Wat is er met Bamse aan de hand ?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† 3 doggies

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

"

Dat Utrecht niet veel sjoege geeft is niet zo gek natuurlijk. Het is simpelweg té onbekend.
Er zijn niet veel gevallen van bekend, maar hoeveel gevallen zijn er?? Veel dierenartsen zullen het probleem niet eens herkennen of het zelfs afschilderen als een onbenullig iets. De hondeneigenaar wordt met een kluitje in het riet gestuurd, want de DA zal het wel weten... Wat dus vaak niet het geval is!!

Juist moet Utrecht het erkennen en er wél werk van maken.

Het advies van Kylie;
Grijp een student in zijn kraag en ga daarmee om de tafel zitten. Hij heeft een schitterend proefschrift mét bijbehorend studiemateriaal en jij hebt een stukje erkenning erbij.
Naarmate het schrift vorderd zal er zowieso meer belangstelling voor komen, de professoren zullen toch ook wel nieuwsgierig worden.

"


Klopt. Als er nu niet genoeg aandacht is dan kan die daardoor komen. Eerst door de student... Daardoor bij de onderzoekers en na pupblicatie bij... iedereen die er interesse in kan hebben.

Ja echt. Voor studenten is het niet altijd makkelijk een goed onderwerp te vinden. Hun professoren zijn bepaalde onderwerpen beu omdat ze steeds terugkomen neem ik aan.

Iets origineels waar verder op ingegaan kan worden kan echt nieuwe ideeen en nieuwe ontwikkelingen teweeg brengen.

Maar het is natuurlijk enkel een idee als je er zin in hebt of krijgt Willemijntje. Ik weet wel dat de proffen voorstellen doen aan de studenten als ze op zoek gaan naar een onderwerp. Soms zijn dat onderwerpen waar nog niet veel onderzoek naar gedaan is, soms ook waar de prof zelf in geinteresseerd is.

In elk geval... Als er al onderzoek naar gedaan wordt dan hoop ik dat je er langs een of andere weg ook resultaten van onder ogen krijgt. Als het nog niet echt het geval is dan is het misschien goed dat er volop aan gewerkt wordt.

Als jou verhaal daarin belangrijk is dan is het ook aan hen om je op de hoogte te houden. Hopelijk heb je dan in elk geval een "aanspreekpunt", iemand die wat met je vragen en opmerkingen doet.

Maak er je in elk geval nu niet druk om Willemijn. Nu is herstel van de operatie aan de orde. Maar het blijft iets om ergens in je achterhoofd te bewaren denk ik.


Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wat is er met Bamse aan de hand ? " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Yvonne en cyraYvonne en cyra 3 doggies

honden foto van Yvonne en cyra

Ja jammer hoor dat je dan van Utrecht weinig tot niets hoort ja de rekening ;-)

En fijn dat er hier mensen met kennis zitten en die je dan raad geven....

Heerlijk vindt ik het doet een mens zo goed.........
Ik hou er van ;-) ;-) ;-)

En Bamse heus die komt er wel.......
Heerlijke beer die komt weer aan zijn kracht gaat weer eten en zwemmen.....

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Kylie en Jose, we zitten niet stil.......

Date: November 10, 2012 6:08:12 PM GMT+01:00
To: "[email protected]"
Subject: Primary orthostatic tremor in giant breed dogs


Dear Dr. Garosi,

I am writing to you because of your letter published in "journal of small animal practice, vol 47, issue 4, p 229, April 2006" in which you ask to be contacted, if a case of OT is suspected.

A friend of mine has a female Newfoundlander who is diagnosed with primary OT.
The dog is born on 1 May 2007. Light shivers in its hind legs were first seen at the age of 13, 14 months. This august, the situation suddenly worsened dramatically. The tremors worsened, not only the hind limbs, but all 4 limbs are affected as well as the back. The tremors are so bad, that the right crucial ligament ruptured 85 %. The crucial ligament is now stabilized using the TPLO technique.
At first instance, the dog was treated with clonazepam, 6 x 2 mg. Unfortunately, the dog fell into a deep psychosis after the first 2 mg, so medication was stopped.

