Hoe worden jullie begroet 's morgens?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinko

honden foto van Hilde & Twinko

Zojuist mezelf uit bed gesleept want er moet vandaag weer gewerkt worden. Kom ik de woonkamer in, op zoek naar steun in al mijn leed en ellende, en wat doet Twinko; die beweegt niet eens!! 
Inmiddels loop ik al een kwartier door de kamer maar hij kijkt niet op of om. Echt geen milimeter bewogen! Zo gaat dat dus iedere morgen. Vroeger dacht ik wel eens dat hij dood was maar inmiddels weet ik dat hij gewoon een enorm asociale luiwammes is. ;-)

honden page profiel kaykay 3 doggies

honden foto van kay

Andor die gaat heel enthousiast kwispelen en maar hopen op die aai over de bol.

Kayla wacht met begroeten tot we buiten zijn want een begroeting is bij haar niks zonder enorme modderpoten om mij volledig vies te maken...

honden page profiel Jeroen & LolaJeroen & Lola 3 doggies

honden foto van Jeroen & Lola

troost je Hilde, hier gaat het ongeveer hetzelfde... :-)

honden page profiel kruizingakruizinga 3 doggies

wij worden meteen begroet met tegen ons op springen en het liefst je hele gezicht likken (als ze de kans krijgt)
We knuffelen haar en dan gaat ze rustig de tuin in.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Sorry hoor maar ook hier 2 uitslapers ben al een uur op en zodra die 2 wakker zijn speren ze langs mij heen om de tuin in tegaan vind het vandaag wel goed moet vanmiddag naar de cardioloog en er word ook een hartfilmpje gemaakt nee hierslapen ze tot dat ze de tuindeur horen.alleen vlaai is altijd wakkeren begroetmij uitbundig omdatdie kat eten wiloverigens is hij nog niet komen zeuren hij is wel wakker,ligt in de gang onder de kapstok te slapen maarals ik langs loop begint hij . troost je met de gedachte dat Twinko echt wel van je houd hij laat je gewoon lekker wakker worden.groetjes Hein.

honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinko

honden foto van Hilde & Twinko

Dat is waar Hein, hij houd van me zodra de koelkast open gaat ;-)
Gelukkig heb ik, net als jij, nog een ander huisdier dat wél enthousiast is. Mijn ratje, Twinko senior, hangt 's morgens vroeg al in de tralies. Hij wil dan even knuffelen en krijgt vervolgens wat lekkers van me.

honden page profiel Baasje van 2 verwende damesBaasje van 2 verwende dames 3 doggies

honden foto van Baasje van 2 verwende dames

Net voordat de wekker gaat (ik zweer je die hond heeft een ingebouwde klok) komt Nina de trap op, duikt boven op me en alsof ik nog niet wakker ben probeert ze me wakker te likken. Vervolgens kroelen we 5 minuten en gaat ze weer naar beneden op haar uitlaat beurt wachten.
Lara staat op (komt uit haar mand) wanneer ik beneden kom, rekt zich overdreven uit en komt een ochtend kriebel halen en we gaan dan met drietjes naar buiten.

honden page profiel MYRIAMMYRIAM 3 doggies

honden foto van MYRIAM

hahahaha hier worden ze helemaal gek, willen ze aangehaald worden met alle gekke geluiden erbij. dus hier word ik uitgebreid begroet als ik wakker bent ;-)

honden page profiel AnnemiekAnnemiek 3 doggies

honden foto van Annemiek

Wij staan hier zo'n beetje allemaal om 6.00 op. Het enige geluid wat onder de keukentafel vandaan komt is luid gesnurk.

En dan moet ik em nog wakker maken om 7.00, tja hij moet er dan toch echt wel uit, want ik moet werken.
Uitslapen doet hij als het huis weer stil en leeg is ;-)

honden page profiel jaapjaap 3 doggies

honden foto van jaap

Ik wordt altijd  begroet met veel piepen ,likken aan me voeten en tegen me op springen  ja Django is echt enthousiast maar tegen me opspringen wil ik niet hebben en dat weet hij ook maar ach hij is de hele nacht toch altijd braaf ha ha

honden page profiel Pauline, Punk en CosmicPauline, Punk en Cosmic 3 doggies

honden foto van Pauline, Punk en Cosmic

Cosmic springt rond een uur of.. zeven, acht, op bed. OVER mijn hoofd heen, vaak blijft ze boven mijn hoofd hangen, of komt ze even kusjes geven, voordat ze zich naast mij oprolt. Rond half negen komt Punk naar het bed gelopen en duwt ze even haar neus tegen me aan voor een kriebel.

