Wanneer zijn jullie het meest trots op jullie hond?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Sharon <3 Bubbles & LarsSharon <3 Bubbles & Lars 3 doggies

honden foto van Sharon <3 Bubbles & Lars

Tuurlijk ben ik altijd blij met m'n hondje, ook als ze een niet-mee-werk-dag heeft.. Maar echt trots ben ik op dr als ze mijn handschoen(of iets anders wat ik zonder te merken heb laten vallen) bij me komt brengen zo van: "Opletten vrouwtje je hebt wat laten vallen!"
(tuurlijk is het maar een trucje die ik vaak expres doe om haar buiten bezig te houden, maar als ze het uit zichzelf zo lief met dat ding in dr bekkie staat :-D

Die kleine heb ik nog niet zo lang maar op hem ben ik extra trots alstie weer de hele nacht doorslaapt en dan netjes zn behoefte buiten doet.. ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wanneer zijn jullie het meest trots op jullie hond?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Peter & DinosPeter & Dinos 3 doggies

honden foto van Peter & Dinos

als hij los in de stad loopt en netjes naast mij blijft ook als andere honden passeren.
En hij netjes los blijft liggen op terras ook als ik naar toilet ga.
Hij is altijd mijn kanjer maar dan zeker.

honden page profiel Eline & VinoEline & Vino 3 doggies

honden foto van Eline & Vino

Ik ben vooral trots op Vino als we wat trainen en alles gaat perfect of als ze tijdens het fietsen mij niet gaat uitdagen en gewoon netjes naast de fiets loopt! :-D

honden page profiel EmmentaljuustoEmmentaljuusto 3 doggies

Als hij na 15 kilometer lopen nog niet moe is en als we bij mensen op bezoek gaan en mensen verbaasd zijn over hoe relaxed en braaf hij is en ze zeggen dat we hem altijd wel mee mogen nemen:-)

honden page profiel SergeSerge 3 doggies

honden foto van Serge

"

Zoals bv poseren als rendier?  ;-) "

hahahah ja bijvoorbeeld. ;-) Maar ook wel bij nuttigere dingen hoor O-)

honden page profiel Anne-Wil (baasje van Juno)Anne-Wil (baasje van Juno)

honden foto van Anne-Wil (baasje van Juno)

"
hahahah ja bijvoorbeeld. ;-) Maar ook wel bij nuttigere dingen hoor O-) "


Jahoor dat was ik dus weer maar mijn vriendje had zich weer niet uitgelogd. Die is vast op hele andere momenten trots op zijn hond :-)

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

Als ik zie dat onze 15 jarige boef zich ondanks dat ze al een oud dametje is en 2 jaar geleden haar bekken aan beide kanten heeft gebroken nog steeds haar mannetje staat. En zich soms nog steeds als een maf gedraagt. Dat zijn heerlijke momenten

honden page profiel ziazia 3 doggies

honden foto van zia

vandaag, we zijn geslaagd en hebben diploma basis opvoedcursus behaald jippie super trots

honden page profiel Valerie <3 Mila <3 MaxValerie <3 Mila <3 Max

honden foto van Valerie <3 Mila <3 Max

" vandaag, we zijn geslaagd en hebben diploma basis opvoedcursus behaald jippie super trots "


Wauw gefeliciteerd !!! ;-)

honden page profiel ziazia 3 doggies

honden foto van zia

dankje':-)

honden page profiel FrankFrank 3 doggies

honden foto van Frank

"

Ik geloof er heilig in dat ze dat aanvoelen. En de ene hond is er misschien gevoeliger voor dan de anderen. Maar kan me zo voorstellen dat er een golf van warmte en trots door je heen ging!
Mijn zusjes hond is geen allemansvriend, kat uit de boom type. Stond in een winkel, trok me naar de verkoopster toe. Ging bij haar liggen en liet haar aaien. M'n reactie was; huh, dat doet ze nooit! De verkoopster; ik vind het heel fijn, gisteren m'n hondje in laten slapen en was net zo fijne pluizenbol als haar.
Wat was ik trots op haar en wat was ze weer lief!

