is mijn hond een rashond?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Marinda - Jarvis & ParkerMarinda - Jarvis & Parker

honden foto van Marinda - Jarvis & Parker

" een goede fokker daar moet je niet bij vragen hoe en wat iv met  de pedigre.
ze hebben de map mey copies van vader hond.
en van moederhond klaarliggen  de oficiele papieren !!! stamboom. dna. hd fokvergunningen alle gezondheidsuitslagen vb de EU. Csnb. MDR1 gen enz.
op de stamboom staat de hd van alle generaties terug van de ouders grootouders overgrootouders en nog 1 verder.
sommige gaan zelfs nog verder.
de meeste kennen de lijnen en reserveren pups al voor ze drachtig worden.
als je af en toe een show bezoekt leer je ook de honden en de karakters kennen.
en wat ik nog wilde zeggen.
 
aan een rashonvd word niet veel verdiend.
tel maar eens de nestaangifte.
dna per nest of per pup.
stamboom per pup
inentingen per pup
chip per pup
ontwormingen per pup.
controles teefjes echo's
 
Bloedprikken 4 a 6 keer. labokosten
dekgeld.
controle pups binne de 24 uur van de geboorte al dan niet nacht of weekenddienst.
al dan niet kijzersnede of een begrafenis van moeder...
melkpoeder en al wat je nodig hebt.
eten voor de pups en eten om mee te geven. speeltjes.halsbandjes. knabeltjes voor de nieuwe eigenaar.
 
ik denk dat een goede fokker dat met het nest en teefje inzit soms word onderschat welke kosten we hebben.
om mensen gelukkig te maken met een gezonde pup ! "

 Om nog maar te zwijgen over het stuk tijd wat het kost, en eventuele onverwachte kosten (denk aan zieke moeder, zieke pups). Ik heb mijn pup al zindelijk mee gekregen, daar hebben heel veel onderbroken nachten aan vast gezeten om dat voor elkaar te krijgen. Chapeau voor de fokker! Dat is het geld meer dan waard

honden page profiel Nadine Nadine goedgekeurde fokker

honden foto van Nadine

ik heb al een pupje gehad met longonsteking rx laten nemen medikatie enz..

heb al een pup gehad met open buikje verschrikkelijk om mee te maken en over 3 maand is de mama van 3 pups overleden.

dure operatie...en ze is sanderdaags toch overleden...

pupjes waten juist geen 6 weken...

de mooiste tijd voor te socializeren hebben met trane gedaan.

pupbezoek ging gewoon door...

verschrikkelijk

honden page profiel RenateRenate

" Ik heb een bullmastiffpup gekocht met stamboom sint Hubertus , er mankeert vanalles aan , aan de stamboom te zien is het een incestgeval want er komt een naam 4 maal voor , zowel langs moedereszijde als vaderszijde . De hond is incontinent geworden bij de eerste loopsheid enz.... . Ik wil geen hond meer met stamboom want volgens mij is een stamboom zeker geen garantie op een gezonde hond . Hij is enkel veel duurder !!!!! "

 



Inteelt of incest zoals jij het noemt, is niet hetzelfde als lijnteelt. Bij lijnteelt gebeurt het idd dat een naam meer dan één keer op de stamboom komt. Dat hoeft geen probleem te zijn. Ik ken fokkers die het minst tevreden zijn van hun outcross en dat dus nooit meer doen. Dat de hond incontinent wordt na de eerste loopsheid, wat heeft dat met de stamboom te maken? Stamboom betekent niet dat de hond nooit ziek zal worden of problemen krijgen, wel dat erfelijke afwijkingen zoveel mogelijk uitgesloten worden. Je krijgt als koper de kans om dat allemaal uit te zoeken, want je kent de ouders en voorouders. Dat zal je niet lukken als je een volgende hond bij een handelaar of particulier haalt. Daar heb je heel wat meer kans op inteelt.

honden page profiel RenateRenate

" Wat je zou kunnen doen om de hond over deze angsten heen te helpen is om mensen hem lekkere brokjes te laten geven. Zo kun je hem opnieuw misschien wat een positieve associatie geven van mensen. Ozzie was altijd bang van mensen met rare kleren zoals vissers en tuinmannen. Zij helpen Ozzie door hem een brokje te geven waardoor dit steeds makkelijker gaat.

