Lotgering goed of slecht?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel StippeltjeStippeltje

honden foto van Stippeltje

" Vind de service ook altijd erg goed, worden netjes gebeld voor ze het komen bezorgen
of we thuis zijn, terwijl we ook een mailtje krijgen met de bezorgdatum, ik kan dus altijd
even boodschappen doen, hoef er niet voor thuis te zitten want ze bellen rond welke tijd ze er zullen zijn.. Als ik zwanger ben en een krat ga halen, zetten ze het netjes in de auto voor me.. 
"


Misschien ben ik wel heel erg verwend maar dit is toch niet meer dan normaal ? Het is omdat ik alle smaken binnen handbereik wil hebben anders zou de eigenaar van mijn verkooppunt mijn vriezer nog inruimen. Ik zeg al 3 jaar dat het niet hoeft, hij blijft het vragen. Mijn bestelling voor a.s. donderdag past zo in de vriezer dat iedere smaak bovenop ligt en er staat 18 kilo in dat retour moet dus nu mag die even helpen met 64 kilo. Dat is geen probleem.

honden page profiel KathKath

honden foto van Kath

" Ze hebben hun fout hier wel hersteld maar waarom hebben ze in vredesnaam het vlees uitgeleverd terwijl ze wisten dat het niet goed meer was.
Toen ik in juli een bestelling zwaar bedorven vlees kreeg wisten ze dat de koeling niet voldeed maar toch kwam het hier aan. Helemaal bedorven.
"


dat was Rotgering, wat een letter verschil kan doen O-)

ik heb het nog nooit gekocht en dat ga ik zou houden

honden page profiel StippeltjeStippeltje

honden foto van Stippeltje

" hier werd het bezorgd en was keihard bevroren hoor.
ik wil ze niet ophemelen maar fouten kunnen overal voorkomen ook bij de duurste merken.
een made is niet goed te praten is vies en dat zou ik ook niet pikken.
"


Keihard bevroren hoort zo, dat is niets bijzonders.
Foutje kan gebeuren. Het waren wel heel veel foutjes. Als je een compleet ontdooide lading vlees kreeg geleverd en je zei er iets van kon je een grote bek of zelfs een hijs voor je kop krijgen. Dat hoort niet. Als een fabrikant of verkooppunt ervoor kiest om niet gekoeld te bezorgen dan is het hun verantwoordelijkheid dat het bevroren blijft en wel op -18 graden. Dat is de temperatuur waarop het een jaar houdbaar blijft. Mijn verkooppunt levert ook niet met gekoeld vervoer. Als ik 50-70 kilo in de vriezer heb gestopt en na een uurtje zie dat de temperatuur -22 graden is dan heeft het vlees niet onder het transport geleden. Zo hoort dat en niet anders.

honden page profiel Kim en CasperKim en Casper

honden foto van Kim en Casper

"

Misschien ben ik wel heel erg verwend maar dit is toch niet meer dan normaal ? Het is omdat ik alle smaken binnen handbereik wil hebben anders zou de eigenaar van mijn verkooppunt mijn vriezer nog inruimen. Ik zeg al 3 jaar dat het niet hoeft, hij blijft het vragen. Mijn bestelling voor a.s. donderdag past zo in de vriezer dat iedere smaak bovenop ligt en er staat 18 kilo in dat retour moet dus nu mag die even helpen met 64 kilo. Dat is geen probleem. "


Dit s niet waar natuurlijk. Ma's extra service. Bezorgen is afleveren tot aan de deur. Net als bij alle pakketten.

PTT belt ook niet van te voren of je thuis bent. Heb je een wasmachine gekocht dan wordt ie tussen 12 en 16.00 thuisbezorgt. Dan bellen ze ook niet van te voren. En ze zijn niet verplicht dat ing op zolder te zetten. Dat is je eigen verantwoordelijkheid. Dus deze reactie ben ik t niet mee eens...

honden page profiel StippeltjeStippeltje

honden foto van Stippeltje

"

Dit s niet waar natuurlijk. Ma's extra service. Bezorgen is afleveren tot aan de deur. Net als bij alle pakketten.

