Ranzijn dierenarts - goedkoop is duurkoop?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy 3 doggies

honden foto van Jacqueline, Jackie en Joy

"
Hahahha maakt niet uit ;-) 

Die heet Dierenkliniek Almere Buiten (hoe origineel), volgens Google hahaha. Maar.. over Buiten-Mere ben je wel tevreden? O-) "

Nou geopereerd worden mijn honden daar niet.
Ik vind de assistenten opdringerig en weten het beter.
Kvv is troep, royal canin is top, adviseren dingen zolang het hun maar geld oplevert dus nee niet tevreden maar het is dichtbij en voor simpele dingen okay.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Ranzijn dierenarts - goedkoop is duurkoop? " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Silla en Bo & YunahSilla en Bo & Yunah

honden foto van Silla en Bo & Yunah

"
Nou geopereerd worden mijn honden daar niet.
Ik vind de assistenten opdringerig en weten het beter.
Kvv is troep, royal canin is top, adviseren dingen zolang het hun maar geld oplevert dus nee niet tevreden maar het is dichtbij en voor simpele dingen okay. "

Hm! Klinkt ook een beetje als mijn dierenarts.. en de da van dienst toen Bo een keer ziek werd in het weekend. Hij kreeg toen nog Wolfsblut, stond ze ook van te kijken met ogen op steeltjes. Nouja, als ze hem maar goed helpen.. de rest zorg ik zelf wel voor zoals ik dat wil. Al geef ik hem hele koeien, als hij het er goed op doet hoeven ze niet met allerlei rotzooi aan te komen zetten. 

Ik heb ze wel eens gebeld, om te vragen naar de kosten van een enting nota bene haha, en toen vond ik degene die ik aan de lijn had wel heel vriendelijk en behulpzaam. Ze vroeg waarom ik rabies moest hebben en over hoelang dat van te voren moet en andere regels etc. Maar misschien was dat een toevalstreffer.. 
Blommaart zit hier dichtbij met zijn hoofdvestiging maar ik ga eigenlijk altijd naar Tussen de Vaarten, daar zit hij zelf, en ik vind die man zoveel aardiger dan die vrouw in Filmwijk. Al sturen ze je geen mail met informatie als je daarom vraagt.. O-)

Nouja, blijf maar bij Blommaart dan. xD En ga zeker niet naar Ranzijn.

honden page profiel Loes & Kaya Loes & Kaya 3 doggies

honden foto van Loes & Kaya

Heb niet alles gelezen maar mijn ervaringen met een dierenarts in de Ranzijn (aalsmeer) zijn bar slecht.
Als beginnende honden eigenaar kwam ik daar omdat het makkelijk was zo alles bij elkaar en ja een dierenarts is een dierenarts toch.. NOU ze hadden me zover gekregen dat ik Kaya veel te vroeg heb laten steriliseren. Daarnaast gaven ze voor elk kwaaltje waarmee ik voor Kaya kwam gelijk flink wat mee.. verdiende ze goed aan. Er zijn hier wat smeerseltjes voor oor en oogontstekingen doorheen gegaan. En toen Kaya een allergische reactie had op iets wisten ze geen raad. Ze willen je hond alleen maar volspuiten ipv te kijken naar de oorzaak. Toen ik eenmaal meer op alle vlakken wist dan voorheen en ik met het titer verhaal, ontlasting en KVV aankwam was het hek van de dam en kregen we onenigheid. Ik ben daar weg gegaan.

K zou dan ook iedereen afraden om naar een Ranzijn dierenarts te gaan.

uitleg (Gast)

Nobivac is nobivac  de vaccinaties zijn dus hetzelfde.  Verschil zit in de deskundigheid van de dierenarts.  Hij, meestal zij is in dienst van het tuincentrum, pas afgestudeerd en weinig tot geen ervaring.
Ergens staat werken samen met de "echte" dierenartsen. Neem maar van mij aan dat dit niet van harte is.  Bij spoedgevallen, is het voordeel van de enting heel heel snel weer weg.

