Bach bloesem rescue....zou het echt werken???

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MarleenMarleen

honden foto van Marleen

" Zou bach bloesem ook kunnen helpen bij een hond met verlatingsangst? We hebben een nieuw hondje sinds 5 weken van een zieke dame, maar hij is heel gestrest als we hem alleen thuis laten. Hij gaat hijgen, zevert zijn borstkas nat en blaft de hele tijd. Dat had hij niet bij zijn baasje. "


Ik weet dat er voor herplaatsers een speciale mix is, om alles te verwerken wat ze meegemaakt hebben. Als je bij de website van Marjanka kost die 2,50 geloof ik. Ik denk trouwens dat ze mij vergeten is want ik heb nog steeds niks binnen. Gelukkig betaal je na ontvangst;-)

Zoë lijkt wel het licht gezien te hebben. Gaat uit zichzelf slapen en is daardoor minder blafferig. Wat is het heerlijk om een ontspannen hond in huis te hebben!!!

honden page profiel ozzyozzy

honden foto van ozzy

en waar heb je nu besteld? dus met marjanka geen goede ervaringen? ik had je trouwens ook n pb'tje gestuurd

honden foto van Kell - Alice, Casper, Kobe & Timo

" Ik weet dat er voor herplaatsers een speciale mix is, om alles te verwerken wat ze meegemaakt hebben. Als je bij de website van Marjanka kost die 2,50 geloof ik. Ik denk trouwens dat ze mij vergeten is want ik heb nog steeds niks binnen. Gelukkig betaal je na ontvangst;-)

Zoë lijkt wel het licht gezien te hebben. Gaat uit zichzelf slapen en is daardoor minder blafferig. Wat is het heerlijk om een ontspannen hond in huis te hebben!!! "

 Ik heb al enkele mixen gehad van Marjanka en ben zeer tevreden! Ook over haar hulp, echt super! Zit ze ook op hondenpage?

 

irma (Gast)

Geweldig, ik gebruik rescuekids druppels voor de hond, gekocht bij de Tuinen. Zit precies dezelfde ingrediënten in als rescue pets, maar zonder alcohol. Een vrouw die ik ken werkt bij het dierenasiel, en daar gebruiken ze het ook. Mijn hond is 16, een Jack Russel, en ineens blaft ze s,nacht,s en jankt, ze is dement en doof en ziet ook slecht. We werden er gek van ,konden niet meer slapen en de hond  plus buren ook niet. Dus de druppels gisteravond gegeven, 4i

n haar bekje en ze heeft de hele nacht niet geblaft JIPPIE!!!

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Bij Lance heeft het tegen vliegangst niks geholpen.

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Oud topic dus.

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

 

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Haha, ik zie nu pas dat het een OUD TOPIC is, lekker dan!

honden page profiel RenateRenate

Het onderwerp is toch niet "oud"? Blijft altijd actueel.
Hier rescue bij onweer en vuurwerk, binnen tien minuten is mijn teefje terug rustig en gaat ze, dicht tegen mij aan, verder slapen. Ik druppel het puur op de neus en dat likt ze dan op. ;-)

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

Oud topic maar het onderwerp interesseert mij nu ook.

Pepijn is een heel rustige hond, maar bij bezoek aan de dierenarts of trimster wordt hij heel erg druk en hijgt hij zich een ongeluk. Hij vindt het wel leuk om er naartoe te gaan en begroet iedereen uitbundig, maar dat hijgen is echt iets wat hij normaal nooit doet.

Ik overweeg nu ook eens te gaan experimenteren met Bach rescue en dan de kinder- of baby versie.

Ik vraag me af :

*hoe je weet welke dosering je moet geven

*en hoe lang van tevoren je de druppels moet geven. Een uur, een dag, een week?

Bij voorbaat dank voor het meedenken.

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^