En soms ben ik heel lui en dutten we samen nog even verder.. Zoals nu op dit moment..

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa 3 doggies

honden foto van Ina, Misty en Aysa

Als hier de wekker gaat ben ik de enige die reageert ':-)

De dames slapen allebei bij ons op de kamer, op bed, in een mand of op de grond, al naar gelang hun wens O-)
Ik ga dan naar beneden, maak koffie voor mezelf, rommel een beetje en hoor dan na een minuut of 10 een paar hondepoten op de trap...., Misty komt dan hard kwispelend binnen...., om mij vervolgens compleet te negeren en op de bank duikt om verder te suffen ;-)

Aysa slaapt (of doet alsof) door totdat ik eindelijk ben aangekleed en een keer met de snoeppot schud omdat het wandeltijd is..., dan komt ze uitgebreid rekkend naar beneden om zich op mij te storten..., en vervolgens al spijt te hebben en probeert naast Misty op de bank te gaan liggen om nog even verder te suffen.

Helaas voor hun moet deze baas ook nog werken, dus dan is het echt opstaan en naar buiten.
Na hun ontbijt storten ze zich tesaam nog even bij mijn man in bed tot hij een half uur later opstaat...., maar echt actief zijn ze hier niet 's ochtendsO-)

honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinko

honden foto van Hilde & Twinko

Wat een mooi verhaal. Ik herken mezelf eigelijk wel op zaterdag. Ik kom er dan ook niet voordat iemand een eitje begint te bakken O-)

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa 3 doggies

honden foto van Ina, Misty en Aysa

...., ik het liefst ook...., alleen dan wordt het wel erg laat, aangezien die twee kerels hier in huis klokje rond kunnen slapen en ik dan om 7 uur naar het plafond lig te staren met kwijl in m'n mond, denkend aan de gebakken eitjes...., en dan sta ik toch maar weer op O-)

honden page profiel Pauline, Punk en CosmicPauline, Punk en Cosmic 3 doggies

honden foto van Pauline, Punk en Cosmic

Wat klinkt dat allemaal relaxed.. Ik kleed me aan terwijl Cosmic mijn kleding jat.. Loop vervolgens met Podenco-tandjes in mijn hielen naar de voordeur.. Spendeer daarna een kwartier aan Cosmic in haar tuigje proberen te krijgen omdat ze met speeltjes door het hele huis rent, en ik word daarna van de trap afgesleept en naar buiten getrokken.. 

Punk staat tijdens dit hele ritueel zuchtend naast me te wachten.

Nee, uitslapen of rustig wakker worden gebeurd hier zelden! ;-)

honden page profiel Femke & StormFemke & Storm 3 doggies

honden foto van Femke & Storm

'S ochtends staat mijn vriend meestal eerder op om Storm uit te laten,
en dan kom ik rond half 10 mijn bed uitgerold als ik vrij ben...
dan kijkt ie me aan en dan gaat ie heel langzaam overeind om een aai te halen...

Vandaag mocht vriendlief uitslapen, ben een half uur geleden beneden gekomen... bench open gezet... en meneer is zonder enige begroeting op de bank gaan liggen om verder te snurken...
Dadelijk toch maar een rondje lopen, of ie dat nou wil of niet...

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Als wij beneden komen ligt Mellow meestal op de bank (soms ook op haar eigen bankje), met een driftig zwiepende staart. Ze draait zich op haar rug, benen wijd en maar slaan met die staart.
Wij moeten eerst aaien, dan draait ze zich weer en gaapt even met een luide loei (brandalarm ;-)).
Zodra ik zeg "ga je mee plasje doen?" springt ze op en spurt naar de gang. Daar nog even uitschudden, even krabben, nog een keer gapen en dan naar buiten.

honden page profiel MikeMike 3 doggies

honden foto van Mike

Mijne intresseert het helemaal niks als iemand wakker is, ik word 3 dagen in de week rond half8 wakker . TJ slaapt elke dag uit tot half10 en gisteren tot half 11, hond is niet vooruit te branden in de ochtend. Wil ook met tegenzin naar buiten en direct weer naar binnen. Na zijn ontbijt gaat hij weer verder snurken tot 12uur/half 1 en daarna krijg je een actieve hond die naar het bos/park wil hahaa.