PTT belt ook niet van te voren of je thuis bent. Heb je een wasmachine gekocht dan wordt ie tussen 12 en 16.00 thuisbezorgt. Dan bellen ze ook niet van te voren. En ze zijn niet verplicht dat ing op zolder te zetten. Dat is je eigen verantwoordelijkheid. Dus deze reactie ben ik t niet mee eens... "


PostNL heeft al een tijdje PakjeGemak. Even inloggen en je ziet wanneer je pakketje wordt geleverd. Ze werken met tijdvakken van 2 uur. Er zit natuurlijk wel verschil in een wasmachine die je eens in de zoveel jaar koopt of voer voor je hond dat meestal door dezelfde persoon wordt gebracht. Bij Caroba kun je ongeveer zien hoe laat ze komen, bij Lupa worden datum en tijd ook van tevoren afgesproken.

Ik heb laatst een enquete ingevuld over nog kortere levertijden dan er nu al zijn. Voor 12 uur bestellen, dezelfde dag nog in huis. Het is de toekomst, bedrijven die hier niet aan meedoen laten mensen steeds meer links liggen.

honden page profiel cindycindy

honden foto van cindy

Ik heb contact gehad en het word omgeruild.
Ben benieuwd zeker de paard. Werd vriendelijk te woord gestaan door de medewerkster. Dus ff afwachten maar.

honden page profiel StippeltjeStippeltje

honden foto van Stippeltje

" Ik heb contact gehad en het word omgeruild.
Ben benieuwd zeker de paard. Werd vriendelijk te woord gestaan door de medewerkster. Dus ff afwachten maar. "


Wil je het nog wel hebben dan ? Of was ruilen de enige keus ?

honden page profiel Kyra *Shadow* AngelKyra *Shadow* Angel

honden foto van Kyra *Shadow* Angel

"

We zullen zien over een jaar of 4.
Fijn dat je hond dan lekker heeft gegeten, jammer het niet goed was. "


Nou ja zeg, waar slaat dat dan op, inmiddels is het al zover dat Kyra alleen maar Lotgering wil eten en met andere merken altijd moeilijk doet. En ik denk voornamelijk nog steeds dat de voeding die je hond lekker vind en waar de hond goed op reageert dat dat goed voeding is en niet wat anderen goede voeding vinden. Ik heb allerlei merken gehad, van duur tot goedkoop maar helaas ze wil niks anders. En dat kan jou misschien niet bevallen en dan jij misschien vinden dat ik mijn honden slecht eten voer maar als ze niets anders willen houdt dat gauw op. Beide zitten beter in hun vacht dan ooit tevoren, hebben veel betere ontlasting, en alle problemen die we hadden met andere voeders zijn helemaal weg. Het ligt er maar net aan hoe je denkt, of je voert wat je hond lekker vindt en waar je hond het goed op doet medisch gezien, of je voert wat jezelf wilt en wat je hond met moeite opeet omdat baas te eigenwijs is voeding te kopen waar de hond het wel goed op doet. Ik kies dan toch liever voor het eerste, ik vind de mensen die nog steeds denken dat iets goede voeding voor een hond is wat ze niet zo lekker vinden behoorlijk hypocriet. Uiteindelijk kiest de hond niet waar die terechtkomt dus een beetje tegemoet komen qua voeding is geen slecht idee naar mijn mening. En als je hond niks anders wil eten ja dan kun je weinig meer he? Misschien eerst vragen waarom voordat je veroordeelt!!!

honden page profiel Claire & Tess & BonnyClaire & Tess & Bonnygoedgekeurde fokker

honden foto van Claire & Tess & Bonny

Ik voer al ruim 3 jaar voornamelijk Lotgering en heb er nog nooit enig probleem mee gehad en de honden vinden het heerlijk en zien er prachtig uit...

honden page profiel StippeltjeStippeltje

honden foto van Stippeltje

"