I am a research scientist myself, not busy in the medical sector anymore. But I am very interested in this case. Is your study still active? Have you ever treated a newfoundland, have you ever seen a newfoundland with POT and if so, in such a bad form?

The dog is rehabilitating from its knee surgery and does not get any medication against the tremors at the moment. We still hope, that the tremors stabilize after the knee rehabilitation.
What would you suggest to do next?

I'd appreciate your opinion on this.
Looking forward to hearing from you,


:-D


bedankt voor je mail. Ik kan alleen maar allgemeen raad/commentaar geven over gevallen, die niet naar mij doorverwezen zijn. Er zijn andere mogelijkheden te behandelen dan clonazepam. Ik zou graag deze hond doorverwezen krijgen. Je arts moet de hond naar mij doorverwijzen via ons balie personeel bij "Davie Veterinary Specialists".

Met vriendelijke groeten,
Laurent Garosi

Dr Laurent S. Garosi DVM, Dip ECVN, MRCVS
RCVS & European Specialist in Veterinary Neurology
President European College of Veterinary Neurology
Director & Head of Neurology/Neurosurgery
Davies Veterinary Specialists
Manor Farm Business Park
Higham Gobion



hier belangeloos van iemand die hier op het forum is, helpt mij hiermee, vandaar we zitten niet stil, :-D

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

het antwoord is vertaald in het nederlands.
we hebben het neutraal gehouden omdat we utrecht niet voorbij willen lopen. Bamse is tenslotte een patient van de neuroloog in utrecht.

:-D

deze brieven zijn gemaild naar de neurloog in utrecht, geen tegenbericht nog gekregen, en ja liefst gisteren heb ik natuurlijk bericht, begrijp dat ik de enige niet bent, met haast.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

:-D Haar laatste rondje zit er weerop. weer een dag zonder pijnstillers, waarschijnlijk is dit niet meer nodig nu.

ze is nu vanaf vrijdag echt zonder pijnstillers. en het gaat redelijk tot goed, nu nog voldoende eten en dan zitten we hiermee op de goede weg.

14 december terug naar Utrecht, fotoos nemen en dan...de revalidatie wat aanpassen ? dat hoop ik echt. :-D

wel kan ik merken dat ze moe is, na iedere ronde. moe, van de inspanning. en dat ik heel goed en alert moet zijn op haar, dat IK niet te veel wil.

honden page profiel Pack MemberPack Member 3 doggies

honden foto van Pack Member

" :-D Haar laatste rondje zit er weerop. weer een dag zonder pijnstillers, waarschijnlijk is dit niet meer nodig nu.

ze is nu vanaf vrijdag echt zonder pijnstillers. en het gaat redelijk tot goed, nu nog voldoende eten en dan zitten we hiermee op de goede weg. "
;-)   ;-)

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† 3 doggies

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Willemijn, je doet dat goed en dat is het belangrijkst op dit moment.

En dat je geen antwoorden krijgt... Misschien weten ze echt niet wat het ideale antwoord is en gaan ze er ook van uit dat jij dicht bij Bamse staat en uiteinelijk het best geplaatst bent om te zien wat er gebeurt en zou moeten gebeuren.

Verdere opvolging en beoordeling indien nodig wordt misschien gezien als de taak van je "eigen" DA. Hoe dan ook. Bamse is in goede handen ;-)

honden page profiel Eurasier jongenEurasier jongen 3 doggies

honden foto van Eurasier jongen

" Willemijn, je doet dat goed en dat is het belangrijkst op dit moment.  

En dat je geen antwoorden krijgt... Misschien weten ze echt niet wat het ideale antwoord is en gaan ze er ook van uit dat jij dicht bij Bamse staat en uiteinelijk het best geplaatst bent om te zien wat er gebeurt en zou moeten gebeuren.