honden page profiel Lisanne, Misha, Tessa&ArrowLisanne, Misha, Tessa&Arrow 3 doggies

honden foto van Lisanne, Misha, Tessa&Arrow

tessa slaapt bij mij op bed en blijft rustig liggen totdat........ ik mijn ogen open doe en dan word ik helemaal afgelebberd met een piepconcert erbij.:-D
sammy en gaia slapen in de schuur en zijn al binnen voordat ik wakker ben,.
als ik beneden kom komt sammy even naar naar mij toe voor een knuffel, maar gaia blijft lekker liggen;-)

honden page profiel LucaLuca 3 doggies

honden foto van Luca

Wat leuk al doe verhalen.. Luca is sochtends ook wel lui maar jomt toch een aai en knuffel halen. Ze slaapt bij ons op de kamer en gat dan al rekkent en strekkent naar me toe looen, legt de kop op bed en dan moet ik haar aaien hihi..

Daarna gaat ze weer liggen tot we naar beneden gaan hihi

honden page profiel TashaTasha 3 doggies

honden foto van Tasha

Wij horen gelukkig bij het clubje van de langslapers ;-) 

Dotty slaapt gezellig mee in de slaapkamer. Mijn wekker loopt zo rond half zeven af. Na een paar keer snoozen begint Dotty zachtjes wat te mompelen vanop haar kussen (meestal met haar poot over haar oren, net alsof ze probeert de wekker niet te horen). Zo van "baasje jouw spullen maken te veel lawaai en ik wil eigenlijk gewoon nog lekker slapen" Wel schattig.

Wanneer ik genoeg moed heb verzameld om m'n bed uit te komen, strompel ik richting haar kussen. Daar knuffelen we zo'n tiental minuutjes, waarna ik richting badkamer vertrek. Dotty blijft meestal nog wat suffen op haar kussen. Als ze uitgesuft is, komt ze bij de deur van de badkamer liggen, wachten tot baasje klaar is met crèmepjes smeren en kleertjes aandoen. Als ze echt goed wakker is, wil ze mee de badkamer in. En dat is nu net een van de weinige plaatsen waar ze niet mag komen.

Na het badkamergebeuren gaan we naar buiten en halen we de kippen van stok. Dan verzamel ik rustig alle spullen om te gaan wandelen. Na de wandeling is het etenstijd voor Dotty en koffietijd voor baasje. Meestal komt ze na een paar happen mee aan m'n bureau liggen. Ongeveer een kwartiertje later is het tijd om echt naar buiten te gaan en naar m'n werk te vertrekken. 

Tijdens het weekend ziet het ritueel er weer helemaal anders uit. En ja hoor, ze weet maar al te goed wanneer het weekend is. Dan slapen we uit (soms tot tien uur of later). Daarna kippen loslaten, eten voor Dot, koffie voor baasje. De tuin in wanneer ze wil. En dan tegen de middag een lange wandeling. 

Heerlijk toch, zo'n langslaper!

honden page profiel judithjudith 3 doggies

honden foto van judith

Ik wordt elke morgen enthousiast begroet door alle 3.. Zelfs als ik boven wat langer bezig ben dan hoort masha dat en laat ze al een ongeduldig blafje horen.
Mijn vader gaat er altijd eerder uit en bij hem slaapt alles nog heel vast. Maar ik ben ook degene die de honden voert, dus heel misschien zit dat er ook wel achter.
Ik vind het wel leuk trouwens.. dat die honden gelijk zo enthousiast zijn. je bent gelijk wakker

honden page profiel Kobus & CasKobus & Cas 3 doggies

honden foto van Kobus & Cas

Meestal laat mijn vader ze naar binnen (vanuit de garage), soms doe ik het. Cas komt dan rustig kwispelend op me af, wil even geaaid worden. Kobus rent heel hard naar z'n mand om verder te maffen.

Daarna staat Cas iedereen die naar beneden komt kwispelend op te wachten, terwijl Kobus gewoon door slaapt. Die komt eigenlijk pas uit z'n mand als ik m'n jas aandoe om ze uit te gaan laten ;-) Dan rennen ze allebei hard naar de garagedeur toe.

honden page profiel YY 3 doggies

honden foto van Y

Wat leuk om die verhalen te lezen!

