hoe lang vrij nemen met een nieuwe pup?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Nicke, Martin, Shiva & nalaNicke, Martin, Shiva & nala

honden foto van Nicke, Martin, Shiva & nala

grote vakantie 3 weken vrij gehad. Nala hebben we gehaald op de eerste dag van de vakantie. Ze heeft dus 3 weken bij ond gehad. ;-) ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "hoe lang vrij nemen met een nieuwe pup?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel HabbelbabbelHabbelbabbelgoedgekeurde fokker

honden foto van Habbelbabbel

Oeps, ik heb geen vrij genomen.

Nee, flauw grapje, als gezin hebben we ervoor gezorgd dat er steeds iemand thuis is. Mijn man werkt thuis en twee schoolgaande kinderen en ik als partimer. Af en toe schuiven met werktijden, spijbelen van school en we hebben gekeken bpnaar de pup. De een kan sneller dingen dan de ander.
Het ene kind kan ook sneller dingen dan de ander. Bij dochterlief was er gewoon geen ongelukje denkbaar, bij zoon was dat gewoon standaard haha.

In ieder geval veel succes en lekker genieten van puppytijd. Pups zijn zo leuk!

honden page profiel Alexandra & MikeyAlexandra & Mikey

honden foto van Alexandra & Mikey

Ik lees in je profiel dat je samenwoont? Misschien kun je dan de tijd verdelen, dat jij bijv. 2 weken vrij neemt en als het dan nodig mocht zijn dat dan je vriend nog een week vrij kan nemen?
Het is wel zo dat hoe meer serieuze aandacht je erin steekt, hoe sneller je pupje dingen leert. En iedereen zeg altijd.. leuk puppies! .. maar het is vooral hard werken de eerste weekjes en waarschijnlijk wat slapeloze nachten en wennen aan het nieuwe ritme :-) Maar als je dit goed oppakt en er al je tijd en aandacht in steekt kan 2 weken ook voldoende zijn. En je krijgt er een hele hoop voor terug :-D Veel plezier met jullie pupje straks!

Gr. Alexandra

honden foto van Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***

Bij Morris heb ik zelf 3 weken vrij genomen en mijn man ook 3 weken. In die 6 weken hebben wij het alleen zijn heel langzaam opgebouwt en gelukkig was Morris binnen 2 weken zindelijk. Na die 6 weken zijn we verdeeld iets minder gaan werken, zodat hij goed alleen kon blijven. Tussen de middag komt mijn man altijd een uur thuis. Nu heb ik een pup van 6 maanden in huis genomen. Helaas kan ik nu geen vrij nemen, omdat er deadlines aan zitten te komen. Ik neem de pup nu mee naar mijn werk en leg hem in zijn bench. Tussendoor ga ik met hem naar buiten en mag hij ook vrij op mijn kantoor rond lopen. Volgende week gaan we halve dagen werken, zodat hij 3 halve dagen alleen thuis is samen met Lotje. Daarna wil ik het op gaan bouwen. Voordeel bij onze pup is wel dat hij volledig gewend is aan de bench en zodra wij hem erin leggen gaat hij liggen en valt in slaap! In de bench is hij zindelijk, maar als hij zijn vrijheid heeft, dan wil hij nog wel eens vergeten dat hij buiten moet plassen. Dus daar gaan we van het weekend eens goed aan werken! ;-)

honden page profiel kooikerhondjekooikerhondjespeciaal aangestelde fokker

honden foto van kooikerhondje

Vier weken de tijd nemen om je pup zo'n 3/4 uurtjes alleen kan zijn, vind ik toch wel het minimale.

honden page profiel Lisanne & TysonLisanne & Tyson

honden foto van Lisanne & Tyson

Bedankt voor de tips :-D
@Alexandra, mijn vriend zit nog op school, we weten nog niet wanneer we een pup krijgen (zijn aan het zoeken naar een fokker)  dus misschien dat het tijdens de schoolvakantie is maar misschien ook niet. Ik ga in ieder geval 3 weken vrij nemen en mijn schoonmoeder werkt niet en heeft al 2 hondjes dus die wil ook oppassen op onze pup.

honden page profiel Alexandra & MikeyAlexandra & Mikey

honden foto van Alexandra & Mikey

" Bedankt voor de tips :-D
@Alexandra, mijn vriend zit nog op school, we weten nog niet wanneer we een pup krijgen (zijn aan het zoeken naar een fokker)  dus misschien dat het tijdens de schoolvakantie is maar misschien ook niet. Ik ga in ieder geval 3 weken vrij nemen en mijn schoonmoeder werkt niet en heeft al 2 hondjes dus die wil ook oppassen op onze pup. "

;-) :-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "hoe lang vrij nemen met een nieuwe pup?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Kromme voorpoten!!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^