Nou ja zeg, waar slaat dat dan op, inmiddels is het al zover dat Kyra alleen maar Lotgering wil eten en met andere merken altijd moeilijk doet. En ik denk voornamelijk nog steeds dat de voeding die je hond lekker vind en waar de hond goed op reageert dat dat goed voeding is en niet wat anderen goede voeding vinden. Ik heb allerlei merken gehad, van duur tot goedkoop maar helaas ze wil niks anders. En dat kan jou misschien niet bevallen en dan jij misschien vinden dat ik mijn honden slecht eten voer maar als ze niets anders willen houdt dat gauw op. Beide zitten beter in hun vacht dan ooit tevoren, hebben veel betere ontlasting, en alle problemen die we hadden met andere voeders zijn helemaal weg. Het ligt er maar net aan hoe je denkt, of je voert wat je hond lekker vindt en waar je hond het goed op doet medisch gezien, of je voert wat jezelf wilt en wat je hond met moeite opeet omdat baas te eigenwijs is voeding te kopen waar de hond het wel goed op doet. Ik kies dan toch liever voor het eerste, ik vind de mensen die nog steeds denken dat iets goede voeding voor een hond is wat ze niet zo lekker vinden behoorlijk hypocriet. Uiteindelijk kiest de hond niet waar die terechtkomt dus een beetje tegemoet komen qua voeding is geen slecht idee naar mijn mening. En als je hond niks anders wil eten ja dan kun je weinig meer he? Misschien eerst vragen waarom voordat je veroordeelt!!! "


Veroordelen, hypocriet ? Sorry, ik voel met niet aangesproken.
Een kind dat je elke dag patat geeft gaat ook moeilijk doen als die worteltjes moet eten. Dus geef je elke dag patat ? Dat lijkt me niet.

Medisch gezien doet je hond het goed op Lotgering. Bloedonderzoek, geen tekorten en / of andere afwijkingen ? Of bedoel je met medisch de vacht en ontlasting ? Waarom het niet goed is, is al meerdere keren gezegd. Als je dat negeert, mij best !

honden page profiel Claire & Tess & BonnyClaire & Tess & Bonnygoedgekeurde fokker

honden foto van Claire & Tess & Bonny

Uhm..... Ik ben geen onderdeel in deze discussie.. Maar mijn honden  hebben wel bloedonderzoeken gehad terwijl ze Lotgering krijgen.... En idd geen tekorten gekonstateerd ....  Sorry als dit niet in jou straatje past maar het is niet anders.....

honden foto van Ruud, Izzy, Juno (en Nina †)

" Uhm..... Ik ben geen onderdeel in deze discussie.. Maar mijn honden  hebben wel bloedonderzoeken gehad terwijl ze Lotgering krijgen.... En idd geen tekorten gekonstateerd ....  Sorry als dit niet in jou straatje past maar het is niet anders..... "


Helemaal mee eens, soms lijkt de "discussie" hier te ontaarden in Lotgering-bashing. Bij sommige forumleden kan Lotgering het eenvoudig nooit (meer) goed doen. Nogmaals, ik kan niet oordelen over het verleden maar sinds wij hier Lotgering voeren zijn er geen klachten.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

is het niet zo dat de buitenkant van een hond siert ? goede ontlasting, mooi actief, vrolijk en nimmer chagerijnig ? een goede conditie ?

nimmer ziek, een goede weerstand ?

honden die slappe ontlasting hebben, schilverige vacht, contstand in rui, geen actieve zin hebben, is het niet zo dat er dan naar gekeken moet worden wat eventueel de voeding daar aan kan bijdragen ?