"
Weet je, je kan hele semi-wetenschappelijke verhalen ophangen over hoe honden minuscule stofjes kan detecteren die het lichaam aanmaakt, en hoe honden meesters van van lichaamstaal.

Dat vertelt je misschien hoe ze dat weten.

Maar waarom ze dan zo reageren is wat mij ontzettend intrigeert en mede daarom blijven honden mij, na 35 jaar met, om en rond honden geleefd te hebben, zo verbazen af en toe.

honden page profiel Lizzie en SterreLizzie en Sterre 3 doggies

honden foto van Lizzie en Sterre

Als mensen tegen me zeggen dat Lizzie zo perfect luistert en dat ze zo mooi is ;-)

honden page profiel Christien&ChelseaChristien&Chelsea 3 doggies

honden foto van Christien&Chelsea

Ik ben trots op mijn Amstaff als ik met haar aan het lopen ben en dan komt er een tegenligger aan met een 'meer-geaccepteerd-ras', en die hond valt dan vreselijk uit naar Chelsea, en zij loopt er verbaasd omheen en gaat verder, netjes hoor voor zo'n "vechtmachine die geen uitdaging uit de weg gaat"..

Of, mijn buren hebben een Jack Russell die vaak uitvalt naar voorbijgangers achter het hek, dus dan lopen ze met een boog om mijn huis heen, vooral als ik net buiten sta met Chels, en dan krijgen ze paar meter verder bijna een hartaanval van een bloeddorstige gillende Jack.. Dan ben ik trots op mijn boefje..

Maar het meeste trots ben ik als mensen eerst beetje hun neus optrekken als ik aan kom lopen en als Chels dan onderdanig kwispelend bij ze komt krijg ik vaak complimenten, dat ze zo vriendelijk is en onderdanig, en dat ze alleen maar slechte ervaringen hebben met deze rassen maar dat Chelsea heel lief is.. Of ze zien Chels en pakken snel hun hond of hun kind op, maar als ze dan zien dat het Chels is als we dichterbij komen ontspannen ze en zeggen ze "ow deze is wel okay".. Dan voel je je een trotste moeder hoor hihi

honden page profiel Valerie <3 Mila <3 MaxValerie <3 Mila <3 Max

honden foto van Valerie <3 Mila <3 Max

" Ik ben trots op mijn Amstaff als ik met haar aan het lopen ben en dan komt er een tegenligger aan met een 'meer-geaccepteerd-ras', en die hond valt dan vreselijk uit naar Chelsea, en zij loopt er verbaasd omheen en gaat verder, netjes hoor voor zo'n "vechtmachine die geen uitdaging uit de weg gaat"..

Of, mijn buren hebben een Jack Russell die vaak uitvalt naar voorbijgangers achter het hek, dus dan lopen ze met een boog om mijn huis heen, vooral als ik net buiten sta met Chels, en dan krijgen ze paar meter verder bijna een hartaanval van een bloeddorstige gillende Jack.. Dan ben ik trots op mijn boefje..

Maar het meeste trots ben ik als mensen eerst beetje hun neus optrekken als ik aan kom lopen en als Chels dan onderdanig kwispelend bij ze komt krijg ik vaak complimenten, dat ze zo vriendelijk is en onderdanig, en dat ze alleen maar slechte ervaringen hebben met deze rassen maar dat Chelsea heel lief is.. Of ze zien Chels en pakken snel hun hond of hun kind op, maar als ze dan zien dat het Chels is als we dichterbij komen ontspannen ze en zeggen ze "ow deze is wel okay".. Dan voel je je een trotste moeder hoor hihi "

Krijg er een beetje kippevel van, lijkt me moeilijk om elke dag te maken te krijgen met vooroordelen, maar wat leuk dat zij een prachtig voorbeeld is van dat vooroordelen niet waar hoeven te zijn! ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wanneer zijn jullie het meest trots op jullie hond?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Twijfel nieuwe hond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^