Wie heeft er 3 honden?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel helmahelma 3 doggies

honden foto van helma

Ik zie dat ie de link anders pakt als ik bedoeld had.
Als je op www.hondenspul.nl kijkt bij heupgordels heb ik de heupgordel small met carabierhaak.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wie heeft er 3 honden?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

" Wij hebben er 16 en net als Marit kunnen onze honden allemaal vanaf ons huis loslopen.

Op wedstrijden neem ik er vaak 5 mee, die moeten dan wel aan de lijn. Gewoon alle lijnen in 1 hand. Onze honden trekken niet tot nauwelijks en luisteren goed, dus geen probleem!! "

16!!! WOW!!! dat zou ik niet kunnen :-D

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

ik kan er maar 1 aan


misschien 2 in de toekomst, maar denk niet dat ik verder kom dan dat xD

honden page profiel Ben en BryanBen en Bryan 3 doggies

honden foto van Ben en Bryan

Ik heb 3 honden.
Ben, Buster en Bryan.

Ben is een hele rustige hond, te bedenken dat hij een Jack Russel is. Bij het uitlaten loopt Ben eigenlijk altijd los. Soms lijn ik hem aan en dat vind hij vreselijk. Als ik naar het bos ga moet hij bijvoorbeeld aan zijn lijn. Ben gaat eerst in protest maar als ie doorheeft dat we niet naar het uitlaatveld lopen maar naar het bos, gaat hij keurig naast me lopen/

Buster loopt eigenlijk altijd aan de riem. Dat is hij gewend. Buster begint al te stuiteren van geluk als ik de riem uit de hondenla pak. Voor Buster betekend de riem dat hij gaat wandelen. Buster is overigens een grote Bulldog. Buster is erg druk en moet echt een paar keer per dag stevig wandelen, anders is hij in huis niet te handelen.

Dan is er Bryan. Bryan is net als Ben een Jack Russel. Bryan is 4,5 maanden oud en daarmee nog een pup. Bryan gaat vanuit huis aan de riem mee. Als we bij het uitlaatveld zijn moet hij zitten en als hij zit gaat de riem los. Wanneer hij eenmaal los is volgt hij Ben.

Ik ga eigenlijk altijd met alle 3 tegelijk uit. Buster houd ik altijd vast aan de rechterhand en heb voor hem altijd uit voorzorg een slipriem bij me. Hij loopt normaal uiteraard aan de halsband. Het komt hier in de buurt helaas vaak voor dat er mensen lopen met hun loopse teefjes, dan is Buster echt niet te houden. Ik kan er met mijn 75 kilo vol aan gaan hangen, hij wilt er op.. Om dus te voorkomen dat dit hem lukt grijp ik hem dan met links bij zn halsband en wissel zijn riem naar de slipriem. Zielig, maar dan houd ik hem wel. Watnou als hij allemaal ongewenste pups zou veroorzaken omdat ik hem niet kon houden?

Ben en Bryan heb ik altijd aan de linkerhand. Ben is gecastreerd en toont daarom geen enkele interesse aan loopse teefjes. Hij blijft rustig staan als Buster weeris staat te trekken als een gek omdat hij graag zn ding wilt doen. Bryan probeert Buster wel te volgen, maar die is niet zo sterk.

Buster loopt alleen in het bos los. En dan onder heel goed toezicht. Want als ik Ben even uit het oog verlies, komt die wel binnen een paar seconden weer tevoorschijn. Buster daarintegen staat dan weer ergens in een struik, zit dan weer ergens vast... Of hij valt weer een boom aan omdat hij de takken eraf wilt trekken om ermee te spelen.

Buster laat ik regelmatig nog apart even uit. Hij heeft juist omdat hij zo druk is soms een extra rondje nodig, denk wel 5x per week. Dan loop ik 2 tot 3 kilometer met hem. Als ik thuis kom gaat hij weer keurig op de bank liggen en slaapt hij verder.

Bij mijn ouders heb ik wel eens 6 honden te gelijk uitgelaten waarvan geen luisterde. Ook dat is prima te doen. Echter was dat een buurt waar de teefjes keurig gecastreerd werden, daarom was het daar wat makkelijker.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wie heeft er 3 honden?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: HD en ED
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^