Wat is er met Bamse aan de hand ?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ruilen ? ik heb al meerderen keren medicatie gehad, dit is niet de eerste keer, en die heb ik hier in huis, die moeten terug naar de apotheek, hier in scheemda en in utrecht, die gaan de container in, betaald en wel, dus nieuwe ? ja zo gaat dat, die moet je weer betalen.

nog vijf dagen , heus het lukt me, appelmoes leverpastei en wat dwang voor de laatste, en mijn bamse verliest echt het vertrouwen niet in mij, het is maar een hond denken we vaak, dat is zo, maar voor mij is ze mijn alles, ik zal haar nimmer beschadigen., dat weet ik ......en toch als ik even resoluut bent, blijft ze zitten , pal voor me, alsof ze weet dat het het beste is voor dr. en de laatste pillen slik ze dan door. en heus ik ben geen barbaars iemand, zeker niet voor mijn bamse, maar ze moet eten, ze moet bewegen en ze moet pillen slikken.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wat is er met Bamse aan de hand ? " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa 3 doggies

honden foto van Ina, Misty en Aysa

"  en heus ik ben geen barbaars iemand, zeker niet voor mijn bamse, maar ze moet eten, ze moet bewegen en ze moet pillen slikken. "


  Daar Bamse...., vrouwtje heeft gesproken...., goed luisteren en een braaf meisje zijn O-)
Die laatst paar pillen gaat jullie samen ook nog wel lukken.
Morgen ben je over de helft van de pillentijd...., en dan kan je lekker naar beneden afstrepen ;-)

honden page profiel BuddyBuddy 3 doggies

honden foto van Buddy

"

en wat alcohol betreft of een joint, dat klopt. dat wordt gebruikt, maar laat ik het voor bamse toch maar voorbij gaan.


ik wil eigenlijk niet over geld praten, maar ik heb voor tien dagen een vracht medicatie mee gekregen, die ik wel betaald heb....als ik nu medicatie veranderd dan komt daar weer een bedrag bij, nog vijf dagen lang en dan is het voorbij, dat red ik wel.

de medicatie van sommigen pillen gaan er feilloos in, tot ze niet meer moet, de tramadol veroorzaakt misselijkheid en eetlust remmend, wat ik ook erin wil stoppen, ze moet het niet. toch moeten ze erin, nog vijf dagen lang. "


Och, dat met de marihuana of alcohol vindt ik op zich een prima alternative. Zeker gezien de bijwerkingen. Was maar een idee....

En gezien de huidige medicatie zit je toch goed. Is niet meer zo lang, jullie doen het prima! ;-)

En eten? Zit er iets in? Bij jou en bij Bamse? O-)

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

volgende week gaan de hechtingen eruit...hier in winschoten, dat hoort ook niet bij de behandeling, ja in utrecht..... maar dat is zes uur rijden, heen en terug. hechtingen kunnen er hier dus uit in winschoten, maar de dierenarts doet dat ook niet voor niets.


nou klaag ik nergens om, want bamse is mij veel waard, maar voor iedere handeling die gedaan moet worden, zal je voor moeten betalen, en zo ook voor andere medicatie, en de vracht die ik heb gehad, ach het is maar voor tien dagen, en je krijgt handigheid erin, hahahahah en je wordt sniekie. haha

een pil met appelmoes, leverpastei met niets, dan weer een pil, en zo voer ik het op, tot ze denkt, heeeee dan wordt weer alles onder geproest, en begin ik weer van voor af aan. :-D

honden page profiel BuddyBuddy 3 doggies

honden foto van Buddy

"

de neurologen hebben met amerika waar ook honden zijn die dit hebben wat bamse heeft, contact gehad, heus ik doe alles en ook de neurologen doen alles voor bamse.
"


En dat is heel goed!
De eene arts uit Amerika, die ook bij de email-adressen bij deze artikel staat, die was trouwens eind 2010 nog op zoek naar honden met OT, die heeft dus nog na 2005 eraan gewerkt.

Echt super, dat Utrecht hier op alle kanten meewerkt!

honden page profiel Baasjes van HarrieBaasjes van Harrie 3 doggies

honden foto van Baasjes van Harrie

Willemijn, wat ik heb veel respect voor jou, je bent echt een kei!