Met deze hond zou ik naar plaatsen gaan waar veel mensen zijn die hem willen aaien en aandacht aan hem schenken. De veerboot naar Schiermonnikoog was ideaal hiervoor...de markt trouwens ook. Vraag veel mensen om hem brokjes te geven die jij weer aan hun geeft. Ik weet niet hoe oud jouw puppie is, maar het kan ook zijn dat hij in de angstfase zit...Dat moet jij de puppie bevestigen dat iets helemaal niet angstig is. Wanneer hij bang is ook niet troosten. "

 


Met deze aanpak ben ik het niet eens. Ten eerste kan de hond helemaal overprikkeld raken door vreemden die hem aaien, ten tweede vind ik het geen goed idee een hond te leren snoepjes aan te nemen van vreemden.

TwasEchtNiets (Gast)

Los van de vraag is mijn hond een rashond, (wat betreft honden verkregen vanuit dit bedrijf dus zeker niet zo zal zijn) een algemeen verhaal over een bezoek aan deze fokker (het Eijkenhof) : 

Ik ben samen met mijn vriendin een kijkje gaan nemen bij dit in eerste instantie redelijk uitziende "bedrijf". Niets is minder waar, wat een verschrikking! We wisten natuurlijk al dat zoveel soorten bij 1 fokker niet fatsoenlijk kon zijn maar de website was veel belovend, tevens was er niets te vinden op internet over dit bedrijf. Geen reviews of ervaringen. Echter 1 vermelding van teveel rassen te koop. 

Door het gebrek aan niet vindbare voorinformatie wilde we dan toch maar eens gaan kijken hoe het er aan toe gaat bij deze fokker.
Na een afspraak gemaakt te hebben gingen we op pad.

Het begint al met de aankomst, het pand ziet er vervallen i.p.v. proper uit. We drukken op de bel en geven aan dat we een afspraak hebben, de poort gaat open, na ongeveer 10 minuten wachten komt er iemand zonder levenslust en enige vrolijkheid of passie aangesjokt, kom maar mee zegt ze.
Vervolgens worden we in een hokje geplaatst (toepasselijk), in de hoek ligt pies op de grond en in een hokje onder de tafel ligt een hele oude hond die zich amper kan bewegen lijkt het. Tevens stinkt het er enorm. 

Ze vraagt aan ons, jullie kwamen voor?
Na bekend gemaakt te hebben waarvoor we kwamen kijken (gek toch, ik had dat al in de afspraak maken aangegeven?) gaat ze de pups halen.
De deur staat open en we kunnen een aantal kleine verblijven zien, een schuur met planken als afscheiding tussen de hokken, in 1 van de hokken zien we aantal hondjes zitten die naar ons blaffen.