Lotgering voerders die nu voor de voeten gegooid krijgen van, wacht maar over vier jaar ? is eigenlijk toch te gek he, en vergelijkingen trekken met patat eten iedere dag is ook niet goed, lotgering is geen patat, heeft analyses op de verpakkingen, en is geen voeding waarvan je zegt, wacht maar na vier jaar hoe je hond er dan uit ziet.

dat er forummers zijn die lotgering niets vinden, okee, maar er wordt toch ook geen andere voedingen afgekraakt als een hond het er niet goed op doet.

een bedrijf dat zeker zijn best doet, zo afgekraakt te worden past niet, dat je de voeding voor je eigen hond niets vind, is je goed recht. maar om de voeding van lotgering te vergelijken met patat, past toch niet, en ook niet om te roepen, pas maar op over vier jaar.

kinderen krijgen ook geen bloedonderzoeken als ze er goed uitzien, waarom dan wel voor de hond er op attenderen ? zolang een hond er goed uitziet, vrolijk en actief is, niet chagerijnig, en een vacht die siert, goede ontlasting, geen abnormale rui, is er niets mis mee met de voeding van lotgering.

honden page profiel StippeltjeStippeltje

honden foto van Stippeltje

Ik ben over ieder merk even kritisch dus ook over Lotgering.
De kwaliteit van het voer zie je niet altijd terug in de hond. Zelfs met de beste voeding zijn er honden die blijven schilveren, slap poepen en ruien. Andersom dus ook.

honden page profiel marcmarc

Ik heb ook 3 jaar Lotgering gevoerd. Ik vond het best goed maarrrrr afgelopen juni heb ik een partij zwaar bedorven vlees gekregen. Dat flikten ze bij meerdere afnemers. Toen zijn mijn ogen wel opengegaan. Nu was de hele partij bedorven, maar als er 1 onderdeel bedorven is bijv. de kip ??? Merk je dat dan ook ????
Ik eet geen bedorven voedsel dus mijn honden zeker niet.

honden page profiel JacquelineJacqueline

honden foto van Jacqueline

Als het om eigen ervaringen gaat vind ik best dat je die mag delen.
Niet van ik heb gehoord dat....

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Ik ben over ieder merk even kritisch dus ook over Lotgering.
De kwaliteit van het voer zie je niet altijd terug in de hond. Zelfs met de beste voeding zijn er honden die blijven schilveren, slap poepen en ruien. Andersom dus ook. "



dat mag zeker, kritisch zijn, maar beweren dat als je lotgering geeft het patat is en kom maar terug over vier jaar , dat geeft geen pas he.

ook ik ben kritisch, over alle voedingen voor mijn hond en voor mezelf, maar als er een voeding niet bevalt, geef ik dat niet meer en kijk naar wat anders, genoeg mensen die wel Lotgering voeren, en er tevreden over zijn, en hun honden er goed uitzien.

het is niet zo dat als je slechte voeding geeft je hond er als een plaatje blijft uitzien, voeding komt ten alle tijden terug in vacht, ontlasting, energie enz. ook wij als mensen hebben dat toch ook, iemand die niet gezond eet is dat zeker terug te zien.



.

honden page profiel StippeltjeStippeltje

honden foto van Stippeltje

Ook bij mensen zie je dat niet. Er zijn van die dunne sprieten die werkelijk alles kunnen eten en vel over been blijven. Als mensen mij zien zullen ze zeker weten denken dat ik elke avond in de snackbar zit. Het tegendeel is waar, ik eet te weinig en al helemaal geen vet, dat komt uit een pot(je). Als je maar 1/4 kan eten van wat je moet eten is niet mogelijk om gezond te eten. Ook dat is niet te zien.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Ook bij mensen zie je dat niet. Er zijn van die dunne sprieten die werkelijk alles kunnen eten en vel over been blijven. Als mensen mij zien zullen ze zeker weten denken dat ik elke avond in de snackbar zit. Het tegendeel is waar, ik eet te weinig en al helemaal geen vet, dat komt uit een pot(je). Als je maar 1/4 kan eten van wat je moet eten is niet mogelijk om gezond te eten. Ook dat is niet te zien. "



ook bij mensen zie je als ze niet goed eten zeker de gezondheids klachten toenemen, laten we maar eens kijken naar tv series waar mensen te zien zijn die ongezond eten, krijgen ze goede voeding dan fleuren ze helemaal op, zowel binnen in het lichaam als aan de buitenkant. dus kom me nu niet aan met bij mensen zie je dat niet als ze iedere dag slecht eten zie je ook niets.

