Acana of Simpsons?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Merry & MeMerry & Me

honden foto van Merry & Me

Merry krijgt nu gedeeltelijk Pro plan brokken en Vers vlees, alleen ben ik niet tevreden over de brokken.. Ze drinkt extreem veel water door die brokken. Nu twijfel ik over de  vervolg brok tussen Simpsons en Acana..

De samenstellingen verschillen volgens mij niet heel veel van elkaar.. Voor proplan kreeg Merry Applaws, maar hier kreeg ze onwijs allergie uitslag van. Ik weet nog niet of het nou door de kip kwam, of door de 37% aan eiwit. Om deze reden twijfel ik ook tussen de twee bovenstaande brokken... Wat is nou een brok die ik kan geven, waarbij ik zeker weet dat ze er geen last van heeft? Of kan die eiwit percentage niet veel ''kwaad''?

honden page profiel judithjudith 3 doggies

honden foto van judith

Simpsons ken ik eigenlijk nog niet. Ziet er zo qua samenstelling inderdaad wel goed uit, maar omdat Acana me bekend voorkomt, zou ik automatisch eerder daarvoor kiezen. Waarschijnlijk meer een gevoelskwestie, want Simpsons kan net zo goed of zelfs beter zijn.

honden page profiel maartjemaartjegoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van maartje

hoi als ze uitslag kreeg van applaws denk ik dat het door de kip komt, sommige honden kunnen last krijgen van teveel eiwit maar over het algemeen geen uitslag, je kan bijv. gaan voor de lamb versie van acana, of misschien dog lovers gold passion fish, ik verkoop via mijn webshop hondslekker voer van acana en mijn klanten zijn zeer tevreden erover. Simpsons ken ik niet ? ga eens kijken naar de samenstelling

honden page profiel RandjeRandje 3 doggies

honden foto van Randje

Wij voeren KVV en brok. Skip zit nu sinds twee maanden op Simpsons, en het bevalt hier goed. Daarvoor hadden wij Taste of the Wild en Orijen als brok. 

Hij eet de Simpsons brokken graag, en heeft goede ontlasting.

honden page profiel Merry & MeMerry & Me

honden foto van Merry & Me

Bedankt voor jullie reacties, heb uiteindelijk voor Simpsons gekozen als bijvoeding. Ben benieuwd.

honden page profiel NoonNoon

honden foto van Noon

ben benieuwd hoe het gaat op de simpson? Ik heb nl een zakje staan.

honden page profiel Jimmy (Zinno)Jimmy (Zinno)goedgekeurde fokker

honden foto van Jimmy (Zinno)

Simpons 80/20 vind ik prima e rest van hun lijn niet want bevat ook maar weinig vlees.en vind ik de prijs niet waard.
bv de simposn lam die bevat lam (min 45% - gedroogde lam, ontbot lam, lamsvet), eiwit % is 25% dus werkelijke vlees % zal gene vete zijn duur betaald denk ik dan.

Acana altijd met tevredenheid gevoerd.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^