Hoe doen jullie het? niet of weinig werken en een hond

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Yasmine, Perdie & OrgaYasmine, Perdie & Orga

honden foto van Yasmine, Perdie & Orga

Ik woon nog thuis bij mijn mama en zij werkt fulltime. Ik studeer nog, maar meestal heb ik halve dagen of 2 uur les en af en toe wat langer. Maar af en toe skip ik wel eens een les moet ik toegeven, dan studeer ik thuis :-) Ik moet ook nog minstens 2 jaar studeren, dus ik blijf nog een hele tijd thuis wonen (werken en sparen). Als ik later alleen zou gaan wonen zou ik er zeker rekening mee houden dat ik dicht bij mijn werk woon of parttime zou werken (indien mogelijk), maar dat zijn zorgen voor dan. Thuiswerken lijkt me echt geweldig! Voorlopig is Perdie dus heel weinig alleen thuis en als ik 's avonds uit wil gaan is dat geen probleem want dan is er altijd iemand thuis ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Hoe doen jullie het? niet of weinig werken en een hond" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Christel & DieksChristel & Dieks

honden foto van Christel & Dieks

Mail

honden page profiel LupiLupi

honden foto van Lupi

Toen we Lupi pas hadden, werkten zowel ik als mijn partner fulltime. Het is een weloverwogen keuze geweest om hem dagelijks naar mijn ouders te brengen. Zij hebben een labradorvrouwtje en de 2 amuseren zich prima.

Mijn partner is nu reeds een jaar werkloos. Hij is dus steeds thuis om op de hond te passen en ermee bezig te zijn. Als hij binnenkort terug hele dagen van huis is, gaat het opvangprincipe weer in werking.

Ik heb beperkt de mogelijkheid om enkele uren per week thuis te werken.

Na mijn uren ben ik veel met Lupi bezig, waaronder ca. 3/week ook hondenschool.

Het is een moeilijke afweging geweest, maar ik kan geen hond missen in mijn leven!

honden page profiel SiberienneSiberienne

honden foto van Siberienne

Ik werk 4 dagen pw, manlief 5 waarvan 2 thuis, twee dagen per week zijn ze hele dag alleen met z'n 2-en (van half negen tot zes ongeveer). Geen dagopvang hier in de buurt, maar de heren amuseren zich ook wel samen, buuv houdt wel een oogje in het zeil. Diensten kan ik gelukkig vanuit huis doen, da's 1x per 4 weken nu een hele week inclusief weekend,
Financieel niks te klagen.

Mireille

honden page profiel davendaven

honden foto van daven



ik werk partime 32 uur p week en hoofdzakelijk nachtdiensten :-D Ideaalste voor de honden ;-)

Ps: rijke vrouwen mogen mij altijd pben ;-) ;-)

honden page profiel B met D&A†B met D&A†

honden foto van B met D&A†

Ik werk 14 uur in de week in de zorg.
Ik ben elke middag lekker thuis.
De uren zijn over elke ochtend verspreid.

Patrick werkt gewoon full time.

honden page profiel N & dogs N & dogs

honden foto van N & dogs

Hier niet zo iemand die weinig werkt O-).. puppy's zijn opgevoed tijdens mijn school periode dus ik was veel thuis en mijn ma werkte halve dagen dus dat was ideaal. Nu werk ik fulltime en mijn vriend ook, we wonen nog niet op onszelf en hier is er iemand bijna de hele dag thuis dus nu gaat het nog goed. Hoe we dat straks gaan doen, geen idee eerlijk gezegd. De bijkeuken erg leuk maken denk ik?O-) Ze kunnen goed alleen dus denk niet dat dat het probleem word en we gaan s'ochtends met ze fietsen voordat we weggaan. Komt wel goed:-D..

honden page profiel MirjamMirjam

honden foto van Mirjam

Mijn man werkt fulltime en ik 28 uur per week met wisselende diensten in weekeind en avond. Daarbij heb ik nog een thuiswonende zoon van 19 die wisselende uren naar school gaat.
Ze zijn dus niet veel alleen.

honden page profiel ManjaManja

honden foto van Manja

Ik werk in een privékliniek, 32 uur, elke dag van half 8 tot 16.00 uur. Weekenden en de maandagen ben ik vrij.
Mijn vriend werkt in een TBS kliniek als maatschappelijk werker, werkt ook 32 uur maar 's avonds,  's nachts en om het weekend een heel weekend. Ideaal!
Het komt wel eens voor dat we toch tegelijk moeten werken, we willen Toby echt niet een hele dag alleen laten dus dan brengen we hem naar mijn ouders (trotse oppas opa en oma :-D) vinden ze helemaal geweldig!
Kan zijn dat mijn vriend straks meer overdag moet werken, gelukkig willen mijn ouders altijd helpen als het nodig is!