en friet ? mag toch ? er zijn genoeg gezinnen die een patatdag inlassen in de week, krijgen ze niets van, een dag in de week, lekker friet.

en met de pot mee eten is ook niet erg, mits er geen sprake van is dat dat het hoofdvoer is, mag gerust er bij gegeven worden, als dat verantwoord is, zoals geen suikers en geen zouten.

kritisch zijn, altijd goed.


.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ik heb geen enkele kritiek op je Stippeltje, maar wat je daar schrijft dat je maar 1/4 kan eten, is er wat met je gezondheid...

gezonde mensen kunnen drie x per dag een gezonde maaltijd eten, gebeurt dat niet, dan is er wat mis, en zou je ook naar je arts kunnen gaan en advies kunnen vragen over hoe te eten en of je wel gezond bent.

gezonde voeding is altijd te zien aan de buitenkant. en komt ten goede aan de binnenkant.

honden page profiel StippeltjeStippeltje

honden foto van Stippeltje

" ik heb geen enkele kritiek op je Stippeltje, maar wat je daar schrijft dat je maar 1/4 kan eten, is er wat met je gezondheid...

gezonde mensen kunnen drie x per dag een gezonde maaltijd eten, gebeurt dat niet, dan is er wat mis, en zou je ook naar je arts kunnen gaan en advies kunnen vragen over hoe te eten en of je wel gezond bent.

gezonde voeding is altijd te zien aan de buitenkant. en komt ten goede aan de binnenkant. "


Er is inderdaad iets goed mis met mijn gezondheid. Artsen, peuten en dietisten heb ik meer dan genoeg gezien. Ze geven me advies voor iemand die gezond is maar dat ben ik niet. Aan de buitenkant zie je hier echt niets van.  
 
Elk half jaar wordt mijn bloed onderzocht, al mijn bloedwaarden komen meer dan goed terug. Alleen mijn bezinking is te hoog maar dat kan kloppen als je altijd wel ergens een ontsteking hebt. Als jij weet hoe ik meer kan eten als ik kotsmisselijk ben van de pijn en vermoeidheid hoor ik het graag.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Stippeltje, vind het vervelend en naar voor je, maar daar gaat het niet om. ik ben even offtopic gegaan. je beschrijft je zelf als, als ze mij zien dan denken ze dat ik altijd in de patat zaak zit, als dat waar is zou je nog veel meer gezondheidsproblemen hebben . je probeert gezond te eten, alleen maar goed.

maar de beweringen over lotgering slaan nergens op. geloof me, als een mens of dier ongezond leven, doe je daar geen vier jaar over eer dat zichtbaar is, en komen er zeker gezondheidsklachten naar boven.

ik vind altijd dat een dicussie moet kunnen, maar zoals die hier wordt gevoerd over Lotgering geeft toch geen pas.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"

dat was Rotgering, wat een letter verschil kan doen O-)

ik heb het nog nooit gekocht en dat ga ik zou houden "


ik propagandeerd niets, maar oordeel staat hier dus al klaar, nimmer gegeven, krijgt dan een super antwoord daarvoor.

nogmaals in discussie gaan over een voeding die niet in orde is, tuurlijk, kritisch blijven mag, maar als men in het geheel niet aan de hond voert ?? de analyse van Lotgering is er, daar hebben we hier in het verleden op gehamerd. en als ik mail, krijg ik altijd een keurige mail terug, ook bij anderen bedrijven, hoe zit dat dan toch ?

zelfs bedrijven waar ik nog nimmer wat gekocht heb, altijd keurig te woord gestaan.

