hoe heet jullie pup/hond en waarom die naam?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Karin, weet gelijk hoe ik het uit moet spreken, dacht als ik Cash zag, altijd aan KAS.

nee het is Kes. hahahaha begrijpelijk .

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "hoe heet jullie pup/hond en waarom die naam?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Quincy, Bailey & NovaQuincy, Bailey & Nova

honden foto van Quincy, Bailey & Nova

nova betekent nieuw onyx was me oude hond die vorige jaar is overleden.

dus nova heet Nova Onyx

honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinko

honden foto van Hilde & Twinko

Ik ben stiekem een Star Trek fan en wilde m'n hondje daar iets van meegeven. Daarom is hij vernoemd naar de acteur die Spock speelt in de laatste Star Trek film: Zachary Quinto... Quinto... (beetje husselen) ... Twinko ;-)

 
Twinko                                         Quinto

Lijkt best toch?O-)

honden page profiel greetgreet

honden foto van greet

mijn allereerste hondje had de naam sonja omdat je toen dat liedje van rob de nijs had.ik was stapel op deze kruising poedel en nog wat maar helaas moest ze toen weg ze sloopte het hele huis van mijn ouders.
en toen ik klein was had je geen bench niks was er bekend over enige hondenopvoeding dus daar ging mijn hondje ik ben er dagen ziek van geweest wat een verdriet had ik.
nog als ik er aan denk voel ik dat verdriet zo'n impact had dat op mij toen.
toen kreeg ik jaren later een ander hondje die was al iets ouder een poedel die zag je toen erg veel en iemand deed haar weg dus kwam ze bij ons wonen haar naam was moppie.
en toen vonden we in het bos een pekingneesje die gedumpt was omdat ze een verlamd achter pootje had we noemden hem bobby.
jaren later kwam er een duitse herder die we overnamen voor 50 gulden we waren toen niet rijk al het geld wat we hadden uit geteld want ze was zo zielig zat hele dagen opgesloten op een balkonnetje.
haar naam was bianca helaas is ze niet ouder dan 7 maanden geworden was ernstig ziek ook zo'n verdriet om gehad.
toen jaren geen hondje gehad je wilt het verdriet niet meer doet zo'n pijn maar toen kwam er toch weer een hondje een yorkie shirley was haar naam een schatje 15 is ze geworden .
toen kregen we een terveurense herder met de naam czardas een mooie en bijzondere naam omdat we een naam met een c moesten.
hij kreeg botkanker veel verdriet weer toen kwam mijn sheltie matcho deze naam was zo bijzonder omdat onze terv.herder die bijnaam had macho.
ik heb in die tussentijd een teckel gehad die lotje genaamd was en chiara die is feb overleden en nu is daar mika voor gekomen.
best veel honden gehad maar ben ook al 56 en meerdere honden tegelijk.
groetjes greet

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "hoe heet jullie pup/hond en waarom die naam?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: Patella luxatie
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^