Doet ze anders door de verhuis?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Nicky & coNicky & co

honden foto van Nicky & co

Mijn hondje doet de laatste tijd doet nogal vreemd.
Komt het door de verhuis? Ik ben net gaan samenwonen in een appartement. Huisdieren zijn niet toegelaten, maar ik kan niet zonder mijn hondje en smokkel ze stiekem mee. Ze lijkt hier toch op haar gemak te zitten.. Maar ik moet haar soms weerhouden van te blaffen, zodat niemand haar hoort, hoe erg ik het ook vind! Overdag als we werken zijn, zet ik ze terug af bij de mensen waar ik vooraf bij woonden, en waar snoopy dus ook al 5 jaar woonden. Daar kan ze zich terug uitleven en doen. En na mijn werk ga ik ze terug halen. Ze lijkt dan altijd erg blij. Maar eenmaal in het appartement is ze zo lusteloos. Ze loopt eerst naar men vriend en dan naar mij terwijl ik haar baasje ben. Ik doe echt alles om het haar zo comfortabel mogelijk te maken. Gaan wandelen, mee spelen,... Maar het lijkt allemaal niet te helpen ( tijdens het wandelen springt ze vaak tegen men been om gepakt te worden. Ervoor kon ik ze zonder probleem laten loslopen tijdens het wandelen, want ze luistert heel goed. Afgelopen dagen loopt ze gewoon het straat op... En de baan hier is zo druk! Uit schrik om haar te verliezen doe ik haar terug de lits om.
Overdrijf ik nu, of krijg ik steeds minder vat op mijn hondje? 's nachts is ze ook gewoon van in een mandje te liggen afgelopen 5 jaar afgezonderd van ons. Nu wilt ze steeds bij ons liggen in bed. En ik kan haar niet laten janken op de grond uit schrik dat de buren het horen.
Ik weet dat ik daar misschien een fout ben begaan. Maar ik heb echt wel het beste met haar voor. En ik weet ni hoe ze zo opeens veranderd is, en minder goed luistert. Weten jullie misschien wat er met er scheelt?

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Doet ze anders door de verhuis?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel ~~

honden foto van ~

ik denk dat ze een beetje door de war is van het op en neer gaan,van dit huis naar dat huis. of omdat ze haar oude huisje een beetje mist dat is erg vertrouwt voor haar en dan moet ze gewoon ff wennen aan een nieuw huis.

honden page profiel Nicky & coNicky & co

honden foto van Nicky & co

Ik hoop dat ze dan snel went. dankje!

honden page profiel Romina, Cooper* en WillowRomina, Cooper* en Willow

honden foto van Romina, Cooper* en Willow

Ik denk ook dat ze nog even moet wennen.
Toen wij verhuisden hadden wij onze York vooraf al meegenomen naar het nieuwe appartement, juist om hem te laten wennen.
Hij liep er ook helemaal verloren & hield mij steeds in't oog. Eens dat onze meubels er allemaal waren, werd hij het wel snel gewend.
Je hondje zal waarschijnlijk nog moeten wennen & voelt zich waarschijnlijk nog veiliger op de andere plaats. Daarom dat ze zich daar waarschijnlijk ook zo uitleeft.
Misschien is ze ook gewoon lusteloos bij jou thuis omdat ze zich zo uitleeft op het andere adres?
Of is dit ook zo op de dagen dat je wel thuis bent?
Heb je al geprobeerd om wat leuke dingen met haar te doen op je nieuwe appartement?
Spelen met haar favoriete speeltje, belonen met snoepjes ofzo, zodat ze ook aan het nieuwe appartement goede dingen koppelt.

In ieder geval veel succes!

honden page profiel Nicky & coNicky & co

honden foto van Nicky & co

Ja, dat zou inderdaad ook kunnen. Khoop echt dat je gelijk hebt! En ja, ik ben echt continue met haar bezig als ik tijd heb en belonen.... Int weekend deed ze inderdaad terug wat vrolijker. Het wisselt precies met de dagen. En ja, ze is heel erg graag op dat andere adres en toch popelt ze altijd om mee te gaan.

honden page profiel Eurasier jongenEurasier jongen

honden foto van Eurasier jongen

Hallo Nicky
Ben bang dat het niet alleen de verhuizing is.De gezinssituatie is ook gewijzigd,maar wat vooral belangrijk is denk ik,dat jij bent veranderd.Als je hond ergens niet mag zijn en er toch is,lijkt het me voor jou dus geen ontspannen situatie.Dit brengt nog eens extra stress met zich mee.Als jij onzeker bent is je hond dat zeker en dan nog de rest.De situatie is nu eenmaal zo,dus ik hoop dat je jezelf toch kunt onstpannenĀ  als je bij haar bent.
Ik ben blij dat ik niet in jouw schoenen sta.Maar ik hoop dat er snel rust in de tent zal zijn.
Vriendelijke groeten

honden page profiel Nicky & coNicky & co

honden foto van Nicky & co

Het is al gebeterd! :-) gelukkig!
En ik gedraag me niet stressvol hoor, want ik weet dat hondjes dat voelen. ze mogen immers wel op bezoek komen. :-)
't zal gewoon die eerste paar dagen geweest zijn. 't zal wel stilaan beteren :-)
Toch bedankt! Je had vast gelijk hoor.

honden page profiel Eurasier jongenEurasier jongen

honden foto van Eurasier jongen

Hoi Nicky
Fijn om te horen dat jullie inmiddels jullie draai hebben gevonden en dat het met jullie hondje ook beter gaat.
Ik wens jullie veel plezier met elkaar in de nieuwe woning.
Haha je hebt een soort eeuwige logee of zo in huis.
Vr gr

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Doet ze anders door de verhuis?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Shiloh Shepherd
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^