Holistische DA altijd zo duur?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel L, K & PL, K & P

honden foto van L, K & P

Ik lig me hier een beeje tevervelen dus ik was eens aan het googelen geslagen naar een holistiche DA in Utrecht.

Ik ben op zich tevreden over mijn huidige DA,maar die zit wel op een half uurrijden bij mij vandaan. Ben dus niet heelhard op zoek, maar kijk wel af en toe rond. wil dan ook wel echt een fijne die een beetje op de hoogte is van homeopathie, vers vlees en niet altijd meteen pillenin mijn honden wil stoppen als ze ziekzijn.

anyway, kwam dusuit bij een holistische DA in de bilt. Ik helemaal blij, want en dichterbij enklinkt allemaal wel goed. En toen keek ik naar de prijs van een consult... 90 euro! vind ik best veel...

Ik ben wel verzekerd en heb heel veel over voor goede zorg van k&p, maar is het normaal dat een holistische DA zo duur is?

En nu ik toch een topic open: weet iemand een goede pro vers vlees DA in de buurt van stad Utrecht?

(de meestsen weten het ondertussen wel, maar als ik typ zoals nu dan lig ik in hetziekenhuis. Vet moeiljk toetsenbord en infuus in arm, sorry. )

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Holistische DA altijd zo duur?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel MaritMaritgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Marit

Geen holistische DA of DA die je op dat gebied advies kan geven, maar wel een DA waar ik graag met mijn dieren heen ga; Dierendokters Utrecht. Parallel aan de reguliere behandeling, zijn mijn dieren onder behandeling bij een klassieke homeopaat. Dat gaat prima bij deze praktijk, al heb ik zelf ook wel een flinke kennis diergeneeskunde in mijn rugzak, dus ik kan zelf ook goed beoordelen hoe ik wens dat mijn dieren behandeld worden.

Ja ;-) die in de Bilt is erg prijzig :-D

Je zou hier ook nog eens kunnen kijken..
www.chironzeist.nl/

honden page profiel Iris + Shira! en Bibi!Iris + Shira! en Bibi! 3 doggies

honden foto van Iris + Shira! en Bibi!

Vergelijk even met anderen, maar volgensmij is 90 echt aan de hoge kant hoor...

Hier kan je ook navragen:

www.centrumoase.nl

honden page profiel Miranda,Kaida en PipMiranda,Kaida en Pip 3 doggies

honden foto van Miranda,Kaida en Pip

Ik zit ook bij dierendokters utrecht!

Is een hele fijne dierenarts en als jij iets niet wilt gebruiken bijv stronghold of iets dan pushen zij niet om het je toch te laten gebruiken!

Je kan openlijk vertellen wat je wel en niet wil en daar zijn ze heel meegaand in!

honden page profiel Cindy & JaydenCindy & Jayden 3 doggies

honden foto van Cindy & Jayden

Hoi Leila!
Ik woon zelf in Terwijde en heb vorig week voor de 2e set intentingen een bezoek gebracht aan de dierenkliniek hier. Ze hebben een vestiging in Parkwijk en in Terwijde.
Ze maken naast westerse geneeswijzen ook gebruik van acupunctuur, ze werken niet vanuit een holistische visie voor zover ik weet.
Ik had er in ieder geval een hele prettige ervaring. Een hele aardige, vriendelijke dierenarts, oprecht geinteresseerd in Jayden, maar ook in ons :-). Hij vroeg ook naar de voeding en we gaven aan oa AHV te voeren, als ik me niet vergis maakte hij de indruk hier achter te staan. Hij was er in ieder geval niet negatief over.
Of zij snel medicatie inzetten weet ik niet, maar je kan er wellicht naar vragen.
Misschien heb je hier iets aan iig.....dit is hun website: http://www.dierenkliniekleidscherijn.nl/

Verder heb ik geen verstand van reeële prijzen dus daar kan ik je helaas geen antwoord op geven :-)

honden page profiel L, K & PL, K & P

honden foto van L, K & P

Dierendokters ziet er idd best prima uit, maar moet heel eerlijk zeggen dat ikdie dan zou opschrijven voor spoedjes en verder liever bijmijn huidige blijf. Is gewooneen gevoel hoor, nergens op gebaseerd. Komt denk ik doordathet commercieel oogt ofzo.. En kom al bijna mijn eigen DA sinds ik nog maar net kon lopen dus loslaten ismoelijk haha.

De rest van de links ga ik zo eens bekijken (allesgaat hier langzaam..) zoiets dat er parallel naastloopt is misschien ookwelinteressant!

leidscherijn iis ok niet ver, ga ik ook even nar kijken!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Holistische DA altijd zo duur?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Onze hondje
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^