Even later komt de betreffende moederhond binnen gedarteld met de vrouwelijke pups in de handen van de fokster.
Ze laat de pups los en het is een vrolijke boel, echter de pups zijn allemaal doorweekt nat, ... raar...  Bij enkele van de beestjes is goed te zien dat de kont nog helemaal onder het zaagsel zit ... vreemd...
Gezegd mag worden dat de pups er levendig en vrolijk uit zagen. Terwijl wij kijken, pakt de fokster een map waar ze ongeïnteresseerd in zit te bladeren en werken zonder iets te zeggen.  
Bij de vraag naar de vader krijgen we een nonchalante reactie dat die aanwezig is maar dat die niet bij de pups meer komt.
De fokster geeft aan dat hij zijn dingetje gedaan heeft en dat de moeder de rest moet doen, (is dat zo, vraag ik me  ter plaatse af?..). Vervolgens vragen we naar de mannelijke pups, ze neemt de moeder en pups weer mee en  haalt het nog beschikbare beestje (waarom zit dit beestje apart... :S) Dit beestje is een stuk minder actief, niet opgewekt en in eerste instantie een beetje angstig. Al snel went hij aan onze geur en is het beestje wat actiever. Al met al ook een schat van een beest maar wederom doorweekt. Na aandringen op het zien van de vader brengt ze de pup terug en komt ze terug met de vader. Deze al oudere hond is uiterst vriendelijk maar wat zijn verzorging betreft maakt ik me grote zorgen. Een doffe vacht met totaal niet zachte haren die zelfs in de klit lijken te zitten, met kleine nijpende ogen kijkt hij ons aan. Inmiddels lopen er ook andere honden over het terrein, velen van hen met uitgezakte totaal uitgemolken tepels lijkt het wel.  We hadden nog nooit zoiets gezien, labradors met gewoon daadwerkelijk uiers onder zich hangen. Uiers? JA echt uiers, in het formaat koe.
De rest van de verblijven werden niet getoond en door het niet enthousiaste gedrag van de fokster durfde we het eigenlijk ook maar niet te vragen. (Achteraf gezien niet zo heel gek aangezien alles er zo vervallen uitzag)
Ow, daar zijn de volgende potentiële kopers al. Nou goed we willen er nog even over nadenken mochten we interesse hebben hoe werkt dat dan, kunnen we reserveren en het laten weten of? Nou bel van de week nog even terug, mocht ik ze dan nog hebben kun je er eentje kopen geeft ze aan.

Terwijl we het terrein aflopen denk ik nog na over de doorweekte pups, dan raakt het me, die pups moeten in een bad met water gegooid zijn in die 10 minuten dat wij hebben moeten wachten. 
Als met al zouden we de pups ZO een beter onderkomen kunnen geven MAAR dit soort praktijken in stand houden, HELL NO! Vandaar ook geen hond hier gehaald en ik raad iedereen aan dit ook NIET te doen. 

Inmiddels hebben wij via een officiële erkende en aangesloten kennel een leuke pup gereserveerd die we over een leuke tijd in huis gaan krijgen. Wat een wereld van verschil! 

honden page profiel RenateRenate

Je moet echt van je hart een steen maken op zo'n moment. Er wegblijven lijkt mij nog het beste, ik zou bang zijn voor de ziektes die ik ongewild zou mee naar buiten brengen.

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

TWasEchtNiets:

Top! Ik vind het goed dat je bent wezen kijken. Misschien kun je een review plaatsen op hun site of hun google-stukje waar je bij terecht komt als je de kennelnaam intypt. Op die manier zien potentiële pupkopers het sneller.

Veel plezier met jullie toekomstige pup!

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

TWasEchtNiets,

 

Heel knap dat je je niet hebt laten inpakken door een dergelijek puppyhandelaar.

 

Een "officiële erkende en aangesloten kennel" zegt nog niet zo veel. Waarbij aangesloten? Zelfs broodfokkers en handelaren in pups uit Oost Europa krijgen een VBK nr. voor hun kennel; dus zijn officieel erkend door de overheid als houders van dieren. Zijn beide ouders van de pup, die je nu op het oog hebt, getest op erfelijke aandoeningen? Wat voor ras is je toekomstige pup?