Bamse kan zich geen betere baas wensen!
Je doet het super en ik kan me voorstellen dat je ook wel eens helemaal dol wordt van alle fijne en goede en verwarrende adviezen.
Wel heel fijn dat er zoveel mensen met je mee denken en meeleven.
Nou meid, hou je hoofd koel, volgens mij ben je een topper en Bamse natuurlijk ook!
Hond lijkt op zijn baas en de baas op zijn hond ;-)!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

echt, ik heb iedereen mee.......niet alleen utrecht, ze doen de best voor Bamse, niet omdat het een fantastische hond is, ze hebben haar behandeld, ze gaf geen krim,ondanks dat ze haar veel pijn hebben moeten doen, een geweldig karakter, prettig om mee te werken, en wat heel belangrijk is.......


niet om mij op de borst te slaan, maar ik wist waar ik over moest praten met de neurologen, en de behandelijk die ik graag wilde voor bamse door de orthopeed, ik knik niet alleen maar ja, als hun wat deden met bamse, ik heb ook overal opgestaan.

en ze doen echt hun uiterste best om iets te vinden voor dr. of het voor bamse niet te laat is ? daar denk ik niet aan, ik geef niet gauw op.

honden page profiel BuddyBuddy 3 doggies

honden foto van Buddy

" of het voor bamse niet te laat is ? daar denk ik niet aan, ik geef niet gauw op. "


Hey, hey, hey! Natuurlijk niet!
En dat zeg ik nu niet, omdat ik iets liefs tegen je wil zeggen!
De revalidatie is zeker nu even doorbijten, natuurlijk.
En wat de verdere behandeling aangaat.....Bamse heeft EEN medikament getest, en dat was niets - helemaal niets zelf. Maar dat was maar EEN medikament, er zijn nog meer opties.
De weg is niet makkelijk en je bent er nog niet! Het is nog dat een of andere testen en dan komen jullie er wel!

honden foto van Rita  Cosmo†, Duke†,  Digger, Bayco, Nanu en Dokyo

" Rita - het is wel grappig, maar echt niet alleen een grap.

(Somige) mensen met deze aandoening berichten echt dat het beter met hun gaat na een borrel.

...en er staat iets van "kleine hoveelheiden"  :-D "


 Een dronken hond in je verbeelding was even grappig, hihihi!

honden page profiel DoberkikiDoberkiki 3 doggies

honden foto van Doberkiki

Tussendoor; Eurasier, ben blij dat je er nog een beetje bent!


Willemijn; sterke tante!

Krijg het gevoel dat Bamse misschien nog wel eens voor een grote ommezwaai kan zorgen in het OT gegeven, en de behandeling ervan. Je bent zo gedreven, is waarschijnlijk daardoor dat ik zo denk.(meen ik en hoop ik)

honden page profiel Baasjes van HarrieBaasjes van Harrie 3 doggies

honden foto van Baasjes van Harrie

"


Willemijn; sterke tante!

Krijg het gevoel dat Bamse misschien nog wel eens voor een grote ommezwaai kan zorgen in het OT gegeven, en de behandeling ervan. Je bent zo gedreven, is waarschijnlijk daardoor dat ik zo denk.(meen ik en hoop ik) "
Echt ..... heeeeeeeeeeeeelemaal mee eens!

honden page profiel DoberkikiDoberkiki 3 doggies

honden foto van Doberkiki

Jij denkt er ook zo over he Richard!;-)

honden page profiel  martine martine 3 doggies

honden foto van  martine

Ik heb nu pas het hele verhaal van de grote beer Bamse gelezen....wat een toestanden....ik schrok hiervan, maar ik weet dat Bamse in super goede handen is bij jou Willemijn en of je nu een sterk persoon bent of niet, als het om je lieveling gaat dan breekt één ieder zijn hart en doe je alles wat in je macht ligt, en zelfs meer! Alvast veel beterschap voor onze lieve Bamse en sterkte voor jou.

honden page profiel Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest. 3 doggies

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Ben het helemaal eens met Saskia, Wodan enRichard. Laten we hopen dat er nu iets opgang komt .Bamse jij wordt nee bent beroemt jammer dat het op zo,n vervelende wize is wens jou en Willemijn veel geluk en sterkte toe. Hein.

