een bull terrier, en er kwam een jongen met een rotweiler aan. Die baas van de bull terrier doet hem aan de lijn, voor de zekerheid ivm de rotweiler, die rotweiler komt als een gek op de bull terrier afgelopen, de bull terrier schrikt, en gromt, meer niet. En de rottweiler die grijpt meteen de bull-terrier bij zijn kop. Geprobeerd om de rottweiler van de bullterrier af te krijgen, geduwd en uiteindelijk geschopt, komt het baasje van de rotweiler aan, boos op de andere baas van de bull terrier omdat hij zijn hond schopte, ja hij beet mijn hond zei hij, dat kan niet zei de baas want mijn hond doet niks.. :S ?????

Hij liep boos weg met zijn rotweiler aan de riem, de bull terrier bloedde bij neus en oor. Kom ik even later onderweg naar huis die jongen met die rotweiler tegen, en ik zeg, hij heeft hem echt wel te pakken gehad, hij bloedde gewoon, zegt die baas dat is dan mooi, had ie mijn hond maar niet aan moeten raken.. Kom op zeg,, als je je hond niet kunt vertrouwen doe je hem voor de zekerheid toch even vast.. Ik gaf aan dat als die rotweiler mijn hond zo te pakken had genomen dat ik hem er dan ook vanaf had geschopt, zegt ie nou dan schop ik jou ook. Zegt hij, ik laat mijn hond gewoon los, en laat hem bijten, mogen de beste winnen.. NOU JA ZEG,,, kom op .. dit kan toch niet ???? Of ligt dat nu aan mij ??

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Dat snap je toch niet???" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 1 van 2 12
Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^