Hoe worden jullie begroet 's morgens?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Lizzie en SterreLizzie en Sterre 3 doggies

honden foto van Lizzie en Sterre

Hier slapen ze in de slaapkamer, dus ze zijn al de hele nacht bij ons. Als ik opsta komt Dan meteen even knuffelen. Lizzie wacht rustig tot ze weet dat ik klaar ben met douchen en aankleden e.d. en dan gaat ze naar beneden waar ze dan even een knuffeltje komt halen als ik op de bank zit :-)

honden page profiel Sanne&DjinoSanne&Djino 3 doggies

honden foto van Sanne&Djino

Ja hier precies t zelfde. Heb in begin ook wel vaker gechecked of hij nog wel leefde. Maar het interesseert hem gwn niet of iemand beneden is. pas na zijn 1e wandeling en eten begint hij zich uit te rekken ;-) slaapkop.

honden page profiel Nathalie, Harley & Mr. DeeksNathalie, Harley & Mr. Deeks 3 doggies

honden foto van Nathalie, Harley & Mr. Deeks

Hier staren twee ogen mij aan, net zo lang totdat ik wakker word. Zodra ik een oog open hebt, springt hij tegen het bed aan en wilt ie even knuffelen (3 seconden) en dan begint 'ie te piepen en te zuchten. Want ik sta niet snel genoeg op volgens hem..En dan blijft ie piepen en zuchten totdat we buiten staan. Het spook O-)

honden page profiel Alexandra & MikeyAlexandra & Mikey 3 doggies

honden foto van Alexandra & Mikey

Als ik er uit ga dan ga ik eerst met een bakkie op de bank zitten. (ben echt geen ochtend mens!)
Meestal komt Mikey dan langzaam aangeslenterd en met een hoop rek en strek werk, slaapoogjes, licht gekwispel en wat gekreun komt ze even een aaitje halen.
Dan ploft ze naast me op de bank, of op de andere bank, en staat pas op als ik met jas en schoenen door de kamer loop, klaar om haar uit te laten. :-)

Daarvoor, doen zelfs de blerende katten (die echt wel erg aanwezig zijn 's morgens) haar  niets. En als ze naast mij ligt op de bank en er komt een kat 'vervelen' (kopjes geven, over mij en Mikey heen lopen, miauwen, duwen en draaien ;-) ;-) dan slentert ze naar de andere bank.

Haha, ik ben er wel heel blij mee :-) Gewoon lekker rustig aan 's morgens :-)

honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers 3 doggies

honden foto van Patricia & de Musketiers

haha Sky die ligt de hele dag bij mij, 's ochtends als ik wakker word dan komt ze lekker tegen me aan liggen op bed (was vroeger niet zo)
Koda komt lekker knuffelen, skippa komt tegen me aan staan want knuffelen doet die af en toe
En skaraa, ja dat is warm welkom, kusjes, knuffels, kwispelen, laag maken,

honden page profiel José • Rover José • Rover 3 doggies

honden foto van José • Rover

Rover geeft geen sjoege zo vroeg haha! Tilt niet eens zijn kop op.

Nu ligt ie nog steeds diep in coma te snurken, pas tegen een uur of 14.00 dat er eens een keertje licht in die bovenkamer gaat branden.
Je kan de regendans gaan doen, op je kop gaan staan of wat dan ook, meneer komt toch echt zijn mand niet uit voor de middag... O-)

honden page profiel Judith en SammieJudith en Sammie 3 doggies

honden foto van Judith en Sammie

Hier ook weinig actie sòchtends, zeker met dit weer. Wij zeggen altijd voor de grap dat Sjonnie al op de buienradar heeft gekeken...voorlopig nog geen weer om naar buiten te gaan.

dit doet hij soms als hij ons echt te vroeg beneden vind.

honden page profiel GiesGies 3 doggies

honden foto van Gies

Loes staat kwispelend te wachten op de armleuning van de zetel. Meestal pak ik haar dan op en likt ze mijn heel gezicht af, met vooral een goede behandeling van mijn neus (geen idee waarom ze daar een voorkeur voor heeft). Een flinke knuffel hoort er ook bij natuurlijk.
Na de begroeting wordt ze buiten gezet om haar plas te doen. En dan kan de dag beginnen!

honden page profiel Hennie Hennie bijna goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Hennie

ik wordt altijd s,morgens begroet in bed met een hond die mij wakker maakt met kusjes, en de andere zit te kwispelen :-D
dat is zo heerlijk wakker worden ik altijd gelijk vrolijk als ik mijn meisjes zie ;-)

honden page profiel Cassy met Pepsi, Shana en MandyCassy met Pepsi, Shana en Mandy 3 doggies

honden foto van Cassy met Pepsi, Shana en Mandy

Ik sta op voor school, eerste wat ik doe is Pepsi in z'n mand zien en die kijkt niet eens om als ik opsta. Dan ga ik in mijn sloffen naar de bench slepen en daar staat Mandy blij te kwispelen, open ik die en hurk ik en geeft ze me likjes en ik aai haar uitbundig. Ons ochtendritueel dus ;-)

honden page profiel marianna marianna 3 doggies

honden foto van marianna

Hier een hond die zijn oog open doet en dan weer met een zucht nog dieper in zijn knuffel duikt. Dan ga ik de gordijnen open doen soms nog de vaatwasser uitruimen en mijn schoenen aan en dan komt mijnheer luid geeuwend zijn kamer uit en dan 2 x maal strekken en met een zucht weer op de grond liggen tot ik mijn jas aan doet .En dan pas een lik en een kwispel. Hoe zo geen ochtendhond :-D

honden page profiel moosmoos 3 doggies

honden foto van moos

Wiegelen en waggelen, ondertussen druk zoekend naar een cadeautje (prooi), meestal een schoen O-).

honden page profiel TashaTasha 3 doggies

honden foto van Tasha

Judith, schitterende foto! Hier ziet het er 's ochtends ook ongeveer zo uit :-D

honden page profiel BasBas 3 doggies

honden foto van Bas

Nou ik doe dat heel anders Twinko
Eerst als de vrouw van bed af gaat schuif ik op haar plek zodat ik ook nog even lekker kan liggen. Dan na ongeveer een uurtje word ik geroepen om naar buiten te gaan. Als ik dan terug binnen kom spring ik op bed om de baas wakker te maken. Die hoeft er niet zo vroeg uit dus meestal mag ik dan nog lekker bij de baas is bed. Na weer een uurtje staat de baas op om voor mij ontbijt op bed te halen. Daarna mag de baas onder de douche en aankleden. Daarna wil ik dan graag even naar buiten om daarna op de bank nog een dutje te doen.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: "Oh wee als je dit op HP zet!"
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^