Verdere opvolging en beoordeling indien nodig wordt misschien gezien als de taak van je "eigen" DA.  Hoe dan ook. Bamse is in goede handen  ;-) "
Hoi Willemijn

Toen jij eerder aangaf dat Utrecht je min of meer aan je lot overliet is het verhaal wat Kylie schertst het eerste wat er ook in mijn hoofd op kwam.
Er zullen mensen zijn die zo weinig van Honden afweten dat ze deze op een andere manier begeleiden dan doorgewinterde hondenmensen zoals jij,die hun eigen hond het beste kennen.
Er zullen een aantal procedures zijn ,maar voor iedere hond zou het in de praktijk anders kunnen zijn.
Dus waarschijnlijk aanziens der persoon (in deze de persoon) Willemijn hebben ze bedacht dat je zelf wel een manier zou vinden die het beste bij Bamse werkt.
Nou volgens mij hebben ze dat wel goed gezien toch!!!!!
14 dagen en dan dit al bereikt,volgens mij is dit een prima resultaat.
De tremoren zijn natuurlijk een ander verhaal en toppie dat je weer via een andere insteek hulp krijgt,nu maar hopen dat Utrecht reageerd en je verder helpt.O-)
Liefs

honden page profiel mary S&A&Z mary S&A&Z 3 doggies

honden foto van mary S&A&Z

" Hmm, weer even een hersenspinseltje van mij....

De nazorg liet wat te wensen over, je werd een beetje aan je lot overgelaten en moest het zelf maar uitzoeken. Simpelweg, de aandoening is niet zo bekend en er is maar weinig over te vinden.

Is het geen idee dat je in samenwerking met Utrecht een documentatieboekje gaat maken?

- Wat is OT?
- Wat zijn de verschijnselen en mogenlijke gevolgen? (foto's van Bamse erbij van de operatie?
- Hoe verder na de mogenlijke operaties van de gevolgen? Wat te verwachten?(foto's en mogenlijk stappenplan van Bamse)

Dat er een boekje van gemaakt kan worden met jou als mede-auteur. Wellicht met begeleidende dvd? Een powerpointpresentatie van de hydrotherapie, de wandelingen enz.

Een arts kan nog zo leuk en aardig alles vertellen hoe of wat, maar ervaring maakt de beste leermeester.
Jíj hebt de ervaring ermee, dus dat maakt jou de expert. Artsen lezen erover, jij leeft ermee. Daar zit het verschil. ;-)

Misschien dus wel een leuk projectje om aan te pakken? :-D "

Geweldig plan en ook wat Kylie oppert.;-)

Misschien daarnaast proberen mensen te zoeken die ook een hond hebben met dezelfde aandoening, zodat je de handen ineen kunt slaan?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

etenstijd, buiten eten is nog geen optie, dus binnen, van ligstand naar staanstand is best even moeilijk, een pannekoek voor de neus gehouden, en snuffel snuffel ik wil wat..... nee je moet nu moeite doen , kom maar overeind, in je bak.

vandaar dat ze dan moeite heeft met op vier poten te staan, nou dan maak ik het haar toch comfortabel ? als ze maar eet toch ? :-D


honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .





:-D twee pannekoeken, wat rundergehakt, de pannekoeken besmeert met sanofor, en vier plakken gesneden stukjes vlees. nog niet om naar huis te schrijven, maar ze eet. :-D




afkicken straks de verwendste hond van het forum. :'( :-D :-D :-D ;-) ;-) ;-)

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

misschien wil ik te snel ? en te veel ?
deze brief is al een poos geleden alweer aangeboden, en geen reactie erop gekregen, snappen jullie een klein beetje dat ik wanhopig daardoor wordt ? en het af en toe niet ziet zitten ? al was er maar een berichtje gekomen van............ we nemen er notie van, niets helemaal niets. :'(

met dank aan Birgit...... zij heeft mij geholpen om een brief op te stellen, voor eventueel onderzoek in engeland. en wel....


Beste Mw Drs Stassen,
Zoals u weet ben ik met mijn Newfoundlander Bamse bij u voorstellig geweest en er is OT gediagnosticeerd.
Mijn dank is groot dat u zoveel voor haar gedaan heeft.
Jammer genoeg hebben we moeten zien dat Clonazepam geen optie voor Bamse kan zijn.