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

Lijnteeld is een vorm van inteeld

Anoniem (Gast)

Mijn God mensen..
Ik heb mijn hond gehaald bij het Eikenhof.
Wat het aantal rassen betreft kun je het bezien als een broodfokker maar deze is dat zeker niet.
Mijn hond heeft geen stamboom nee, maar is een enorm gelukkige gezonde en vrolijke hond.
Eveneens ken ook de rest van het nest en veel mensen die ook daar hun hond hebben gehaald en die hebben allemaal een gezonde hond en hebben totaal geen problemen ook niet bij de socialisatie.
Misschien in plaats vanuit gaan van jullie eigen veronderstellingen vragen aan mensen die hun hond daar hebben gehaald. 
Als je een hond prive gaat halen of bij iemand die niet op de lijst van broodfokkers staat kun je evenzeer pech hebben.
Bij het eikenhof letten ze tevens wel op erfelijke ziektes. En ja ze hebben meerdere rassen, maar deze zitten er allemaal heel netjes en verzorgd bij. En ze fokken per ras ook met meerdere moeders en niet telkens de zelfde om ze rust te geven en evenzeer ziektes en dergelijke te voorkomen.
Ik vraag me af wie hier nu de onwetende zijn..?
Jullie die niet goed navraag doen en verkeerde conclusies trekken of ik..?
Maar ja hypocriete mensen zijn er veel jammer genoeg....

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

Anoniem sluikreclame,je bent daar werkzaam ook enig financieel belang?

 

Meerdere rassen,meerdere moeders gewoon dus een fokschuur.

Nee,ik hoef geen advies van mensen die daar hun hond halen ook al zou de hond zo gezond zijn als een vis.

Nimmer of nooit zou ik een hond kopen in een fokschuur.

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

" Als je hond voldoet aan een beschrijving is het een rashond ? De mijne voldoet niet aan de beschrijvingen maar is wel degelijk een rashond met stamboom.

Alleen als je hond een stamboom heeft weet je 100 % zeker wat voor ras het is. "

 Dit dus.. Sowieso zijn honden ook individuen ze zijn niet allemaal hetzelfde ook al zijn behoren ze tot 1 ras. Dat zie je toch al op het moment dat je bij een nest pups op bezoek gaat? Allemaal andere hondjes kwa gedrag.

Brigitte (Gast)

Anoniem,
pech kan je inderdaad altijd hebben, maar daar een hond kopen is pech opzoeken ;-).
arme mama :'( .
fijn als jou hond gezond is maar gelukkig hebben ze hier een forum en mensen met gezond verstand :-)

Anoniem (Gast)

" Mijn God mensen..Ik heb mijn hond gehaald bij het Eikenhof.Wat het aantal rassen betreft kun je het bezien als een broodfokker maar deze is dat zeker niet.Mijn hond heeft geen stamboom nee, maar is een enorm gelukkige gezonde en vrolijke hond.Eveneens ken ook de rest van het nest en veel mensen die ook daar hun hond hebben gehaald en die hebben allemaal een gezonde hond en hebben totaal geen problemen ook niet bij de socialisatie.Misschien in plaats vanuit gaan van jullie eigen veronderstellingen vragen aan mensen die hun hond daar hebben gehaald. Als je een hond prive gaat halen of bij iemand die niet op de lijst van broodfokkers staat kun je evenzeer pech hebben.Bij het eikenhof letten ze tevens wel op erfelijke ziektes. En ja ze hebben meerdere rassen, maar deze zitten er allemaal heel netjes en verzorgd bij. En ze fokken per ras ook met meerdere moeders en niet telkens de zelfde om ze rust te geven en evenzeer ziektes en dergelijke te voorkomen.Ik vraag me af wie hier nu de onwetende zijn..?Jullie die niet goed navraag doen en verkeerde conclusies trekken of ik..?Maar ja hypocriete mensen zijn er veel jammer genoeg.... "

Laat me niet lachen.

bij het Eikenhof "letten" ze op erfelijke ziektes.

 

Ers is een groot verschil tussen ergens op "letten" en effectief laten testen op, en resultaat testen vrij geven.