Hier begint 's ochtends rond 7 uur een hond te duidelijk te maken dat ze honger heeft `whooo whoo whooooo´ die geluiden gaan steeds beledigder klinken naarmate het langer duurt voordat ik naar beneden kom ;-)
Vervolgens kom ik in de ruimte waar de honden slapen, en dan kunnen kwispelen ze en springen ze over elkaar heen, terwijl Kira heel netjes staat te wachten om op haar beurt geaaid te worden. 
Dan krijgen ze eten en is er rust in de tent :P

honden page profiel Luca & de poezels ^_^Luca & de poezels ^_^ 3 doggies

honden foto van Luca & de poezels ^_^

Zodra de wekker af gaat kijken er enkele kopjes naar mij om bevestiging te krijgen of we echt gaan opstaan (de poezen). Want ik ben heel blij dat ze flink blijven slapen tot ik beslis dat we gaan opstaan :p Want met zijn 5 kunnen ze het wel bont maken :-) Dan gaan we vrolijk allemaal samen naar beneden waar er een adhd-bulldog op ons staat te wachten. Zodra hij me op de trap hoort springt hij al van de zetel. En als mijn vriend binnenkomt reageert hij wel maar echt niet hetzelfde. Dus ik ben leuker :p

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

ik heb deze week het grote bed voor mij alleen, correctie: voor mij en Lance alleen.
vanaf zeven uur begint Lance te zuchten....kopje omhoog slaapt ze ?.....zucht legt zijn kopje neer en maft verder. Dat ritueel wordt zo om het half uur herhaalt, kruipt soms nog wat dichter tegen me aan....misschien wordt ze dan wel wakker ? Normaal zo rond negen uur is het dan ons moment van samen wakker worden, met likjes en zachte beetjes in mijn armen. (ik spreek nog altijd over mijn hondje he O-))
 Dan hoef ik maar één keer te zeggen in ons hondetaaltje.....gaan we noepe stoan ? en meneerke springt recht ,  staat te dansen op de rand vh bed. De rolluik wordt opgehaald en dat is dan teken voor mijne Rosse om ook even goeiemorgend te komen zeggen. Aan mij toch.......want Lance krijgt direct zijn eerste mep van een poezepoot. Hoe zou je nu zelf als ze voor goeiemorgend te wensen hun natte neus in je kont duwen ? 
En altijd weer datzelfde ritueel.....je bent alleen maar helemààl niet alleen.;-)

honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinko

honden foto van Hilde & Twinko

Mooi he hoe ze zo stiekem richting jou kunnen kruipen. Als Twinko op bed slaapt doet hij dat ook. Ieder uur komt hij dan naast m'n kussen zitten en zucht diep. Ik hou mijn ogen dan stijf dicht want bij de geringste beweging begint hij te kwispelen, te piepen, te tapdancen, te likken en z'n poot in m'n gezicht te duwen. Dus ik negeer hem zo lang mogelijk. Maar uiteindelijk schiet ik in de lach en dan is het feest :-D
Helaas voor hem slaap ik niet lekker als hij op bed ligt dus gaat hij sowieso door de weeks in de bench.

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

ja grappig is dat , je mag snurken, zuchten of niezen zelfs....maar als je één woord tegen mekaar zegt, dan springt hij recht. baasjes zijn wakker !;-)

honden page profiel Eline, Gruul en ThaliaEline, Gruul en Thalia 3 doggies

honden foto van Eline, Gruul en Thalia

Gruul slaapt op onze slaapkamer in zijn mand totdat wij in slaap zijn gevallen. Dan kruipt hij lekker bij me en vaak word ik sochtends wakker met zijn hoofdje in mijn nek, en ik mijn lippen alleen maar hoef te tuiten om hem een kusje te geven. Meestal ligt zijn hoofd wel ergens bij mijn hoofd in de buurt. Voor de rest is hij vrij rustig met opstaan, maar opstaan wil ik meestal niet omdat meneer zo aandoenlijk bij me gekropen is. Hij is bijna net een kat haha.

honden page profiel Yvonne en cyraYvonne en cyra 3 doggies

honden foto van Yvonne en cyra

Een kwispelend hondje .wel die zich uitrekt daarna....

pagina 1 van 2 12
Volgende forumvraag: "Oh wee als je dit op HP zet!"
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^