Gevalletje?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel WilmaWilma

honden foto van Wilma

Afgelopen zaterdag was ik even in C&A, om een lekkere warme flanellen pyjama te kopen. Ik had Barca bij me en in die winkel is dat geen probleem. Al schuivend tussen de rekken vond ik precies wat ik zocht.

Niet al te kleurig en geen tuttige patroontjes, ook niet saai! Goede kwaliteit en de prijs was alleszins redelijk. Op naar de kassa.

Gelukkig stond er niet zo'n lange rij en was ik dus snel aan de buurt. Zijdelings gaf ik Barca het 'zit' commando. Ik vind het zo onhandig om te pinnen met een trekkende hond aan je arm. Op het moment dat ik mijn pasje door de pinmachine wilde halen vroeg de verkoopster "wilt u dat gevalletje ook afreken?" Ik keek haar aan en ik zag dat ze naar beneden wees. Dus lachtte ik en zei "nee hoor, die heb ik al ruim een jaar geleden afgerekend."

Ik was er namelijk van overtuigd dat ze doelde op Barca, maar niks bleek minder waar toen ze zei "mevrouw, dat kan niet hoor, het is net in onze collectie!"

Ik draaide mij half om en zag een stralende, staartzwaaiende Bassie met een vreemd 'gevalletje' in zijn bekje, schaamde me dood!

Hoe komt ie daar nou aan? Ondertussen probeerde ik het gevalletje fatsoenlijk uit zijn bekje te redden. De verkoopster wilde het graag eerst controleren voordat ik het terughing. Gelukkig had hij alleen maar het plastich hangertje in zijn bekje gehad en niet wat er aan dat plastich hangertje hing.

De verkoopster hield een erotich getint en weinig verhullend stringetje omhoog van een foeilijk materiaal en een bijbehorend b-htje. Ik kon het geen ondergoed noemen. Dat walgelijke nylon kant en dan die kleur..zwart tijgerpatroon....voor de winter vond ik het allemaal iets teveel van het slechte. :-)

De verkoopster strekte haar armen nogal overdreven ver voor zich uit en Barca probeerde opnieuw om het gevalletje in zijn bekje te krijgen, tot grote hilariteit van de inmiddels wachtende rij. Gelukkig, de verkoopster keurde haar setje goed en ik mocht afrekenen. Ze hing zelf het setje wel terug en ik ben met een sneltreinvaart de winkel uitgelopen...met een Bassie die de hele winkelstraat alleen maar met zijn staartje heeft gezwaaid.

Hoe vaak ik ook vertelde dat dit echt niet mocht...het kom hem -vrees ik- niks schelen. Een voordeel kon ik nog ontdekken. Op het kaartje van dat setje stond: maat 36!

Bassie toch!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Gevalletje?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Margje & BikoMargje & Bikobijna goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Margje & Biko

:-D
Hilarisch!!

honden page profiel LindaLinda 3 doggies

honden foto van Linda

Winkelen met een jonge hond... heel herkenbaar!

honden page profiel EstherEsther 3 doggies

honden foto van Esther

Hahahahaha... super!!!

Helaas voor Barca dat jullie smaken uiteen lopen, weet zeker dat ie het goed bedoeld heeft:-D

honden page profiel    Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre** 3 doggies

honden foto van    Ilja & ***Sterre**

Hoi Wilma,

Dat setje was natuurlijk voor de Bouv van je buurtjes... :-D
Maar dat teefje heeft wel een maatje meer.... ;-)

Of had Basie misschien Sterre in gedachte, die heeft wel maatje 36...

honden foto van Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***

hahah wat moet dat een grappig gezicht zijn geweest. Alhoewel ik me voor kan stellen, dat je zelf wel even rood aanliep....Ik denk dat Barca toch even iets leuks voor je uit wou zoeken!! Jammer dat je het achteraf dan niet zo mooi vind....

Groetjes Monique

honden page profiel joke&taatjoke&taat 3 doggies

honden foto van joke&taat

Hoi wilma
Ik zit hier even vreselijk te lachen .Die barca is me er eentje hoor .Maatje 36 daar passen wij toch allemaal niet meer in .Ik kan begrijpen dat je rood aan liep en dat je dacht gauw weg wezen had ik ook gedaan .
groetjes joke en taat

honden page profiel 3 doggies

Stoute gedachten... Zijn al die Bassies van die eh......?

honden page profiel rosannerosanne 3 doggies

honden foto van rosanne

Hahahahh :-)

Geweldig :-D

honden page profiel SarahSarah 3 doggies

honden foto van Sarah

Whahahahahahaha, wat heb ik genoten van dit verhaal. Super gewoon. Mag ik je lieverd eens lenen?????? Misschien dat hij ook vindt dat ik een maatje 36 heb????? Hihihihihi, zou me ook helemaal in de wolken voelen, krijgt hij er nog een dikke kluif bovenop.

Fantastische hond heb jij.

Groetjes van ons

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Gevalletje?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^