 

Anoniem (Gast)

" Mijn God mensen..Ik heb mijn hond gehaald bij het Eikenhof.Wat het aantal rassen betreft kun je het bezien als een broodfokker maar deze is dat zeker niet.Mijn hond heeft geen stamboom nee, maar is een enorm gelukkige gezonde en vrolijke hond.Eveneens ken ook de rest van het nest en veel mensen die ook daar hun hond hebben gehaald en die hebben allemaal een gezonde hond en hebben totaal geen problemen ook niet bij de socialisatie.Misschien in plaats vanuit gaan van jullie eigen veronderstellingen vragen aan mensen die hun hond daar hebben gehaald. Als je een hond prive gaat halen of bij iemand die niet op de lijst van broodfokkers staat kun je evenzeer pech hebben.Bij het eikenhof letten ze tevens wel op erfelijke ziektes. En ja ze hebben meerdere rassen, maar deze zitten er allemaal heel netjes en verzorgd bij. En ze fokken per ras ook met meerdere moeders en niet telkens de zelfde om ze rust te geven en evenzeer ziektes en dergelijke te voorkomen.Ik vraag me af wie hier nu de onwetende zijn..?Jullie die niet goed navraag doen en verkeerde conclusies trekken of ik..?Maar ja hypocriete mensen zijn er veel jammer genoeg.... "

Laat me niet lachen.

bij het Eikenhof "letten" ze op erfelijke ziektes.

 

Ers is een groot verschil tussen ergens op "letten" en effectief laten testen op, en resultaat testen vrij geven.

 

honden page profiel XtineXtinegoedgekeurde fokker

honden foto van Xtine

Oeps, het een en ander mis gelopen.

Het voorgaande was mijn reactie en staat er dan nog eens dubbel op.

Geen idee van hoe dit is gebeurt.

Anoniem (Gast)

" Mijn God mensen..Ik heb mijn hond gehaald bij het Eikenhof.Wat het aantal rassen betreft kun je het bezien als een broodfokker maar deze is dat zeker niet.Mijn hond heeft geen stamboom nee, maar is een enorm gelukkige gezonde en vrolijke hond.Eveneens ken ook de rest van het nest en veel mensen die ook daar hun hond hebben gehaald en die hebben allemaal een gezonde hond en hebben totaal geen problemen ook niet bij de socialisatie.Misschien in plaats vanuit gaan van jullie eigen veronderstellingen vragen aan mensen die hun hond daar hebben gehaald. Als je een hond prive gaat halen of bij iemand die niet op de lijst van broodfokkers staat kun je evenzeer pech hebben.Bij het eikenhof letten ze tevens wel op erfelijke ziektes. En ja ze hebben meerdere rassen, maar deze zitten er allemaal heel netjes en verzorgd bij. En ze fokken per ras ook met meerdere moeders en niet telkens de zelfde om ze rust te geven en evenzeer ziektes en dergelijke te voorkomen.Ik vraag me af wie hier nu de onwetende zijn..?Jullie die niet goed navraag doen en verkeerde conclusies trekken of ik..?Maar ja hypocriete mensen zijn er veel jammer genoeg.... "

Uhm sorry? Wie is hier nu de Hypocriet? De enige hypocriet hier is degene die het hier voor op durft te nemen. 

Ik ben daar geweest en ik heb de ellende zelf mogen constateren, uitgemolken beesten, stinkend en verdeeld in kleine hokken. Dus ik denk dat ik recht van spreken heb, je argument van praat met mensen die er geweest zijn is dus klink klare onzin. Ja ze zullen daar misschien niet het slechtste van het slechtste zijn, dat schrijf ik ook, maar ga toch weg met je onzin praat. Het is absoluut niet hoe het moet zijn en te sneu voor woorden. De eigenaresse gaf aan ongeveer 90 honden te hebben en bij elk nest staat opgegroeid binnenshuis? Ja tuurlijk, ze bedoelen vast aan een huis genaamd; een schuur. Vooruit deze schuur zal misschien niet afgetopt zijn met deksels op de h0kjes, maar serieus? Wat een onzin kraam je uit, ga toch weg van dit soort forums om de werkelijkheid te proberen te verzachten. Het is duidelijk dat je geen kennis hebt of doet alsof je geen kennis hebt over deze maar met 2 woorden te beschrijven Duistere Praktijken. Bah,  Gelukkig snapt het grote meerendeel dat dit inderdaad netzo als andere in zijn soort, een slecht adres is.  