Wij zijn op moment volop aan het revalideren en zien een voorspoedig herstel van Bamse’s knie tegemoet . Ik ben terwijl druk bezig om zo veel mogelijk over deze vreselijke ziekte te leren, met de focus op de juiste lange termijn medicatie voor mijn Bamse.
In mijn zoektocht kwam ik het toegevoegde interessante artikel tegen over een gezamenlijke studie van Amerika en Engeland.
In het genoemde artikel is een oproep om het veterinairteam te contacteren bij kennis van een hond met OT.
Mocht de studie nog gaande zijn, dan is Bamse voor hen een unieke studiekans, omdat ze tot nu toe alleen Daense Doggen en Mastiffs hebben kunnen onderzoeken. Ik wil zeker bijdragen om de oorzaak van deze vreselijke ziekte te kunnen vinden.
Op de andere kant, ben ik natuurlijk heel geïnteresseerd naar de voortgang van hun studie, in het bijzonder natuurlijk naar hun evaluatie van de lange termijn behandeling.
Wetende dat u al een alternatief voor Clonazepam in gedachten hebt, wil ik u vragen, om contact met het onderzoeksteam te leggen en “de case Bamse” voor te stellen, om alle opties voor mijn Bamse te discuteren. En wie weet, misschien is het ook voor hen van groot interesse, een Newfoundlander in hun onderzoek mee op te nemen?
Contactgegevens:
Davies Veterinary Specialists (Laurent Garosi), Manor Farm Business Park, Higham Gobion, Herts SG5 3HR, UK, e-mail: [email protected]
of
Department of Small Animal Clinical Sciences (John Rossmeisl), VA-MD Regional College of Veterinary Medicine, Virginia Tech, Blacksburg, VA 24060-0442, USA, e-mail: [email protected]

Ik hoop zo dat u me hierbij wilt helpen!
Met vriendelijke groeten,
Willemijn van der Burgt. met haar hond Bamse....1209319 haar nummer.



AANGEBODEN NET NA DE OPERATIE.

honden page profiel mary S&A&Z mary S&A&Z 3 doggies

honden foto van mary S&A&Z

Misschien reageren ze nog niet omdat Bamse eerst moest herstellen van de operatie?
Voor jou is het belangrijk om nú meer te weten, ervaar jij het als lang geleden dat de brief verzonden is, misschien is voor hun die 14 dagen nog heel kort.
Willemijn, alles gaat voorspoedig nu dus dàt komt ook goed.
Blijf vertrouwen houden en anders zet die dansende poppekes nog maar eens voor je neus.;-)

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

klopt. eerst herstellen, dat is gezegd, voor ze medicatie gaan toepassen, voor de tremoren.
ze weten nu niet hoe het uitpakt, eerst stabiel worden dan pas kunnen de medicaties wat gaan doen, ze heeft gelijk, het is tegen me gezegd, maar ik wil nu alvast wat doen om niet stil te staan.

:-D

ik weet het, ik wil te snel. ik moet ook afgeremd worden, dat is zo..

honden page profiel Simone en MikeSimone en Mike 3 doggies

honden foto van Simone en Mike

ik heb niet alle 49 pagina's gelzen maar OD is KUT (sorry)
mijn mastieff had het en eindde oefening'

ik ben blij dat jij je er zo voor inzet en dat je er van alles over wil weten
er moet meer onderzoek naar gedaan moet worden..

gelukkig gaat haar herstel goed
maar 14 dagen voor een brief.....nee dat kan niet
ik wacht al 1,5 jaar op een antwoord en mijn Giant is al 1 jaar en 2 maanden dood........

Ik hoop dat met Bamse alles goed komt en ik ga dit verhaal volgen kan je er niet een nieuw toppic over openen want dit is zo lang

honden page profiel mary S&A&Z mary S&A&Z 3 doggies

honden foto van mary S&A&Z

Lieve Willemijn heb vertrouwen Bamse gaat vooruit, geniet er van.
Iedere dag is weer een dag.O-)

.

honden page profiel gojagoja 3 doggies

honden foto van goja

ik lees "ff" bij en van toch wel grote zorgen ga ik weer langzaam naar goede moed en vooruitgang
wat super super fijn !!!

