zwarte lijst?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel carlacarla

honden foto van carla

Kan iemand mij vertellen waar ik de zwart lijst van fokkers kan vinden? Krijg net bericht van een vriendin dat ze een shih-tzu pup hebben gereserveerd bij een fokker in landgraaf,zit nu op de site te kjiken maar kan 1,2,3 niets vinden over testen. Zou niet willen dat ze een broodfok hondje haalt,al lopen deze mensen wel shows met de honden en staan er zat foto,s,maar toch..

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "zwarte lijst?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Sigrid, Sandy, Diva & NalaSigrid, Sandy, Diva & Nala

honden foto van Sigrid, Sandy, Diva & Nala

geen idee

honden page profiel Kobus & CasKobus & Cas

honden foto van Kobus & Cas

Ik zou niet per se op zoek gaan naar de zwarte lijst (hebben vast wel mensen hier op HP, maar mag niet openbaar gezet worden, dus die zal dan wel via PB naar je toegestuurd worden), want niet alle br**dfokkers staan op die lijst. Je kunt vaak zelf al heel goed zien of een fokker wel of niet deugd.

Ik kon maar 1 Shih Tzu fokker vinden in Landgraaf en dat is deze: Dosa Carita. Ziet er netjes uit, is aangesloten bij Raad van Beheer, fokt met FCI stambomen, honden groeien in huiselijke kring op, etc... Bovendien zijn er bij Shih Tzu's geen gezondheidstesten verplicht, dus de kans dat je bij dit ras een fokker vindt die zijn honden laat testen op erfelijke afwijkingen is erg klein. Daar kun je in dit geval dus eigenlijk niet op letten als je nagaat of een fokker een br**dfokker is of niet...

Misschien heb ik niet goed gezocht en bedoelde je een andere fokker :-) Ik ben benieuwd.

honden page profiel carlacarla

honden foto van carla

klopt,deze fokker bedoel ik....vond de site er ook erg mooi uitzien, maar ja,dat zegt tegenwoordig ook niet alles. Had al wat verder gespeurd en zag wat vragen van mensen die vroegen hoe duur een pup bij hun is omdat ze prijzen hadden gezien tussen de 190 en 350 euro,daar antwoorden zij op dat ze dan maar op MP moest kijken,omdat dat br..dfok prijzen zijn en hun daar niet aan mee doen. Bedankt voor het meekijken!!

honden page profiel Kobus & CasKobus & Cas

honden foto van Kobus & Cas

Tja, honden met FCI stambomen zijn wel duurder dan 350 euro ;-) 
En vaak zijn de mooiste sites juist van br**dfokkers, dus daar moet je inderdaad voor uitkijken!

Hier kun je de broodfoksignalen vinden en als je een paar  websites hebt gezien dan zul je vanzelf wel gaan aanvoelen of je een broodfokker "te pakken" hebt of niet :-)  Daar heb je geen zwarte lijst voor nodig :-D 

Maar ook aangesloten bij Raad van Beheer zegt niet alles hoor... Ze zijn dan misschien wel gebonden aan een paar regels, maar ook daar zitten minder goede fokkers tussen. Dus het blijft opletten.

honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasjegoedgekeurde fokker

honden foto van Het Gouden Kwartet & Baasje

Ziet er goed uit hoor! :-) Je zou voor de zekerheid de rasvereniging kunnen bellen om te vragen of dit een goede fokker is, die zullen denk ik meer ervaring hebben.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "zwarte lijst?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^