Anoniem (Gast)

WasEchtNiets,
 
Heel knap dat je je niet hebt laten inpakken door een dergelijek puppyhandelaar.
 
Een "officiële erkende en aangesloten kennel" zegt nog niet zo veel. Waarbij aangesloten? Zelfs broodfokkers en handelaren in pups uit Oost Europa krijgen een VBK nr. voor hun kennel; dus zijn officieel erkend door de overheid als houders van dieren. Zijn beide ouders van de pup, die je nu op het oog hebt, getest op erfelijke aandoeningen? Wat voor ras is je toekomstige pup? "

Hey Loesje, 

Leuk dat je het vraagt. Om de anonimiteit van de eigenaren en mezelf te waarborgen houd ik het specifieke ras even voor mezelf. Maar ze zijn aangesloten bij de erkende (inter)nationale rashondenclub van het betreffende ras. Daarnaast hebben de ouders testen gehad m.b.t. erfelijke ziektes. Het zijn 2 honden van een niet bij elkaar voorkomende bloedlijn en zonder erfelijke aandoeningen die niet uit oost europa of dergelijke komen. Ze zijn niet geforceerd gedekt maar ze hebben gewacht tot de natuur zijn werk heeft gedaan, ditduurde ong. 2 jaar. Het zijn dan ook de 1e pups van zowel de moeder als de vader hond. Tevens erg leuke en goede mensen, we gaan ook 1 a 2 wekelijks langs op de camping of thuis om een heerlijke gezellige avond te hebben met hen en de pups. Ook kijken we dagelijks van 10 tot 22.00 uur mee op een live webcam die ze gekocht en geinstalleer hebben. Zo kunnen we echt super fijn het hele groeiproces mee volgen, wat aangezien het 1.5 uur rijden is toch wel echt geweldig is. Echt super geweldige mensen die met zo veel liefde en zorg voor de beestjes zorgen! Ik zou iedereen een pup gunnen dat uit zo een habitant komt. DUS GEEN EIJKEHOF

Anoniem (Gast)

WasEchtNiets,
 
Heel knap dat je je niet hebt laten inpakken door een dergelijek puppyhandelaar.
 
Een "officiële erkende en aangesloten kennel" zegt nog niet zo veel. Waarbij aangesloten? Zelfs broodfokkers en handelaren in pups uit Oost Europa krijgen een VBK nr. voor hun kennel; dus zijn officieel erkend door de overheid als houders van dieren. Zijn beide ouders van de pup, die je nu op het oog hebt, getest op erfelijke aandoeningen? Wat voor ras is je toekomstige pup? "

Hey Loesje, 

Leuk dat je het vraagt. Om de anonimiteit van de eigenaren en mezelf te waarborgen houd ik het specifieke ras even voor mezelf. Maar ze zijn aangesloten bij de erkende (inter)nationale rashondenclub van het betreffende ras. Daarnaast hebben de ouders testen gehad m.b.t. erfelijke ziektes. Het zijn 2 honden van een niet bij elkaar voorkomende bloedlijn en zonder erfelijke aandoeningen die niet uit oost europa of dergelijke komen. Ze zijn niet geforceerd gedekt maar ze hebben gewacht tot de natuur zijn werk heeft gedaan, ditduurde ong. 2 jaar. Het zijn dan ook de 1e pups van zowel de moeder als de vader hond. Tevens erg leuke en goede mensen, we gaan ook 1 a 2 wekelijks langs op de camping of thuis om een heerlijke gezellige avond te hebben met hen en de pups. Ook kijken we dagelijks van 10 tot 22.00 uur mee op een live webcam die ze gekocht en geinstalleer hebben. Zo kunnen we echt super fijn het hele groeiproces mee volgen, wat aangezien het 1.5 uur rijden is toch wel echt geweldig is. Echt super geweldige mensen die met zo veel liefde en zorg voor de beestjes zorgen! Ik zou iedereen een pup gunnen dat uit zo een habitant komt. DUS GEEN EIJKEHOF