wat is die hydrotherapie toch een uitkomst Willemijn
ik lees dat je zelf veel massage geeft aan Bamse, anders zou een goede dierfysio misschien ook nog wel wat voor Bamse kunnen betekenen om de spiermassa weer evenredig te krijgen.

ik heb een hond gehad met een afgescheurde pees in een schouder, die had geen tri-ceps meer na de operatie, was helemaal scheef, en behalve hydrotherapie had hij echt de dierfysio nodig, zij zetten hem (oa hoor, want ze heeft zoveel voor hem betekent) op een kantelplank, heel voorzichtig, en toen eenmaal die bespiering weer geactiveerd werd met haar hulp (hij moest namelijk wel) was hij relatief snel weer evenredig bespierd.

maar wat een heerlijke foto's en filmpjes van het zwemmen
dat doet je hart als baas dan zo goed he, ze weer zien bewegen en genieten, want daar doe je het voor.

ik werd helemaal blij toen ik de laatste pagina's doorlas
tja en dat eten.... haha, die Bamse, die wordt echt verwend...... maar ze heeft het verdiend
en als ze  ik lees dat ze jou verwent met het positief reageren op al je intensieve en liefdevolle zorg :-D

super ;-)

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

EVY.... OD is wat anders , Bamse heeft OT. PRIMAIRE ORTHOSTATISCHE TREMOR.



Bamse gaat er niet aan dood, het is geen levensbedreigend iets, wel is het zo dat als de tremoren verder zich uitbreiden, dat bamse dan op een gegeven moment niet goed meer kan lopen, kijk naar parkinson patienten, die komen op een gegegeven moment in een rolstoel, maar gaan niet dood aan deze ziekte, medicatie is er om de ziekte tot stilstand te brengen, in zoverre dat het trillen acceptabel wordt. en de mens dan een fijner leven kan geven, zo wil ik dat ook voor Bamse. stabiliseren zo dat de tremoren niet erger worden.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

en heerlijk dat ik weer goede raad en raadgevingen krijg.... .rustig aan, zo moet het ook, niets puschen, het gaat op het moment goed met bamse, haar eetlust komt langzaam terug.

slapen doet ze voor haar doen nog veel, is voor mij wennen. maar slapen is gezond, vegetarisch worden :-D

nee , ik heb al wat vlees gegeven, al was het in de pannekoeken verstopt. hahahaha even voor de neus gehouden, geplaagd, niet gegeven terwijl ze er naar hapte, voeren met de hand moet afgelopen zijn, heb het in haar bak gelegd, en ze kwam ,moeilijk even overeind, maar een opstapje steuntje van kussens, en ze at. alles op. ;-)

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

EVY....... toch nog even er op terugkomend.

Bij Bamse is de OT, de diagnose gesteld, daar is een groot onderzoek voor nodig, dat hebben ze gedaan, en daar is de diagnose officieel bevestigd dat Bamse OT heeft, daar hoeven we in het geheel niet op te wachten.

een bloedonderzoek, Melogram contrastfotoos, Ecg noem maar op. uitgebreid onderzoek , heeft de diagnose bevestigd dat ze dat heeft. geen twijfel dus mogelijk.

honden foto van Rita  Cosmo†, Duke†,  Digger, Bayco, Nanu en Dokyo

Ik ga afsluiten, het is bedtijd :-D

Welterusten allemaal, tot morgen, hopend op weer een stukje vooruitgang ;-)

honden page profiel DoberkikiDoberkiki 3 doggies

honden foto van Doberkiki

Willemijn; je bent zo lekker hevig en begeesterd...jij krijgt een hele kliniek mee!

Alles voor je Bamse!
;-)