Op[dracht van de tuin dierenarts is,  verkoop zoveel mogelijk voer.  Tevens mag hert tuincentrum nu ook de speciale voeders verkopen, met de daarbij behorende extra winst.

Ervaring van artsen, humaan of dieren, is niet te betalen.  Kijk verder dan het blonde jonge leuke meisje met de paardenstaart

honden page profiel IsanneIsanne 3 doggies

honden foto van Isanne

Hier is dat ook bij de dierenspeciaalzaak.
Voordeel: goedkoop, geen afspraak maken
Nadeel: Vaak druk, veel honden, honden krijgen alleen de vaccinatie en worden niet nagekeken.

Hier wordt het sowieso afgeraden voor pups.
Wel is het natuurlijk zo dat als je weinig te besteden hebt, je hond het voor jou gevoel goed doet het een stuk goedkoper is.

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Fleur van mijn ouders is een paar maanden geleden geënt bij de Jumper hier in Lelystad. Was 25 euro all in (weet niet meer of ze grote of kleine enting moest). Gewoon midden in de winkel (en het is al zo lekker ruim opgezet ;-)), maar geloof niet dat mijn moeder achteraf klachten had. 

Omdat mijn moeder in het ziekenhuis lag en mijn vader op bezoek ging ben ik met Fleur gegaan. Gewoon hond op tafel, oortjes checken, tandjes checken en de enting. 

Ik zag de aankondiging laatst ook toen ik bij Ranzijn was. Maar denk dat ik toch liever gewoon naar onze eigen dierenarts ga.

honden page profiel Silla en Bo & YunahSilla en Bo & Yunah

honden foto van Silla en Bo & Yunah

Ook de laatste paar mensen en de anonieme uitleg, bedankt voor jullie bijdrage. Eerst twijfelde ik nog om daarheen te gaan maar ga zeker niet. Mijn eigen dierenarts is duurder maar waarschijnlijk wel beter (en heeft sowieso meer ervaring). Het meisje bij de ranzijn was denk ik koud 23 jaar oud.. Niet dat dat slecht is want ik ben bijna 23 en geef les, maar als het om iets zo iets breekbaars gaat als een leven dan heb ik toch liever iemand met meer ervaring ;-)

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

gisteren heeft lodewijk zijn prikjes gehadplus chipen registratie en een officieel honden paspoort hij had een pools entboekje. kosten totaal 93,50 euro. is helemaal gechekt. voorlopig is hij er weer vanaf jammer was dat ze een spier raakte maar hij was ook erg onhandelbaar heeft de assistente gebeten dus kreeg hij een snuitje om. dat de dierenarts bij ranzijn zoveel goedkoper kan zijn komt waarschijnlijk omdat hij minder kosten heeft. vaak zijn er steeds andere dierenartsen.ook dit uit tweede hand want hier is geen ranzijn. ja ik kan naar rotterdam naar de minmakliniek maar ben bang dat als ik daar kom met Lodewijkvoor een behandeling dat hij dan zonder balletjes terugkomt dus hou ik het bij mijn vaste dierenarts waar ik al jaren kom ,gisteren ging het dus mis de eerste keer in 20jaar dus blijf te vreden over haar. groetjes Hein.

honden page profiel RoosjeRoosje 3 doggies

honden foto van Roosje

De Ranzijn in Alkmaar wist niet eens wat titteren was.. Zelfs de dierenarts daar wist dit niet!
Maar aan de reactie van de Ranzijn in Almere te zien, weten zij het ook niet, want je kunt hem wel titteren..

Ik heb ook totaal geen vertrouwen in de Ranzijn dierenarts. Het komt allemaal te klungelig over.

Bij mijn eigen da ben ik voor de eerste hond 44,30 euro kwijt en voor elke volgende hond 17,30 euro.

Ik geef dat geld dan liever aan een da die ik vertrouw.