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† 3 doggies

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

En we blijven hier meehopen, meelezen, mee denken en ik denk niet dat nieuws over OT of behandelingen ons zal ontgaan :-)

Rustige weldoende nacht nog Willemijn en Bamse! Het zal jullie goed doen. Laat de drukte maar voor op de pillen-appelmoes-momenten, nog even en jullie zijn daar weer doorheen.

honden page profiel Amélie†Amélie† 3 doggies

honden foto van Amélie†

Nog vier dagen te gaan Willemijn, met pillen proppen!
Zet 'm op Bamse...je kunt het! ;-)
Lekker slapen jullie twee, en morgen weer met frisse moed er tegenaan!

honden page profiel  Ans Ans 3 doggies

honden foto van  Ans

Ik weet een beetje hoe je je voelt als Bamse weer eens weigert de pillen te slikken. Roy deed het op het laatst ook heel vaak. Maar Roy hoefde maar 2 x per dag 2 pillen te slikken en 1 x 1 pil. Dat zijn er nog lang geen 21. Zolang je maar resultaat ziet, hou je het wel vol. Al zul je best blij dat de dag weer ten einde is en alles goed verlopen is. Ik wens Bamse een voorspoedig herstel en jou heel veel sterkte.

honden page profiel Hilde Hilde 3 doggies

honden foto van Hilde

Slaap lekker!!!;-)

honden page profiel Marianne v. B.Marianne v. B. 3 doggies

honden foto van Marianne v. B.

Misschien zou je kunnen overwegen, om Bamse dagelijks 'n paar wiet- of cannabisolie druppeltjes te geven tegen de pijn en de spasmen. Dat helpt bij mens en dier, het heeft geen bijwerkingen én het werkt genezend.

Ik zal hier de link zetten naar een filmpje van een man die al 20 jaar de ziekte van Parkinson heeft, met alle ellende van dien! Je ziet aan het begin van het filmpje dat de man 'verstrakt' aandoet, terwijl hij moeite doet om zijn spasmen in bedwang te houden. Aan het eind van het flimpje (een paar weken later) is hij gewoon een ander mens!

http://www.youtube.com/watch?v=k79Afb_qrOw

honden page profiel BiankaBiankagoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Bianka

ik lees jou verhaal over bamse nu pas! kom niet zo vaak meer hier op HP. en nu lees ik dit.

Heel veel sterkte! en later vandaag ga ik alles door lezen. want ik wil nog wel even wat schrijven maar dan wil ik helemaal bij zijn.

Dikke knuffel voor jullie beide!

en een poot van onze boefjes!

honden page profiel StippeltjeStippeltje 3 doggies

honden foto van Stippeltje

" Misschien zou je kunnen overwegen, om Bamse dagelijks 'n paar wiet- of cannabisolie druppeltjes te geven tegen de pijn en de spasmen. Dat helpt bij mens en dier, het heeft geen bijwerkingen én het werkt genezend.

Ik zal hier de link zetten naar een filmpje van een man die al 20 jaar de ziekte van Parkinson heeft, met alle ellende van dien! Je ziet aan het begin van het filmpje dat de man 'verstrakt' aandoet, terwijl hij moeite doet om zijn spasmen in bedwang te houden. Aan het eind van het flimpje (een paar weken later) is hij gewoon een ander mens!

http://www.youtube.com/watch?v=k79Afb_qrOw "

Dank voor de link !! Naast het filmpje staat informatie over een vrouw met Ehlers Danlos. Wel erg toevallig dat ik zo een lotgenoot en een vorm van cannabis vind die ik nog niet ken. Daar moet ik echt achteraan.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

HEEL POSITIEF......

eigenlijk is Bamse een hele gezonde hond......waarin uit dit ?

jullie hebben de foto van haar gezien dat er op haar onderbuik grote vochtballen aanwezig waren en een giga bloeduitstorting aanwezig waren.

gisterenavond , ik kijk me steeds rot of ik al verbetering zie, de vochtballen zijn op haar onder buik weg, en echt dat was niet mis, de vocht bal zit nu nog in haar poot, maar ook dat zie ik slinken, en de bloeduitstorting zakt nu wat naar haar geholpen poot, maar ik moet constateren dat ze snel hiervan herstelt. :-D

de wond was heet, dacht ik, dus getemperd, prachtige temeperatuur, niets op aan te merken, de wond draagt niet, super netjes heelt het, ze blijft er dan ook af. niets verontrustend, ik bekijk het iedere dag, ieder uur zowat. maar keurig heelt het.

en ze belast ook al haar poot, het is wel een hobbelpaard maar af en toe zie ik als ze buiten loopt. dat haar rug al mooi strekt, ik weet zeker dat als ik een week verder ben dat dat ook snel vooruit zal gaan.