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

"
WasEchtNiets,   Heel knap dat je je niet hebt laten inpakken door een dergelijek puppyhandelaar.   Een "officiële erkende en aangesloten kennel" zegt nog niet zo veel. Waarbij aangesloten? Zelfs broodfokkers en handelaren in pups uit Oost Europa krijgen een VBK nr. voor hun kennel; dus zijn officieel erkend door de overheid als houders van dieren. Zijn beide ouders van de pup, die je nu op het oog hebt, getest op erfelijke aandoeningen? Wat voor ras is je toekomstige pup? "

Hey Loesje, 
Leuk dat je het vraagt. Om de anonimiteit van de eigenaren en mezelf te waarborgen houd ik het specifieke ras even voor mezelf. Maar ze zijn aangesloten bij de erkende (inter)nationale rashondenclub van het betreffende ras. Daarnaast hebben de ouders testen gehad m.b.t. erfelijke ziektes. Het zijn 2 honden van een niet bij elkaar voorkomende bloedlijn en zonder erfelijke aandoeningen die niet uit oost europa of dergelijke komen. Ze zijn niet geforceerd gedekt maar ze hebben gewacht tot de natuur zijn werk heeft gedaan, ditduurde ong. 2 jaar. Het zijn dan ook de 1e pups van zowel de moeder als de vader hond. Tevens erg leuke en goede mensen, we gaan ook 1 a 2 wekelijks langs op de camping of thuis om een heerlijke gezellige avond te hebben met hen en de pups. Ook kijken we dagelijks van 10 tot 22.00 uur mee op een live webcam die ze gekocht en geinstalleer hebben. Zo kunnen we echt super fijn het hele groeiproces mee volgen, wat aangezien het 1.5 uur rijden is toch wel echt geweldig is. Echt super geweldige mensen die met zo veel liefde en zorg voor de beestjes zorgen! Ik zou iedereen een pup gunnen dat uit zo een habitant komt. DUS GEEN EIJKEHOF "

 

Heerlijk om op deze manier al zoveel voorpret te hebben van de pup, die straks mee naar huis gaat. 

Wanneer mogen jullie de pup ophalen?

TWasEchtNiets (Gast)

Over een kleine 2 weken. Ja het is idd leuk ook al wordt het wachten wel steeds moeilijker haha. We hebben er dan ook gigantisch veel zin in. Heb je zelf ook een leuke hond? Of op zoek naar bijv? Ff iets vrolijks ipv die huigelaars die brdfokkers proberen te verdedigen ;).  

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Wachten kan lang duren, als je je ergens enorm op verheugt.

 

Ik heb zelf een geweldige dwergpoedel Casper; slim, trouw, atletisch, sociaal, ondeugend, eigenwijs.........

 

Als je een profiel aanmaakt, kan je de foto's van mijn dwergpoedel Casper zien. Ik heb mijn profiel gesloten voor gasten. Ik ben wel benieuwd naar foto's van jullie hond als hij/zij bij jullie is. Is het een teef of reu?

 

Caspers ouders zijn beide getest op patella luxatie en hebben de uitgebreide ECVO ogentest gehad met goede uitslagen. Alleen testen zegt niets; het gaat ten slotte om de resultaten.

 

Caspers moeder is outcross, geïmporteerd uit Canada en haar Canadese stamboom is omgezet naar een stamboom van de Raad van Beheer.

 

Hij is nu 3 1/2 jaar en ik hoop nog heeeeeeel lang plezier van hem te hebben. Dwergpoedels kunnen oud worden.

 

pagina 3 van 3 12 3
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^