Stress krabben, hoe doorbreek ik dit?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel s@nt@s@nt@

honden foto van s@nt@

Ook al is dit topic heel oud, leek me even leuk om omhoog te halen en jullie te vertellen dat het weer veel beter gaat dan vorig jaar met het krabben in de tuin.

Enerzijds natuurlijk omdat hij minder jeuk heeft dan eerder, maar we merken ook dat Santa veel makkelijker in de tuin zijn rust kan pakken.

Dit weekend zijn we constant buiten, en als er veel geluiden komen, de buurkinderen die gaan spelen op de trampoline, die hij ook kan zien, dan krabt ie soms wat, maar veel minder dan eerst.  Vanmiddag ben ik met hem alleen, en dan gaat het echt super!

Het enige wat hij niet echt doet, is slapen, hij hoort toch teveel, denk ik.

 

honden page profiel WendyWendy 3 doggies

honden foto van Wendy

Ben je tevreden over Apoquel? Ik las ergens dat je dat gebruikt voor Santa.

honden page profiel s@nt@s@nt@

honden foto van s@nt@

"

Ben je tevreden over Apoquel? Ik las ergens dat je dat gebruikt voor Santa.

"


Ja, daar zijn wij ontzettend blij mee.
Het maakt enorm veel verschil.
We geven het nu 3.5 maand. De huid is erg opgeknapt, er is haargroei op plekken die kaal waren, met name liezen, borst en oksels en hij is veel speelser en relaxter.
We moeten over 6 weken gaan afbouwen om te zien of de desensibilisatie zijn werk heeft gedaan, of dat het puur de apoquel is.

thomas (Gast)

als ik thuis ben krab hij niet, ga ik 20 min weg dan wel ik denk stress en verlatings angs hij heb 4 bazen gehad hij voelt zich erg thuis wat moet ik eraan doen .geen vlooien enz wie weet raad? heb hem nu 3 maanden maar moet toch booschappen doen.

honden page profiel May May

honden foto van May

" als ik thuis ben krab hij niet, ga ik 20 min weg dan wel ik denk stress en verlatings angs hij heb 4 bazen gehad hij voelt zich erg thuis wat moet ik eraan doen .geen vlooien enz wie weet raad? heb hem nu 3 maanden maar moet toch booschappen doen. "

 maak vene een nieuwe topic aan want deze is uit 2012

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: bijtende keeshond (middenslag)
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^