eigenlijk maak ik me zorgen om haar eetlust, wat ik ook doe, en erin propt, ze moet niet, de pillen boert ze soms zomaar op. en zie ik ze daar zomaar liggen, en dan weer hopla erin. :-D

vaanochtend start ik met vier tegelijk........ eten ? nee. gelukkig wel gedronken, maar.........



een hond is net een klein kind ? hah, ja.

ik eet iedere ochtend een omelet met koffie, en altijd zorg ik dat bamse of in een andere ruimte zit of buiten is, maar niet bij mijn eten zit. en nu ???????


toch verwend ? ja.
mijn omelet is in de maag van bamse gegaan. hahahahahahha stukje bij stukje at ze uit mijn hand de omelet, nou niet enthousiast worden..... snel vele omelets maken, hahaha maar toch....... dat ga ik vandaag toch doen. :-D

honden page profiel Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest. 3 doggies

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Bamse nog 84pillen doe je best , Lobke

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

morgenavond tussen 17.00 en 17.45 heb ik telefonisch contact met de neuroloog....

even afwachten wat de neuroloog te zeggen heeft.

honden page profiel Tamara Tamara 3 doggies

honden foto van Tamara

oh Willemijn dat is niet zo'n goed nieuws, veel sterkte voor jou en ook met het herstel van Bamse, hopelijk heeft Bamse niet teveel pijn maar jij bent een prachtbaasje, je hebt Bamse kunnen helpen.

honden page profiel SiberienneSiberienne 3 doggies

honden foto van Siberienne

Wat fijn dat Bamse zo goed aan het herstellen is. Het is een topsportster, dat blijkt maar weer! En jij ook, bak ze vandaag, met de omeletten.

Tja, wat er nu in gaat, gaat erin. Blijkbaar valt het ook goed. Als ik ziek ben, eet ik ook waar ik zin in heb want... Dat valt goed en daar kan ik wat mee, toch?

Mireille

honden page profiel esther esther 3 doggies

honden foto van esther

"

eigenlijk maak ik me zorgen om haar eetlust, wat ik ook doe, en erin propt, ze moet niet, de pillen boert ze soms zomaar op. en zie ik ze daar zomaar liggen, en dan weer hopla erin. :-D

"


Willemijn, misschien is de tip al wel gegeven, heb nu geen tijd om het na te lezen, dus misschien dubbel...
Maar als het moeilijk blijft gaan met de pillen ( niet alleen voor nu, maar ook eventueel voor de toekomst) kun je misschien om een vloeibare variant vragen...bijna alles is er ook in vloeibare vorm...
Verder denk ik omdat Bamse zo weinig eet en een enorme hoeveelheid medicijnen krijgt dat het 'gewoon niet lekker valt'....misschien zou een maagbeschermer kunnen helpen...? Of krijgt ze die al?
( excuses als je dit al geprobeerd of genoemd hebt, maar het topic is inmiddels al zo lang dat ik het gemist kan hebben... ;-) )

honden page profiel BuddyBuddy 3 doggies

honden foto van Buddy

Goedmorgen,
het gaat voorruit ;-)
Geweldig, dat het voor jou goed te zien is ivm met het vocht en de bloeduitstorting. En als jij het al ziet - jij ziet ze iedere dag, iedere uur, daar valt dat op zich niet zo op als het stukje bij stukje beter wordt. Dan moet het echt al een goed stuk beter zijn!

Ja, eten, dat is moeilijk. Als ik zelf alleen maar antibiotika moet nemen, dan eet ik ook niet zo graag. En ja, de tramadol - dat is ook niet positief voor appetit. Maar er zit al een omelet in, is toch niet verkeerd!
Buddy wordt gek als ik banaan eet, dat vindt die zo lekker. Is dat misschien nog iets als tussendoortje? (kan je ook pillen in verstoppen ;-) )

honden page profiel mary S&A&Z mary S&A&Z 3 doggies

honden foto van mary S&A&Z

Goeie morgen Willemijn, alsjeblieft een kop koffie en een omelet voor jou.
Dat vandaag maar weer vooruitgang mag brengen.
Wat je schrijft klinkt al zo.

honden page profiel BuddyBuddy 3 doggies

honden foto van Buddy

Hihi - de koffie is voor willemijn. Maar dat omelet moet ze afgeven ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wat is er met Bamse aan de hand ? " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^