honden page profiel SiberienneSiberienne 3 doggies

honden foto van Siberienne

Over de student, -Willemijn,, ik ga even heel droog praten en technisch, snap je wel he? - 1 geval is niet genoeg voor een heel proefschrift. Wat wel mooi zou zijn is als er een student een artikel over gaat schrijven. Dan heb je iets wat een 'case report' heet. Als er dan meer gevallen aan het licht gaan komen, kun je verder gaan onderzoeken. Bv naar DNA onderzoek toe of behandeling. Ik kan mij nog heinneren uit de tijd dat ik onderzoek deed, dat je idd je soms een paar weken van de buitenwereld afsloot omdat er iets af moest... Ik snap je ongeduld, ik vind het ook niet goed dat ze je zo lang laten wachten, maar misschien is dat ook wel omdat ze eerst zelf contact aan het leggen zijn met engeland. En soms zijn er dan zomaar 14 dagen voorbij, eerst is die weg, dan die naar congres, dan... Kortom, stuur nog een keer een herinnengsmail / brief met de vraag of ze je eerste brief heeft ontvangen en of ze al contact heeft gehad met Engeland, kan toch geen kwaad om nog een keer te vragen. Moet eerlijk bekennen dat er bij mij ook wel eens een email tussendoorschiet... Heb er nu meer dan 200 in mijn inbox staan waar ik wat mee moet... Zucht...

Mireille

honden page profiel BuddyBuddy 3 doggies

honden foto van Buddy

Hoi, hoi ;-)

Prima, dat Bamse weer iets gegetn heeft!

Het idee een studente met OT bezig te houden is op zich prima.
Maar: hoe kom je aan zo'n student?
En ik persoonlijk denk ook, dat dat niet kan. Waarom denk ik dat? Dit thema is zo complex, dat het niet in een enkele onderzoek, ook niet in vorm van een doktoraat afgehandelt werden kan. Er zijn teams in Engeland en Amerika, die op OT als research thema gewerkt hebben. Een studente, die in zo'n groep werkt, die zou natuurlijk goed passen. Maar jammer genoeg kwam uit Engeland niet de antwoord: prima, we zijn nog bezig en nemen Bamse mee in ons studie :'(
Mocht iemand kontakte met medicijn-studenten hebben, die een examen-thema op neurologisch gebied zoeken (en mijn idee mbt de complexiteit van dit thema niet klopt), dan hoort willemijn dat zeker graag :-)

honden page profiel DoberkikiDoberkiki 3 doggies

honden foto van Doberkiki

Buddy en Janouk, je weet maar nooit! ;-)


Kan best zijn dat een actief studentje het oppikt en een goede feedback krijgt van de proffen.

honden page profiel elianne elianne 3 doggies

honden foto van elianne

Hoi Willemijn, ik snap je gevoel helemaal hoor.
Stasse is je niet vergeten hoor, dat weet ik zeker.

Ze heeft dinsdagsavonds tel spreekuur...toch?
Anders begin je morgen om haar aan de tel. te krijgen

Na een gesprek met haar en na het vetellen van t verloop van Bamse haar operatie, kan dit gesprek je goed doen hoor.....
even weer een luisterend oor.....
kom op jullie zijn ;-) bezig samen









honden page profiel Noella en IgorNoella en Igor 3 doggies

honden foto van Noella en Igor

Lieve Willemijn , wat een hoop vrienden heb jij hier ! gewoon fantastisch !!! tuurlijk de steun die je hier krijgt zal wel erg deugd doen ,en terecht want wat heb jij voor all deze mensen ook al niet gedaan ,en zie dit krijg jij er voor terug !!  bijna 50 bladzijden vol liefdevolle zinnen voor jou en je Bamse!! ;-);-);-)
Ook ik heb al veel aan jou gehad !! en nu wil ik je graag bedanken voor alles en van iedereen hier!!;-)
En wens ik je het allerbeste voor jouw en je lieve prachtige Bamse!!!
Lieve groetjes Noella en Igor ;-)

honden page profiel BiankaBiankagoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Bianka

Ik zal anders eens rond vragen als je daar geen bezwaar in hebt?

honden page profiel elianne elianne 3 doggies

honden foto van elianne

Goedemotgen

hoe ist vanacht met die bruine troel gegaan?

honden page profiel Amélie†Amélie† 3 doggies

honden foto van Amélie†

Goedemorgen!

Nieuwe dag, nieuwe kansen! ;-)
ZZZEEEENNNNN Willemijn...en Bamse, laat je maar weer lekker verwennen vandaag door het vrouwtje! ;-)
Ik ga lekker zzzzzlllapen..laatste nachtje werken zit er op!
Fijne dag!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wat is er met Bamse aan de hand ? " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^