Daarbij is het voor mijn gevoel een lokkertje. Ze denken je te lokken met de entingen en als je hond vervolgens ziek word, of je neemt vlooien spul mee etc, dan zullen ze je vast dubbel en dwars 'pakken'.

honden page profiel Shamilla & ZenaShamilla & Zena 3 doggies

honden foto van Shamilla & Zena

ik ben 1 x in de Ranzijn geweest in Alkmaar bij de dierenarts.
moet zeggen was vlak voor oud en nieuw en zena dr pilletjes waren op. was errug blij dat die ze wel hadden, want mn eigen DA was dicht.
ben de naam kwijt ervan. was tegen vuurwerk angst. maar een middel dat haar angstgevoel weg ging, maar niet haar bewustwording aantaste.. dus niet verdovend of slapend.

( dan krijg je dus acties dat ze de suikerpot op tafel leeg likt want ze was ook niet bang om op dr kop te krijgen enzo)

vond t wel een aparte DA maar was er mee geholpen.

Enten doe ik met een vriendin mee. moet er anderhalf uur voor rijden maar dan nog goedkoper dan mn eigen DA. groepskorting gaan iets van 30 husky's tegelijk + uitgebreide check up

;-)

honden page profiel MexxiiMexxii 3 doggies

honden foto van Mexxii

Prima dierenarts in de ranzijn hoor!

Wij gingen eigenlijk voor de da in danswijk almere, een hele goede maar daar koste het chippen en vaccineren bij elkaar 85,-


Tot we 2 dagen voor tijd van de ranzijn hoorde. Ik kom daar al 10 jaar prima winkel, met vakkundige mensen op de dierenafdeling! Vraag maar raak, voor elk gebied loopt er een specialist. En dat is bij de inside dierenarts ook zo, alles is fris, schoon hygienisch en toch apart van de (zeer grote) dierenafdeling.

Top tuincentrum!

Het vaccineren (2e) en de chip samen voor 45,-. Ze moet volgende week weer, nog een wormenkuurtje (herhaling) en vaccinatie.

groetjes,

ons.

honden page profiel MexxiiMexxii 3 doggies

honden foto van Mexxii

prima dierenarts in een top tuincentrum op diergebied.

zeer grote dierenafdeling en hygienische dierenarts werkplek. ziet er fris uit allemaal.

wij waren hier goedkoper uit dan bij de reguliere da en er is geen verschil. topservice en mensen die weten wat ze doen.

wij hebben onze mexxii laten chippen en inenten (2e) voor 45euro samen. normaal zouden wij 89,- kwijt zijn bij een andere da.

volgende week gaan we voor een herhalings wormenkuur en another inenting.

groetjes,

ons.

honden page profiel Merry & MeMerry & Me 3 doggies

honden foto van Merry & Me

Laat ik ook maar eens reageren.
Heb hiervoor met Merry bij een dierenarts in Almere buiten gezeten.

Niet tevreden over. Voor haar allergie werd ze volgestopt met medicatie, en ik moest haar maar gekookte kipfilet geven met rijst.... 

Laatst voor kennelhoest naar Almere Ranzijn geweest. Top! Tot half 8 s'avonds inloopuur, ook in de weekenden kan je inlopen daar....

Consult + medicatie koste mij 22,- ..
En Merry? Die is onderhand netjes genezen. :-)
Voor echte operaties zoals sterilisatie zal ik nog wel een echte dierenartspraktijk bezoeken, maar voor kleine dingen als inenten en andere zaken ga ik ook met liefde naar deze deskundige dierenartsen. :-)

honden page profiel Sem en yinzSem en yinz 3 doggies

honden foto van Sem en yinz

Ik heb nooit zoveel vertrouwen in de dierenarts, vooral na nare berichten er over gelezen te hebben.
En dat ze vaak uit zijn op hun portomonee.
Titeren ze ook bij ranzijn eigenlijk?
Ik zoek ook naar een goede dierenarts, maar ik wil er 1 hebben die ook veel weet van titeren en vers vlees.

honden page profiel C.C. 3 doggies

honden foto van C.