We hebben voor dat we Toby namen echt wel "stress" gehad over het feit of we hem wel genoeg aandacht konden geven. We hebben heeeeeeeel vaak een week planning gemaakt, haha.
Toby is in de 3 1/2 maanden dat we hem hebben nog nooit langer dan 3 uren alleen geweest en dit is denk ik op 1 hand te tellen.
Dus we zijn er best trots op dat we het zo goed regelen voor hem! Zou het ook niet anders kunnen!

honden page profiel Nouri Nouri

honden foto van Nouri

Mijn vriend werkt heel veel. ik ga nog naar school deeltijd (op maandag) en dan is nouri bij de dagoppas.ik werk 4 halve dagen, heel dichtbij. Nouri zit dus 4 dagen, 4 uurtjes alleen. Soms moet ik een hele dag werken en dag krijg ik een uur middag pauze, speciaal om Nouri uit te laten':-) maar dat komt nauwelijks voor. Tsja, ik zou graag 24/7 bij Nouri zijn maar dat gaat niet, er moet ook gewerkt wordenO-)

honden page profiel LoetjeLoetje

honden foto van Loetje

Mira gaat vaak met mijn man mee naar het werk. Ik heb een uitlaatservice, Spencer gaat een van de wandelingen mee en als Mira thuis is gaat zij een van de wandelingen mee. Wel hou ik speciaal twee middagen in de week vrij voor mijn eigen honden en voor bestellingen van voer dat ik verkoop.
Toen ik nog bij een ´baas´ werkte werkte ik 28 uur, op de hele dagen hadden we een uitlaatservice. Mijn man werkte toen ook nog bij een baas, fulltime.
Nu we allebei eigen baas zijn hebben we gelukkig meer regelmogelijkheid en kunnen we meer van onze honden genieten. En ik ook van die van anderen ;-)
Wij hebben wel een duur koophuis, houden van een avondje kroeg, ik hou ook wel van kleding kopen op z'n tijd en we gaan ook wel graag op vakantie met de motor of met de honden. Geen extravagante levensttijl of zo, maar we geven het wel graag uit aan plezier hebben, zeg maar.

honden foto van Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***

Mijn man werkt 32 uur en is 2 middagen in de week vrij. Ik zelf werk 28 uur en ben de overige middagen van de week thuis. Onze honden zijn dus van maandag t/m vrijdag van 8.15 uur tot 12.15 uur alleen. Na de middag is er over het algemeen altijd iemand thuis. Vind het zelf ideaal op deze manier....Het is voor de honden gewoon geworden. 's morgens voor we gaan werken, gaat mijn man een 20 minuten met ze wandelen. Hij gaat dan om 7.30 uur naar zijn werk. Dan zijn de kids meestal al op en kleed ik ze aan. Rond 8 uur gaan ze nog ff achter naar buiten en rennen daarna al zelf naar de gang. Kwibus gaat in zijn bench liggen en Lotje in haar mandje. Ff wachten op hun lekkers en dan vertrek ik met mijn 2 kids de deur uit. Als we rond 12.15 uur thuis komen, moeten ze zich beide enorm uitrekken, dus ze hebben gewoon de hele morgen heerlijk liggen slapen. Ze gaan dan eerst even achter naar buiten en rond 13.00 uur worden ze weer uitgelaten. Tja ook hier moet er gewerkt worden...Ook al zouden we het met veeeeel minder kunnen doen! Maar ja, je leeft naar wat je hebt en een grote stap terug, wil niemand graag maken! Tevens vind ik het gewoon heerlijk om te gaan werken. FF uit mijn mama-rol stappen :-D ;-)

honden page profiel NalaNala

honden foto van Nala

Ik ben nog thuis-wonend en schoolgaand, mijn vader werkt full-time, mijn broer ook en mijn moeder part-time. Mijn moeder werkt maandag, donderdag en vrijdag hele dagen (van 08:00 - 19:00 thuis) en mijn broer werkt ma t/m vr 08:00 - 19:00 uur thuis. Mijn vader heeft wisselende diensten, kan nacht, ochtend, dag of avond zijn, dat verschilt enorm. Mijn schoolrooster is ivm het examenjaar ontzettend lekker, heb veel vrij en we komen altijd uit met de tijden. Als ik pas laat hoef te beginnen dan laat ik Nala uit en als ik thuis kom is er vaak alweer iemand. Ze zit elke dag wel even alleen, ook ivm boodschappen doen maar maximaal zit ze op een dag 3 uur alleen. Het lukt prima en Nala ligt toch lekker te slapen als ze alleen is ;-)

honden page profiel LeonieLeonie

honden foto van Leonie

Mijn vent is tuinder. Dus de doggies gaan de hele dag mee de tuin in. En daar kunnen ze gaan en staan waar ze willen. Luxe dus. En ik werk 36 uur.

honden page profiel Luan en LenneLuan en Lenne

honden foto van Luan en Lenne

Ik werk erg veel op dit moment, maar heb de luxe dat ik redelijk mijn eigen uren in kan delen (wel binnen bepaalde marges natuurlijk) en ook wel eens wat vanuit huis kan doen. Daarbij heb ik ook een auto van de zaak dus daarvoor zijn de kosten al verrekend in mijn salaris. En hopelijk krijg ik in april een salarisverhoging, dus dat zal ook heel prettig zijn.
Mijn vriend is een jaar geleden voor zichzelf begonnen. Hij geeft piano en keyboardlessen aan huis en dat is meestal in de middag en avond. Ik ben 's avonds altijd weer thuis dus Luan zit max 3-4 uurtjes alleen, en dat gebeurd niet elke dag

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Mellow zit max. 5 uur alleen, meestal 4,5 uur.
Ik ben ook wel eens later thuis gekomen, pas om 14:00 uur, heeft ze dus 6 uur alleen gezeten.
Denk je dat ze naar buiten wilde? Nee hoor, uitrekken, overdreven harde (loeiende) gaap, blij blij blij en weer op d'r bankje ;-)
We zijn toen ook wel lekker anderhalf uur naar het bos geweest :-)

Maar ze kan dus best lang alleen blijven. Ik kan haar echter niet zo lang alleen laten ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Hoe doen jullie het? niet of weinig werken en een hond" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: sterilisatie
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^