Wat is Bryan?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Ben en BryanBen en Bryan

honden foto van Ben en Bryan

Ik twijfel al sinds Bryan 4 maanden is sterk aan zijn ras. Voornamelijk door zijn formaat. Ook zijn oren zijn een beetje vreemd.

Ik ben gek op Bryan, maar het lijkt me leuk om te weten wat hij nou ongeveer is. Ik zag er eerder nog wat stafford in, maar nu hij wat groter is eigenlijk niet meer.

Bryan heb ik gekregen als Jack Russel. Zijn moeder zag er niet heel anders uit dan Ben (andere Jack Russel van mij) maar was wel wat groter. Bryan is van 03/07/2012 en weegt nu 12 a 13 kilo. Ben weegt maar 7.5 a 8 kilo en is 5 jaar. Ben heeft zijn laatste 1,5 kilo pas gekregen toen hij 10 tot 12 maanden was.

Ik heb wel een hond gezien die Bryans vader moest voorstellen, maar ik denk niet dat dit zijn vader was. Bryan heeft hele andere oren.

Bryan is overigens gezond, mankeert niks. Hij was een ongelukje volgens die mevrouw waar hij vandaan kwam. Haar loopse teefje was bij ongeluk gedekt.

Ik ben benieuwd wat jullie in hem zien. Ik heb het eerder gevraagd, maar hij is nu zon beetje groot. Ik denk niet dat hij nog veel zal veranderen. Bij Ben zat t gewicht wat hij als laatste aankwam voornamelijk in de spieren van de poten en dat zag je bijna niet terug in het formaat.

Op straat word Bryan ook vaak aangewezen als neppert. Als mensen vragen wat voor ras hij is en ik vol trots Jack Russel zeg kijken ze me echt vol ongeloof aan. Terwijl ze t bij Ben direct zien.

Bryan is het bruine hondje:













Het maakt me echt niet uit WAT hij is.. Hij is lief, gezond en een goed maatje voor Ben. Maar nieuwsgierig zijn mag toch?

Karakter:
Speels, rustig, sociaal.. Soms binnen in huis dominant naar grotere reuen, tegenover Ben is hij helemaal niet dominant!
Buiten is hij rustig, snuffelt veel.. Laat zich weinig horen.

Als je met Bryan in een kamer zit en je hem niet roept, merk je niet dat hij aanwezig is. Hij komt alleen als hij uitgenodigd word. Maar dit heb ik hem bewust aangeleerd. Ben komt ook alleen als ik hem roep.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wat is Bryan?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel NoortjeNoortje 3 doggies

honden foto van Noortje

Ik keek alleen naar de fotos en zag er idd klein beetje stafford in maar vooral JR.

honden page profiel Ben en BryanBen en Bryan

honden foto van Ben en Bryan

Stafford zag ik voornamelijk in zijn oren en schouders. Maar zijn schouders zette daarna ineens niet meer uit. En de bek die wat voller is dan die van de doorsnee Jack Russel. Hij is gewoon wat forser. Misschien komt dat nog, hij is tenslotte nog maar 9 maanden!

honden page profiel Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest. 3 doggies

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

een boerenfox ?ach als al niet zeker is wat de vader isdan kan je blijven gissenzelfs als de moeder een niet zuivere jackrussel is dan kom je er niet achter ,hou het op een boerenfox dat klinkt leuker ,het belangrijkste is zijn karakter toch niet zijn afstamming groeten Hein.

honden page profiel oukjeoukjespeciaal aangestelde fokker 3 doggies

honden foto van oukje

Ik vind het hoofd een beetje op een mechelse herder lijken. Het is altijd moeilijk te zien op een foto.

honden page profiel Ben en BryanBen en Bryan

honden foto van Ben en Bryan

Herder? Maar Bryan heeft korte pootjes toch?

honden page profiel chaitanchaitan

honden foto van chaitan

Ik ga met Hein mee.
Dacht ook gelijk aan een boerenfox ;-)

honden page profiel sorayasoraya

honden foto van soraya

Hoe zag het hondje er dan uit ,wat zijn vader moest voorstellen?
Denk ook iets met Staff,of misschien was de vader half/half (staff/jack).
Ik zie ook zeker bij zijn pup foto's dat Staf puppensmoeltje er in.En bij de laatste foto vind ik zijn borst erg Staff achtig.En ook zijn oortjes  neigen naar Staff oortjes.

honden page profiel Ben en BryanBen en Bryan

honden foto van Ben en Bryan

Boerenfox had ik echt helemaal niet aan gedacht, omdat die gewoon slank uitvallen, haha. Bryan is breed voor zijn formaat, echt breed. Hij heeft inderdaad een mooie volle borst, en is nog niet compleet daar naar mijn idee. Ik denk dat daar nog wel wat bij komt. Formaat denk ik dat hij wel compleet is.

Moederhond zal misschien 8 a 9 kilo geweest zijn. Ik vond haar groot voor een teefje. Maar ze had ze zelfde vormen en oren als Ben. Wel had ze de zelfde kleurstelling als Bryan heeft.

Misschien is de biologische vader een boerenfox met stafford en half jack russel? Want het Jack Russel overheerst volledig in Bryan. Hij is in karakter niet veel anders dan Ben. Hij is wel wat feller als hij iets wilt hebben, maar dat kan ook komen omdat Ben gecastreerd is en Bryan niet.

Precies ga ik t nooit weten... Maar gissen mag! :-D

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Ik dacht, net als Noortje, ook wat Stafford te zien, maar op die vierde foto heeft ie toch een wat te lange neus voor een Stafford. 
 
Beetje raden wat erin zit is altijd leuk, heb ik hier toen ook gevraagd. Nog steeds vraag ik het me soms af, maar je zult het nooit zeker weten.

honden page profiel Ben en BryanBen en Bryan

honden foto van Ben en Bryan

Bryans neus lijkt op die foto inderdaad lang, maar zijn neus is korter dan die van Ben

honden page profiel snoopy, rikkie , lady en xanasnoopy, rikkie , lady en xana

honden foto van snoopy, rikkie , lady en xana

vrienden van ons hebben ook een boerenfox en ik vind dat hij heel veel weg heeft van dat ras, die van hen is ook 1 en al spieren dus ga ik ook voor boerenfox, wat zegt de da eigenlijk dat het is?

honden page profiel Kim & Peet met Cooper & QuieroKim & Peet met Cooper & Quiero

honden foto van Kim & Peet met Cooper & Quiero

boerenfox X jack x staphord

honden page profiel Ben en BryanBen en Bryan

honden foto van Ben en Bryan

" vrienden van ons hebben ook een boerenfox en ik vind dat hij heel veel weg heeft van dat ras, die van hen is ook 1 en al spieren dus ga ik ook voor boerenfox, wat zegt de da eigenlijk dat het is? "


de dierenarts wist t ook niet..
In zijn paspoort heeft de dierenarts Jack Russel kruising neergezet

Ik heb vroeger een boerenfox gehad.. Die was juist HEEEL atletisch.. Dun.. Dunne pootjes.. Bryan is meer breed met goeie poten.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wat is Bryan?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: puppyparty
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^