Heb alle 3 de hondjes laten inenten in de Ranzijn Alkmaar en ging gewoon prima. Ook werd er goed omgegaan met Andor zijn angst, alles ging rustig, geen dwang of wat :-) . 60 euro kwijt voor 3 entingen.

Hij keek vooraf in het boekje van de honden, en bij Andor zei hij, Andor is wel 500gram afgevallen he? Let je erop dat hij niet te dun word?

Vond ik nogal een vreemde opmerking, andor was het jaar daarvoor namelijk te dik en is nu mooi op gewicht. Zonder te kijken of voelen bij Andor maakte hij die opmerking. Beetje raar dat hij zich vastpint op cijfertjes inplaats van hoe hij er nu uit ziet. Ook heeft Andor een klein hartruisje, en hij hoorde dat ruisje niet bij Andor maar bij Deamon. Beetje vreemd allemaal.

Voor entingen vind ik het prima, gezien de entstof gewoon hetzelfde is als bij een andere dierenarts, maar voor andere klachten/problemen ga ik toch naar een andere dierenarts.

honden page profiel N & dogs N & dogs 3 doggies

honden foto van N & dogs

Ik heb zelf mijn dieren wel eens laten enten in de Jumper in Almere, die dierenarts komt eens in de zoveel maanden. Wij hadden geen problemen, echter zou ik er toch niet zo snel meer naar toe gaan, ik vind het fijn om alles even te laten checken door de dierenarts terwijl ze hun jaarlijkse enting krijgen. En bij de dierenarts in de Jumper is het lopende band werk, ook wegen ze je dier niet wat ik ook wel een beetje eng vind. Ik woon inmiddels niet meer in Almere maar ik ging daar altijd naar dierenkliniek Vrieze, dat vind ik een erg fijne kliniek, ze nemen de tijd voor je en leggen alles goed uit. Ook doen ze niet zomaar dingen omdat het geld oplevert, als het niet nodig is dan zeggen ze dat ook eerlijk. En inderdaad zoals Jacqueline al zegt ik heb ook geen goede ervaring met de dierenkliniek Almere Buiten.

honden page profiel monicamonica 3 doggies

honden foto van monica

De deirenarts in alkmaar heb ik niet gezien wel gesproken met de dames aan de balie , bij elke vraag die ik stelde was het antwoord dan moet u even een afspraak maken , en wat betreft het enten , dat moest volgens hun elk jaar egwoon met een grote cocvtail die is maar 1 jaar geldig , kreeg er een slecht gevoel bij en mijn man ook terwijl die juist op de centen let en voor goedkoop gaat wil hij hier niet heen.

honden page profiel MaartMaart 3 doggies

honden foto van Maart

ik zou daar nooit naar toe gaan.
ik vertrouw mijn dierenarts en het is er nooit "vaccin in en hop weer buiten" maar altijd een degelijk onderzoek en wat praat erbij. Heel gezellig en vertrouwensvol.

De dieren zijn er ook geen nummer maar zijn allemaal bij naam gekend.

Ze mag daar best veel geld voor vragen van me, ik geef het haar met plezier. Ze heeft ondertussen een kast van een huis gezet overigens.
Het is haar meer dan gegund, ze heeft al het leven van zowel een hond als een paard van me gered, midden in de nacht al meermaals gekomen... een pracht van een mens, ik gun haar al de luxe van de wereld en betaal daar graag een stukje van mee.

honden page profiel Silla en Bo & YunahSilla en Bo & Yunah

honden foto van Silla en Bo & Yunah

Ik reageer eigenlijk nog zelden op het forum en had helemaal niet door dat er nog op mijn topic gereageerd was tot ik door de "meest recent" lijst las en hem tegen kwam..

Inmiddels is dit hele topic niet meer aan de orde. Bo is al gevaccineerd voor zijn 1ste jaars enting en vanaf aankomende keer (volgend jaar als hij twee is dus) gaat hij getitterd worden.