.

honden page profiel StippeltjeStippeltje

honden foto van Stippeltje

Willemijn, de stelling 'als je goed eet zie je er goed uit' / 'als je niet goed eet zie je er niet goed uit' klopt niet altijd. Ik heb je uitgelegd dat ik niet gezond kan eten, inmiddels al 10 jaar niet meer. Wat ik ook probeer, 1/4 van wat normaal is, is niet gezond. Aan de buitenkant zie je hier helemaal niets van. Volgens jou kan dat niet. Ik ben toch echt het levende bewijs dat het wel degelijk mogelijk is.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ik ga niet offtopic, ik ken je niet, ik heb je nog nimmer gezien, en ik geef geen enkel oordeel over je.

we hebben het over de honden, als een hond niet goed te eten krijgt, zien we dat terug in hun vacht, ontlasting , humeur, energie, en daar doen honden geen vier jaar over, vele gezondheidsklachten krijgen honden als er geen goede voeding is.

maar jij een mooie dag vandaag Stippeltje. :-D

honden page profiel EstherEsther

honden foto van Esther

" Ik heb ook 3 jaar Lotgering gevoerd. Ik vond het best goed maarrrrr afgelopen juni heb ik een partij zwaar bedorven vlees gekregen. Dat flikten ze bij meerdere afnemers. Toen zijn mijn ogen wel opengegaan. Nu was de hele partij bedorven, maar als er 1 onderdeel bedorven is bijv. de kip ??? Merk je dat dan ook ????
Ik eet geen bedorven voedsel dus mijn honden zeker niet. "


Als je hun gebeld had zou je weten waarom dat gebeurd is...

honden page profiel marcmarc

Ik heb ze gebeld en ze hebben mij uitgelegd dat ze het niet op tijd konden invriezen i.v.m. de warmte.
Maar ze gaven ook toe dat ze wisten dat het bedorven was. En toch hebben ze het uitgeleverd.
En dat neem in ze zeer zeer kwalijk. Ik heb mijn honden bedorven voer gegeven terwijl de mensen van Lotgering wisten dat het bedorven was.
Daarom vertrouw ik Lotgering echt NOOIT meer !!!!!!!!!

honden page profiel EstherEsther

honden foto van Esther

" Ik heb ze gebeld en ze hebben mij uitgelegd dat ze het niet op tijd konden invriezen i.v.m. de warmte.
Maar ze gaven ook toe dat ze wisten dat het bedorven was. En toch hebben ze het uitgeleverd.
En dat neem in ze zeer zeer kwalijk. Ik heb mijn honden bedorven voer gegeven terwijl de mensen van Lotgering wisten dat het bedorven was.
Daarom vertrouw ik Lotgering echt NOOIT meer !!!!!!!!!
"


Dat ze dan uitleveren is zeer kwalijk, maar ik ben dan zo dat ik het direct weet laat ophalen..

honden page profiel marcmarc

Maar als ze bedorven spullen uitleveren vraag ik me af wat er allemaal nog meer aan de hand is. Vertrouwen is volledig weg.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Ik ken Lotgering alleen van naam en dat zal altijd zo blijven.
Desnoods eet ik zelf wel een keer minder per dag om goede kwaliteit KVV te kunnen voeren. Dat iets er goed uitziet, goed ruikt, mijn hond het er goed op doet betekent nog niet dat het goed is. Mocht er een dag komen dat ik geen KVV meer kan betalen stap ik over op een goede, graanvrije brok.

Er staat een ingredientenlijst op de verpakking. Als je altijd hetzelfde gebruikt hoe komt het dan dat het de ene keer rood is en de andere keer grijs. De ene keer stinkt en de andere keer niet. De ene keer wordt het bevoren geleverd, de andere keer is het ontdooid. Waag het niet om daar iets van te zeggen. Als je geleverd krijgt van Lotgering betaal je nota bene altijd bezorgkosten en niet zo'n beetje ook. Daar mogen ze wel iets voor terug doen. Hoe kwam die Salmonella in de Pens ? "



alleen van naam ... laten we er maar mee ophouden. degene die lotgering voeren en tevreden zijn, mooi.

.

pagina 4 van 6 12 3 45 6
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^