Hoeveel slaapt jullie doodle per dag?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel PipaPipa

honden foto van Pipa

Boris is nu 6 maanden. Is onze eerste hond, dus weet niet precies hoe het zit, maar hij slaapt ontzettend veel.
Zo'n 18 uur per dag ongeveer, wat een leven...
Als hij wakker is, wel lekker levendig. Is dat normaal voor een pup en blijft dat zo of gaan ze minder slapen als ze volwassen worden?

honden page profiel Angel, Google & GadgetAngel, Google & Gadget

honden foto van Angel, Google & Gadget

IN mijn ervaring past de hond zich aan aan de omstandigheden. Als ik druk aan het doen ben, dan gaan de honden ook spelen en kluiven of elkaar pesten. Als ik rustig op de bank zit. (overwegend nu omdat ik met een burnout thuis zit) dan liggen ze lekker op de bank bij me of in een mand te snurken. Zodra ik in beweging kom, is er actie, maar ze slapen hier dus ook veel.

honden page profiel marianna marianna

honden foto van marianna

Hier ook een slaapkop om 8.00 morgens eruit en om 9.30 lig mijnheer weer te maffen om 13.30 eruit en naar het speelveld. Nu hij lig op moment geloof ik al de bomen om te zagen die in de buurt staan hij wordt dan rond 16.30 wakker want dan gaat zijn buik knorren en dan na het eten valt hij weer in slaap en om om 23.00 moeten we hem naar buiten trekken want dan lig hij zo diep te slapen dat hij geen zin meer heeft om te gaan plassen maar ja als we dat niet doen staat hij misschien midden in de nacht te blaffen dat hij er uit moet Maar hij heeft ook dagen dat hij hartstikke druk is het is maar hoe zijn pet staat. Maar al gemeen slaapt het ook veel

honden page profiel YvonneYvonne

honden foto van Yvonne

Dan heb ik hele actieve labradoodle. Als ik haar geen bench rust geef is ze de hele tijd bezig om mijn andere hond te pesten of haar speeltjes een andere vorm te geven.ALs ik echt op mijn stoel hang om tv of film te kijken ja dan is ze rustig maar zit ik voor de pc dan slaapt ze echt weinig vandaar dat ze 's morgens 3 uur en 's middags anderhalf uur en 's avonds een half uur in de bench moet.

honden page profiel monicamonica

honden foto van monica

Hier 2 verschillende (als pup dan) Mandy was altijd bezog en op onderzoek uit die moets ik verplichten te slapen Sarah niet die sliep veel , nu is Mandy ook rustiger en meer slapen. het is wel zo dat beide dames voor 08.30 niet buiten willen lopen en na 21.00 gaan ze meestal slapen.

honden page profiel Angel, Google & GadgetAngel, Google & Gadget

honden foto van Angel, Google & Gadget

die van ons gaan dan weer om 23.30 nog uit en dan alweer om 6 uur ;-) Dan zijn het niet van die slaapkoppen hoor hihi

Volgende forumvraag: wat voor brok voor roxy..??
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^