Ik zag dat iemand iets vroeg over of ze dat in de Ranzijn ook doen.. toen ik daar was en het vroeg keek de assistente me aan alsof ik Russisch tegen haar sprak en moest ze het gaan navragen! :( Jammer, misser dus. Ze doen het wel overigens maar schijnbaar niet vaak.

Ik ben nu al twee keer bij mijn "nieuwe" dierenarts geweest, Buiten Mere voor de kenners uit Almere, en ben erg blij met deze mensen! De eerste keer kwam ik daar binnen met mijn half-dode cavia (daar is een heel topic over geweest dus de details zal ik jullie besparen) maar de vrouwelijke dierenarts was eigenlijk niet aan het werk maar is speciaal voor mij gekomen en heeft mij eerlijk verteld dat er niets meer aan te doen was voor Nout. Ze heeft hem het eerste prikje gegeven ik mocht hem net zo lang vast houden als ik wilde en toen heeft ze hem heel rustig laten gaan met het tweede prikje. De tweede keer was met Bo zijn enting en daar heeft ze ook de tijd voor genomen. Ik heb haar nog een aantal vragen gesteld over hem, de entingen en suprelorin (dat castratie implantaat) en over de invoerregels van Bo naar België, Frankrijk en Engeland en daar heeft ze me ook geweldig mee geholpen. Niets dan lof voor deze mensen dus :-D
Mijn ex-vriend zat met zijn BC ook bij Vrieze en daar waren ze allemaal heel tevreden over maar Buiten Mere is voor mij makkelijker te bereiken dus vandaar de keuze. 
Ben ook met ^^ cavia bij DCA geweest en daar hebben ze hem helemaal volgedouwd met medicijnen terwijl het eigenlijk al einde verhaal was. Toen ik die maandag opbelde dat het niet goed ging wilde ze nog allemaal foto's etc gaan maken, had dus meer het idee dat ze me geld afhandig wilden maken dan dat ze mijn Noutje wilde helpen.
Hiervoor zat ik bij Blommaart, aardige mensen en ze hebben me altijd goed geholpen met mijn beestjes maar bij Buiten Mere heb ik net een beter gevoel. Mochten zij me om wat voor reden niet kunnen helpen dan zou ik zo weer terug gaan naar Blommaart :-D

Dat zijn mijn ervaringen uiteraard, wie weet dat andere mensen het heel anders hebben ervaren..

Wel nog een vraagje voor de mensen uit Almere, bij welke dierenarts hebben jullie gezeten waar jullie niet/minder blij mee waren?

honden page profiel Merry & MeMerry & Me 3 doggies

honden foto van Merry & Me

Ik zat/zit dus ook bij Buiten mere. Wat mn hond betreft vind ik ze alles behalve goed. Slecht advies en me niet serieus nemen... wat onze konijnen betreft waren we wel heel tevreden over ze. Lijkt wel of ze daar meer verstand van hebben... Al moet ik ook even zeggen, dat sinds ik daar zit, ik steeds vaker slechte verhalen hoor. Ik zal er hooguit alleen nog langs komen voor de sterilisatie maar daar houd t denk ik op voor mij... of ze moeten ineens spontaan doorhebben dat een dieet van gekookt kipfilet en rijst niet compleet en voldoende is voor een hond met allergie....

honden page profiel Silla en Bo & YunahSilla en Bo & Yunah

honden foto van Silla en Bo & Yunah

" Ik zat/zit dus ook bij Buiten mere. Wat mn hond betreft vind ik ze alles behalve goed. Slecht advies en me niet serieus nemen... wat onze konijnen betreft waren we wel heel tevreden over ze. Lijkt wel of ze daar meer verstand van hebben... Al moet ik ook even zeggen, dat sinds ik daar zit, ik steeds vaker slechte verhalen hoor. Ik zal er hooguit alleen nog langs komen voor de sterilisatie maar daar houd t denk ik op voor mij... of ze moeten ineens spontaan doorhebben dat een dieet van gekookt kipfilet en rijst niet compleet en voldoende is voor een hond met allergie.... "


Hm dat kan natuurlijk, zo zie je wat een verschil van ervaring iemand kan hebben bij dezelfde dierenarts. Dat advies qua allergie is inderdaad wel vreemd.. Gelukkig is het nu wel goed gekomen met Merry!

Ben nog niet voor iets heel serieus daar geweest met Bo, hoop dat dat ook even zo blijft, maar dan kan ik altijd nog ergens anders heen gaan (of terug naar blommaart) maar dat zie ik dan wel weer.

Ik heb tot nu toe alleen jouw ervaring en die van een ander vriendinnetje hier in de buurt en die is ook tevreden dus benieuwd naar de andere mensen :-D

honden page profiel Merry & MeMerry & Me 3 doggies

honden foto van Merry & Me

In kruidenwijk (dacht ik) zit een dierenarts die ook holistische is. Dierenarts Hof.

carla (Gast)

heb mijn beide honden laten inenten bij Ranzijn Almere voor de actieprijs  van 20,00 per hond. Allemaal prima. Helemaal niets mis mee. Mijn honden hebben er geen last van gehad. Het was een actie toen ze net begonnen, nu moet je wel de bijkomende consultkosten betalen, maar dat is per hond nog altijd 20,00 goedkoper. Ze kunnen dit goedkoop aanbieden omdat de reguliere dierenartsen vaak hoge kosten aan huur ,personeel moeten betalen. Dit heeft niets te maken dat ze zg.minder kwaliteit gebruiken.
Heb verleden jaar mijn 2 honden moeten laten steriliseren, en vond mijn eigen dierenarts erg duur. Ben even gaan
bellen naar andere dierenartsen in de buurt, en ben toen naar Waterwijk gegaan. het scheelde mij totaal 350,00. Dit is erg veel geld. En alles was prima, incl. nazorg, rompertje etc.  Dus het hoeft helemaal niet zo te zijn dat duurkoop het beste is voor de hond. Er zijn dierenartsen die een normale reële  prijs hanteren, en dierenartsen waarvan wij als klant het dure pand etc betalen met die torenhoge kosten. Toen ik later in het jaar naar mijn eigen dierenarts ging, vroegen ze of ik mijn honden nog moest laten steriliseren. Heb ze verteld dat ik het bij een ander heb laten doen omdat het heel veel geld scheelde, en ik ben geen dief van mijn eigen portemonnee. Dit vonden ze niet leuk en begonnen erover dat ze waarschijnlijk minder narcose etc.etc gebruiken. Wat een onzin. De kliniek in de Waterwijk is een goede dierenarts die al jaren bestaat, en wel weten hoe ze een sterilisatie uit moeten voeren.
Dus mijn motto is :altijd verder kijken dan je neus lang is,dit kan je heel veel geld schelen.

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + 3 doggies

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Het zou zo moeten zijn dat een dierenarts vraagt of de hond getiterd moet worden. Enten op datum vind ik niet goed. Als een hond op een bepaalde datum een enting heeft gehad, wil dat niet zeggen, dat precies 1 jaar later de antistoffen weg zijn. Als je wilt weten of er nog genoeg antistoffen zijn, zou er bloed afgenomen moeten worden en dat doen ze niet graag. Een hond kan ook een overdosis krijgen. Schijnbaar hebben de meeste dierenartsen hier toch geen problemen mee, terwijl ze het heus wel weten. Luca is elk jaar wel ge-ent en als ik had geweten wat ik nu weet had ik dat niet meer gedaan, maar hem getiterd. Romeo wordt getiterd en echt niet meer ge-ent op datum. De laatste 2 jaar had hij nog ruim voldoende antistoffen en ik ben ervan overtuigd dat straks als hij weer getiterd wordt, hij weer niets nodig heeft. Het zou mooi zijn als ze titerbepalingen met korting aanboden. Ik ken te veel honden die jaarlijks ge-ent worden, honden met hartklachten,long-problemen, zwakke weerstand, oude versleten honden, allemaal worden ze ge-ent, zonder te kijken naar de gesteldheid van de hond. Er zijn dierenartsen die zeggen dat een hond na de puppie-entingen levenslang beschermd is. Kinderen worden toch ook niet levenslang ge-ent ? Waarom honden dan wel ?

mia (Gast)

Hallo allemaal
Ik zit hier de reacties te lezen op de vaccinaties bij ranzijn
Dit zijn gediplomeerde dierenartsen
De reden dat het zo goedkoop is dat ranzijn het graag laag drempelig wil hebben
Ook kan het voordelig aangeboden worden doordat het groot ingekocht wordt en dus kwantum korting gegeven wordt
De dierenartsen hebben geen huur, of andere opstart kosten 
Mijn eigen hond zit er ook en tot volle tevredenheid
En elke dierenarts kan een steekje laten vallen ook de meer gevestigde namen
Tot op heden nog geen klachten gehoord van andere dierenbezitters 
En inderdaad
ER WORDT GROF GELD VERDIEND DOOR DE ANDERE DIERENARTSEN

honden page profiel StippeltjeStippeltje 3 doggies

honden foto van Stippeltje

Als er honden zijn die klachten hebben na de enting, meer dan normaal, dan kan dat zeker wel van de entstoffen komen. De meeste dierenartsen gebruiken Vanguard of Nobivac. Cocktail wordt om de 3 jaar geënt, Weil en eventueel Kennelhoest elk jaar. Rabiës is alleen noodzakelijk als je naar het buitenland gaat en is ook 3 jaar geldig.

Ondanks dat er precies hetzelfde in zit kun je wel degelijk anders reageren. Hoeveel mensen zijn er niet die niet tegen bepaalde generieke medicatie kunnen. Misschien is dat bij entstoffen ook wel zo.

honden page profiel Inge, baasje van Bo & JessyInge, baasje van Bo & Jessy 3 doggies

honden foto van Inge, baasje van Bo & Jessy

Ook ik heb niet zulke goede berichten over ranzijn in Alkmaar gehoord ( ik woon in Alkmaar ) mn eigen dierenarts is wel een stuk duurder, maar daar ga ik wel met een gerust gevoel heen! en dat is mij ook wat waard.. :-)

LindaNieman (Gast)

Hallo. Wij hebben vorige week ons kleine hondje laten vaccineren, en ook "laten Helpen".bij Ranzijn Dierenarts in Almere Buiten.Het is allemaal uitstekend verlopen, supervriendelijk en volgens mij vakkundig. De wond heeft er steeds prima uit gezien! Hondje was en is nog steeds helemaal blij. Meerdere keren geweest, want natuurlijk is niet alles tegelijk gegaan. Vaccineren twee keer in totaal, operatie en daarbij ook nog getrimd.(niet bij de arts uiteraard).Ze belden zelfs nog keurig netjes als nazorg naar ons! Ons hondje gaat er heel vrolijk naar toe, nog steeds! en dat zegt mij heel erg veel! Dus alle verhalen hier over goedkoop duurkoop ben ik het niet mee eens. Ze gaan echt heel lief met de dieren om. Dit wilde ik toch even kwijt.

honden page profiel Ilse & BaileyIlse & Baileyspeciaal aangestelde fokker 3 doggies

honden foto van Ilse & Bailey

Mijn pup is met de fokker naar Ranzijn Alkmaar gegaan voor de pupcontrole en de enting.
In het paspoort staat dat hij nog maar 1 ingedaalde bal heeft, terwijl mijn vriendin dierenarts asstistente is en al duidelijk 2 ballen voelde en ik heb het ook gevoeld.
Toen hij bij mij kwam naar andere dierenarts en die zei ook meteen dat hij twee ingedaalde ballen heeft.
Dat vond ik wel een beetje apart, zo kundig lijken deze dierenartsen dan niet te zijn naar mijn idee??

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

de besten van de klas zullen niet bij ranzijn terecht komen ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Ranzijn dierenarts - goedkoop is duurkoop? " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 3 123
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^